Starity

Brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg a hatéves szépségkirálynőt – halála máig megoldatlan rejtély

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 10. 22:33 #61
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Csak én tartom abszolút logikátlannak, hogy a szülők tették? A gyerek volt a legfőbb anyagi forrásuk, konkrétan neki köszönhették a hírnevet, és a jómódúságukat, rengeteg pénzt öltek abba, hogy a kislány ideáig eljusson, egy országos szépségverseny nem olcsó mulatság. Kétlem, hogy a nagy semmiért építették ilyen keményen a karrierjét. Tipikusan az az anyuci/apuci szeme fénye beütése van, nem hiszem, hogy a szülők voltak. A testvért viszont már annál valószínűbbnek gondolom, mert neki legalább ott volt a féltékenység, mint indíték. A fizikummal kapcsolatban meg csak annyit, hogy nem hinném, hogy egy 6 éves kislány megöléséhez olyan nagy erőfeszítést kell tenni. A testvére 3 évvel volt nála idősebb, ráadásul fiú. Az ismeretlen elkövető, pedig túlságosan is ismeretlen. Arra szűkíthetjük le a kört, hogy ismeri Ramsay-ékat (és a házat) és kis növésű, mivel befért a pinceablakon. Már ha tényleg a pincében követte el, és nem csak a megölés után vitte oda a holttestet.
A leglogikusabb számomra csviki18 teóriája, miszerint az egész família benne van, de nyakig. Mindent megmagyaráz, összerakott és hihető, nem lepne meg, ha kiderülne, hogy ez, vagy ehhez hasonló módon történt az eset.
2016. június 11. 06:24 #62
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Csatolások: 0
Azonosító: 177606
Épp hogy logikus lenne hogy a szűlők voltak.Most gondoljatok bele:szegény lány nem akarja többet csinálni mert elege van belőle erre a szűlők kiakadnak hogy nincs több pénz és ennyi.
2016. június 11. 08:26 #63
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (H.Niki @ 2016.06.11. 06:24)
Épp hogy logikus lenne hogy  a szűlők voltak.Most gondoljatok bele:szegény lány nem akarja többet csinálni mert elege van belőle erre a szűlők kiakadnak hogy nincs több pénz és ennyi.

Jó, tegyük fel, hogy a kislánynak elege van belőle, abba akarja hagyni és ezzel veszélyezteti az anyagi helyzetüket. Akkor sem logikus, hiszen ha megölik, akkor már végkép nem hozhat pénzt a házhoz, viszont, ha életben hagyják, akkor talán meglehetett volna oldani a dolgot. Állítólag gyönyörű hangja volt, és a színészethez is konyított. Csak találtak volna maguknak egy másik biztos anyagi forrást...
2016. június 11. 08:38 #64
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Hogy átment mindenki Miss Marple-be meg sherlock holmas és watson ba biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. június 11. 09:15 #65
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Nem semmi hogy milyen kegyetlen emberek vannak. Kinek árthatott volna egy hat éves kislány?
2016. június 11. 09:17 #66
- törölt felhasználó -    
Egy gyilkosság mindig szörnyü, de ha egy ártatlan kisgyerek életét oltják ki, az még rosszabb. Szinte nem is élt, nem kapta meg a lehetöséget az életre. Nem találták meg a gyilkost, de remélem nem voltak nyugodt éjszakái. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy mi a jó büdös francért nincs halálbüntetés? Mennyi ártatlan embernek, gyermeknek, idösnek kell meghalnia még? Ez az "igazságszolgáltatás", hogy ezek a mocskok kint járnak vagy etetik öket. Aki embert öl, annak miért van joga egyáltalán az életre? Tudom, hogy eltértem egy kicsit, de úgy éreztem, hogy le kell írnom.

Ui: Nagyon szépen köszönjük a szép, kidolgozott tartalmat. Szívesen olvasnék még ebben a témában smileeee.gif
2016. június 11. 10:08 #67
- törölt felhasználó -    
A szülők miért ölték volna meg a gyereküket?És akkor miért volt a levélben az hogy fizetniük kell?Meg ő miatta volt ennyi pénzük.
2016. június 11. 10:37 #68
Lucus18
Lucus18

Státuszhello
Hozzászólás: 525
Azonosító: 210218
szegény kislány... sad.gif
2016. június 11. 11:17 #69
- törölt felhasználó -    
Szegény kislány, és szegény szülők... sad.gif
Amúgy nagyon jól meg lett írva a cikk!
2016. június 11. 11:27 #70
LoveD
LoveD
új tag

StátuszI beleve in angels
Hozzászólás: 35
Azonosító: 256024
szegény kislány...
2016. június 11. 11:45 #71
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Először is gratulálok a cikk írójának! Nagyon szép, tartalmas lett! Másodszor pedig nagyon sajnálom ezt az esetet. Először én is a szülőkre gondoltam, de utána olvastam, hogy könyvet írtak róla...gondolom akkor szerették lányukat, ha volt annyi idejük, hogy megírjanak egy teljes és tartalmas könyvet. Másrészt pedig úgymond a gyerek "tartotta fenn" őket az országos szépségverseny eredményeiből. Akkor meg miért ölnék volna meg a szülei? Nem értem. Aztán ott van még Bruke, a testvér. Rá is gondoltam, mivel úgy vélem - mint már az előttem hozzászólók említették - féltékeny volt húgára annyira, hogy megfojtsa őt. Igaz, hogy csupán 9-10 éves gyermekről van szó, de ha eléggé "felcseszik" ezzel, hogy alig kap figyelmet bármire képes lehet. Kitudja.. ez szerintem örökké rejtély marad!
2016. június 11. 11:58 #72
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Idézet (CandUs @ 2016.06.10. 19:53)
Nem ő az a kislány, akiről aza hoax terjed a neten, hogy megrendezték a halálát és most Katy Perry néven világhírű? Többször is olvastam ezt az összeesküvés-elméletet már.

Szerintem ez elég logikátlan, mivel ha jobban megnézzük, JonBenét nyakán látható egy anyajegy és ha Katyét nézzük akkor pedig nem! Az viszont igaz, hogy eléggé hasonlítanak a két tag arcvonásai. Szóval úgy gondolom ez egy nagy butaság, ami a neten terjed erről.smileeee.gif
2016. június 11. 12:46 #73
- törölt felhasználó -    
Te jó ég, ez a történet valóban rettenetes és felháborító. Kinek ártott ez a szegény kislány?! Hihetetlen milyen kegyetlen emberek élnek a világban, nagyon sajnálom szegény kislányt. sad.gif
2016. június 11. 13:09 #74
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
Hozzászólás: 587
Azonosító: 255514
Nagyon jól összeszedett cikk, de ez valami szörnyű tragikus történet. Szegény picilány sad.gif
2016. június 11. 16:30 #75
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
umm azt állítják a szülők,hogy a kisfiu az egész éjjelt átaludta? Mégis honnan tudják,ha arra se éberdtek fel,hogy a lányuk eltünt? o.O azért ez eléggé érdekes.... nahde mindenesetre elég tragikus dolog...de egyben furák is a körülmények... váltság díj kérés úgy,hogy az alagsorban van a kislány? ..hmm
2016. június 11. 16:44 #76
gritakala
gritakala
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 256995
Én azt nem értem, hogy ha a kisfiú ujjlenyomatai voltak a tányéron miért nem kérdezték meg őt, hogy mikor adott neki ananászt, hisz a szülők erre nem emlékszenek, vagyis valószínűleg az éjszaka folyamán volt. Ha az éjszaka folyamán lent volt, a kislány a bátyjával akkor a fiú lehet valóban az elkövető, vagy legalábbis tudhat valamit arról hogy mi történt.
2016. június 11. 16:58 #77
- törölt felhasználó -    
Szegény kislány. Nyugodjon békébem ott fennt!sad.gif
2016. június 11. 17:47 #78
arlene
arlene
új tag

StátuszThe mind is everything. What you think you become.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 5
Azonosító: 256997
Ez az a cikk, ami hosszú idő után rávett arra, hogy regisztráljak a starity-ra. Nagyon szépen összeszedett írás, gratula az írónak!
Ami pedig az ügyet illeti, mindig is érdekeltek a lezáratlan, hátborzongató esetek (akármilyen következményekkel is jár ezeknek a böngészése.. khm nehéz az elalvás még felnőtt fejjel is) ez pedig egy olyan gyilkossági eset, amiről még sosem hallottam. Mondjuk utánanéztem más oldalakon is ennek az ügynek, de nem tudok napirendre térni, hogy vajon a szülők valóban csak kétségbeesetten próbálták bizonyítani az ártatlanságukat, vagy pedig tényleg próbálták a lehető leghihetőbben elfedni a gyilkosság nyomait. Tény, hogy a nyomozás során rengeteg hibát vétettek a szülők és rendőrök is egyaránt. Kezdjük például azzal, hogy az Apa, amikor megtalálta (mert, ha jól néztem utána ő talált rá a kislánya holttestére) reflexszerűen magához ölelte, aminek köszönhetően képtelenség volt rekonstruálni az eredeti helyzetét a kislánynak. Bár, amiket eddig olvastam ez volt az első hihető szülői reakció, a többi nekem mind nagyon furcsa, egyet kell értsek az előttem hozzászólókkal. Számomra az idegenkezűség teljesen kizárt, a szülők szerintem annyira lehettek belevonva, hogy bizony Burke tetteit akarták eltussolni valahogy. Az a kép nem lett ugyan hozzáillesztve a cikkhez, de egy közel három oldalas váltságdíjat követelő levélről beszélünk. Ez pedig nem túl megszokott az emberrablások során. Én magam így inkább a báty-teória felé hajlok, a szülők inkább látszanak zavarodottnak az ügyben, mint bűnösnek...

"A 911-es segélyhívás hangfelvételén Patsy kétségbeesett hangja mellett hallatszik John-é is. “Nem hozzád beszélünk!” -kiáltja az apa, melyet a későbbi kihallgatások során tagad és továbbra is állítja, hogy Burke átaludta a tragédia első óráit." - csak, hogy kicsit kiegészítsem, miért is hajlok a Burke-teória felé.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs, Szandi0820
2016. június 11. 17:52 #79
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 255195
Nagyon érdekes részlet gazdag és profi cikk lett!Gratulálok az írójának.
2016. június 11. 18:02 #80
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Én nem tudom, nagyon sajnálom szegény kislányt... de mivel kis ember férhetett csak be az alaksorba, szerintem vagy a testvére, vagy inkább a szülők voltak. De inkább a szülők.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!