Starity

Brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg a hatéves szépségkirálynőt – halála máig megoldatlan rejtély

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 10. 16:09 #21
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Szegény kislány!!! :'(
2016. június 10. 16:24 #22
Jelenatorgirl
Jelenatorgirl
új tag
Hozzászólás: 88
Csatolások: 0
Azonosító: 253796
Ez szörnyű :/
2016. június 10. 16:39 #23
- törölt felhasználó -    
Az elején még nekem is eszembe jutott a testvér, mint gyilkos, pont én is a féltékenységre gondoltam, aztán olvastam, hogy 9 éves volt, hát nem tudom... unsure.gif Minden esetre tényleg undorítóak ezek a gyerek szépség versenyek, láttam pár részt abból a műsorból is, és hát mindent lehet mondani azokra a gyerekekre, csak azt nem, hogy élvezik.
A cikkért viszont garatula, nagyon jó lett! smileeee.gif
2016. június 10. 16:42 #24
- törölt felhasználó -    
Rendkívül érdekes történet, sokkoló. Szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik a pénz miatt ártatlan kisgyermekeket képesek ölni... ráadásul ilyen undorító módon.
Mindenesetre köszönjük a cikket! Akár egy igazi fellélegzés a többihez képest. smileeee.gif
2016. június 10. 16:46 #25
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
WOw mennyire szép volt a kislány, de ez annyira halott cikk ezt miért kellett most így betenni???
2016. június 10. 16:57 #26
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Violet Shadow , Pontosan! biggrin.gif
2016. június 10. 16:59 #27
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (Beyla @ 2016.06.10. 16:01)
Itt inkább az volt a probléma, hogy a tettes a levelében azt írta, hogy a csere időpontját és helyét telefonon fogják egyeztetni, viszont maga a hívás elmaradt. Szerintem emiatt is terelődött a gyanú a szülőkre, és feltételezik azt, hogy az anya megölte a kislányt az apa pedig bűnrészesként segített megúszni a gyilkosságot.
Furcsa, de én nekem Burke nagyon gyanús ebben a sztoriban. Az ugyan kimaradt a cikkből és később is olvastam, de az anyuka váltig állította, hogy az ananász és a tányér, amit az asztalon találtak, nem volt az övéké. Burke ujjlenyomata mégis rajta volt. Meg kellett fognia és a szülők szerint a gyerek átaludta az egész éjszakát. A kisfiú akkoriban 9-10 éves lehetett és meredek kijelenteni, de, ha nem a szülők voltak, akkor máris gyanúsabb a kisfiú. Simán megfojthatta a kislányt, ugyanis van egy olyan szakvélemény is, hogy nem kitervelt, hanem indulatból elkövetett gyilkosság volt. (féltékeny volt testvérére a rivaldafény miatt, esetleg a szülők többet is foglalkoztak vele?) Ha pedig nem családtag gyilkolt, akkor egy olyan embernek kellett tennie, aki ismerte a házban a járást.
Ez nagyon gusztustalan. A szülő a gyerekére kényszeríti rá a saját álmait. JonBenét édesanyja is egykoron szépségkirálynő volt, és gondolom ebbe volt belehülyülve. Egy gyereknek az a dolga, hogy nyakig sáros legyen, összefirkálja a falat és ne lehessen kirángatni a játékboltból, nem pedig ez. Soha nem kényszeríteném a saját gyerekemet erre, és ahogyan írtad, az USA-ban az elit családok egyik szórakozása a gyermekszépségverseny. Undorító.
Köszönöm a dicséreteket és a szép szavakat, rengeteget dolgoztam vele! laugh.gif Na, de addig is tippeket, hogy ki lehet a tettes és miért is gyanakodsz rá!

Amúgy Burkre való gyanakvás számomra se alaptalan ,hisz gondolom ,hogy háttérbe szorult, hogy a testvérével többet foglalkozzanak. Bár én még ilyen példát nem láttam ,hogy egy testvér ideáig jutna, azért, mert a húga nagyobb figyelemnek érvényesül.
Igen, ez a legelkeserítőbb nekem is, hogy a szülő azt képzeli, hogy feljogosítja, ha van gyereke arra, hogy élheti ki magát rajta. Azért egy gyereknek első sorban fogalma sincs róla mi is a szépségverseny, általában a szülők rángatják bele őket. Nemhogy értelmesebb gyerekkort adnának nekik.
Apropó, akartam ,de aztán elfelejtettem írni, hogy remek cikk lett! smileeee.gif
2016. június 10. 17:00 #28
vrssr
vrssr
új tag

StátuszMystery of love♥
Hozzászólás: 25
Azonosító: 256283
azta ez aztán eléggé sokkoló hír semmi kétség. a rendőrök meg szopják le!
2016. június 10. 17:00 #29
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234309
Azonosító: 59785
Idézet (Beyla @ 2016.06.10. 16:01)
Furcsa, de én nekem Burke nagyon gyanús ebben a sztoriban. Az ugyan kimaradt a cikkből és később is olvastam, de az anyuka váltig állította, hogy az ananász és a tányér, amit az asztalon találtak, nem volt az övéké. Burke ujjlenyomata mégis rajta volt. Meg kellett fognia és a szülők szerint a gyerek átaludta az egész éjszakát. A kisfiú akkoriban 9-10 éves lehetett és meredek kijelenteni, de, ha nem a szülők voltak, akkor máris gyanúsabb a kisfiú. Simán megfojthatta a kislányt, ugyanis van egy olyan szakvélemény is, hogy nem kitervelt, hanem indulatból elkövetett gyilkosság volt. (féltékeny volt testvérére a rivaldafény miatt, esetleg a szülők többet is foglalkoztak vele?) Ha pedig nem családtag gyilkolt, akkor egy olyan embernek kellett tennie, aki ismerte a házban a járást.

Tény és való, hogy ez a tányéros dolog rendkívül gyanús. De kilenc évesen szerintem még nem volt akkora fizikai ereje, hogy valakit megöljön, még akkor sem, ha indulatból elkövetett gyilkosság volt. No meg ott van a levél is: egy gyerek írásképét meg lehet különböztetni egy felnőttétől. A levelet pedig egy felnőtt írta, gondolom én... vagy nem tudták beazonosítani, mert gépelt volt? Bár láttunk már varjút karón ülni és nála fiatalabb gyerekeket gyilkosságot elkövetni...
Viszont én még mindig maradnék az ismeretlen, járást ismerő tettes verzió mellett. Az nekem reálisabbnak tűnik ebben az esetben.
2016. június 10. 17:04 #30
- törölt felhasználó -    
Beyla, először is gratulálok, hogy a cikk publikálva lett! smileeee.gif
Gyönyörű, tartalmas cikk, és maga a téma elgondolkoztatott, fel is kavart kicsit.
Szegény lány. Azért igen durva, hogy a szülei észre sem vették, hogy valaki bement a házba, és elrabolta a lányt. Plusz az alagsorban volt, és semmi hangot nem hallottak? Az, hogy a szülei könyvet írtak róla, számomra elmondja, hogy nem ők voltak. Bruke és 'valaki más' között viszont nem tudok dönteni, de le is állok, mielőtt túl sokat gondolkoznék a dolgon.
Nem tudom, kb. 20 év mennyit jelent, de valószínűleg akkor még nem voltak olyan "fejlettek" a rendőrök/nyomozók, mint most. Nyilván ha nincsenek meg a lehetőségek, és az emberek esetleg nem olyan képzettek, vagy nincsenek úgy képezve, akkor nehezebb megoldani ilyen dolgokat.
2016. június 10. 17:13 #31
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Gyönyörű kislány volt. Hihetetlen, hogy ilyen fiatalon és ily módon kellett meghalnia. sad.gif
A cikk érdekes, igényes és tartalmas. Remélem, még kapunk ehhez hasonlóakat a közeljövőben is. meghajolo.gif
2016. június 10. 17:15 #32
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Tuti, hogy a szülők. Nekem ez a "hívogatunk mindenkit, hogy meglegyen a pénz", ráadásul amit a kislány hátrahagyott maga után (ha tényleg ennyi versenyt nyert és ennyire sikeres volt) rengeteg money zúdult a házhoz. Hát még a leányzó halála után, hogy "enyhítsék a fájdalmakat".
A kistesót én még nagyon gyereknek tartom egy ilyen elkövetéséhez, ráadásul ahogyan rátaláltak a kislányra, az se jön valahogy össze a testvér-gyilkossággal. Azért, én egy pszichológiai teszt alá beraktam volna a srácot, meg a szülőket is.
Az idegen kezűséget ilyen gyanús eseteknél én egyszerűen nem tudom elhinni. Betört valaki, volt még ideje megetetni a kislányt - eközben a szülők fel se keltek - megfojtani szegényt, levinni, megkötözni. A zajok? Maga a betörés? Ehhez valakinek vérprofinak kellett lennie, főleg, hogyha a hívás elmaradt és nem történt meg, nem kapott érte pénzt, miért "érte volna meg" neki megölnie a gyereket?
Megint elég felelőtlen volt a rendőrség. Én még egyébként a váltságdíjas papírt is megnéztem volna, hogy az írás egyezik e a szülők írásával, meg ugye amit említettem, a kisfiú pszichológiai vizsgálata is.

Szóval, én a szülőkre tippelek. Egyébként, most meg nem mondom, hogy hívták azt a jó pár éve eltűnt kislányt, akit nyaralás közben "raboltak el" állítólag, azóta sem találják. Szinte biztos vagyok, hogy páran innen hallottátok már a történetet, azt hiszem Spanyolországban voltak, szintén lefektették aludni a kislányt (a szobában ott volt még a másik két testvére is) és mire visszatértek, a lány már nem volt ott. A szülők voltak ott is az első számú gyanúsítottak. Csak azért pötyögtem be ezt a sztorit ide egyébként, mert eszméletlenül hasonlít a kettő egymásra, annyi különbséggel, hogy az utóbbinál a mai napig keresik a kislányt (meg megy az erre szánt pénz a bankszámlára is a szülőknek...)

A cikk önmagában: kifogástalan, csak gratulálni tudok, sok gyűjtőmunka, szép fogalmazás, szuper lett! smileeee.gif
2016. június 10. 17:21 #33
rencsike12
rencsike12
új tag

StátuszHa meglátsz valamit és nem próbá lodki sosem tudod meg hagy milyen is valójában
Hozzászólás: 53
Azonosító: 250979
szegény lágy sad.gif
2016. június 10. 17:53 #34
- törölt felhasználó -    
Szegény kislány! Szörnyű, ami vele történt. Nekem az szülők is és Burke is gyanús valamiért. Elképzelhetőnek tartom, hogy valamelyikőjük tette. Amúgy tényleg nagyon szép kislány volt.
Köszönet ezért a szuper cikkért! Szívesen olvasnék még ilyeneket. smileeee.gif
2016. június 10. 17:56 #35
- törölt felhasználó -    
Nekem lenne egy teóriám. Mi van, ha tényleg a bátyja tette, féltékenységből. Esetleg felkelt a lány, hogy kimenjen a konyhába enni valamit, amikor ott találta a fiút, aki adott neki ananászt és az addig felgyülemlő haragot és indulatot levezette azzal hogy elővett egy alufóliát és fojtogatni kezdte őt. A lány védekezett, dulakodtak, a szülők felkeltek, a fiú ijedségében leütötte a lányt mondjuk egy serpenyővel. Lehet nem akarta megölni tényleg, megbánta, de a szülei mire odaértek elkéstek. Bepánikoltak, mérgesek voltak, ijedtek, fájt nekik, de mégis egy dolgot nem akartak elveszíteni: a másik gyereküket. Így hát fogták a lányt, levitték pincébe, a kisfiút visszaparancsolták a szobába, az árulkodó nyomokat alaposan eltüntették, írtak egy levelet és az egészet emberrablásnak tüntették fel. Tudták, hogy a testet hajnalig nem vihetik messzire, mégpedig a rendőrséget jobb lesz hamar értesíteni, ha nem akarnak gyanúba keveredni (ami sajnos nem sikerült) DE mindennek ellenére nem tudták, hogy a tányért a fiú adta a kislánynak, így nem tudtak teljesen eltüntetni mindent. Szóval, én ezt tartom a legésszerűbbnek. Mert ha váltságdíjat akart volna valaki, 1: elviszi a kislányt 2: életben hagyja.
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2016. június 10. 17:59 #36
- törölt felhasználó -    
A cikk azt írja, hogy a fiú mindössze 9 éves volt.
9 évesen megírni egy pénzt követelő levelet? Az ilyen korban még a kézírás sem szép.
Csak ennyi a gondom azzal a feltevéssel, hogy ő volt..
2016. június 10. 18:00 #37
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Csatlakozom az előttem szólókhoz: végre egy értelmes és érdekes, és nem utolsósorban hosszú cikk - gratuláció és köszönet érte, Beyla! meghajolo.gif
A gyilkost illetően nem tudok dönteni a szülők és a testvér között. Lehet, hogy a testvérke még gyerek volt, de gyerekek között is vannak kegyetlenek és olyan dolgokra is képesek, amiket nem is gondolnánk. Főleg, ha fűti őket a féltékenység és az irigység.
2016. június 10. 18:05 #38
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Nagyon izgalmas cikk, köszönet érte. Nagyon szeretem a megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatos teóriákat, szeretek olvasni ebben a témában.

Én személy szerint a szülőkre gyanakodnék elsőként. Ahogy előttem is írták, vérprofinak kellene lennie az illetőnek ahhoz, hogy a szülők semmit ne vegyenek észre abból, hogy eltűnt a gyermekük. Elképzelhetetlennek tartom, hogy a kisfiú tette volna, és habár valószínűleg soha nem fog kiderülni az igazság, ettől függetlenül nem hiszem, hogy egy ennyi idős kisgyerek el tudta volna venni valaki más életét. Idegenkezűségre azért nem gondolnék, mert ahhoz igencsak jól kell ismernie a járást az elkövetőnek. Csak magamból indulok ki, a legjobb barátnőm házában kis túlzással szinte minden szegletet ismerek, annyiszor voltam már ott, mégis tud nekem a mai napig újat mutatni.
Indítékot/okot viszont már nem is keresek, az ilyen esetek többségében nem hiszem, hogy létezik "elfogadható" magyarázat arra, hogy miért tette azt az elkövető amit.
2016. június 10. 18:09 #39
- törölt felhasználó -    
Vagy esetleg még az is szóva jöhet hogy az apa molesztálta a kislányt, de azon az éjszakán ellenállt vagy valami, a csávó részeg volt, megölte. A nő pedig a férje mellé állt, nem tudott és nem is tud a mai napig a zaklatásról, ijedt volt meg minden és segített neki kikeveredni a dolgokból. Talán ez még valószínűbb is.
2016. június 10. 18:11 #40
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Köszönet a cikkért! ^^
Olvastam már JonBenét történetét, de valahányszor szembejön mindig újra átrágom. Először is a szülő sem normális, hogy engedi egy ilyen nyomasztó tevékenységnek alávetni a gyerekét. Volt szerencsém látni az említett Apró szépségek c. showt és elég elborzasztó. Alig 10 évesen, sőt a legtöbbjük jóval alatta, póthaj, mindenféle cicoma, műfogsor, barnítóspray, műmosoly anyucinak. Másrészt a pedofília melegágya. Korlátozódva a családra, szerintem a váltságdíj üzenete szerfelett gyanús. Elrabolják, pénzt követelnek, de a lányt amúgy megölték és az alagsorban van. Egy olyan találgatást is olvastam, hogy mivel a pénz összege megegyezett az apa év végi juttatásával, így egy ismerős ölhette meg. Mondjuk ez nem logikus, ha úgy vesszük, hogy az illető a pénzre hajtott nyilvánvalóan. Egy más spekuláció alapján a bátyja volt és a szülők nem akarták elveszíteni a fiúkat is, megtervezték az egészet. Nincs magyarázat sem az ananászos tányérra, sem John hiányzó golfütőjére, ami eltűnt a házból, pedig a rendőrség néhány felvételén még ott van. Azt gondolom ez a legvalószínűbb, hogy Burke féltékenységből szabadult meg húgától.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!