Starity

Brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg a hatéves szépségkirálynőt – halála máig megoldatlan rejtély

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 10. 14:06 #1
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Cikkünkben egy újabb kriminális rejtélyt hoztunk el nektek. Vajon kitalálod, hogy ki a tettes? Ismerősen cseng JonBenét Ramsay neve? Ha nem, akkor dőlj hátra a székedben, és ismét elkalauzolunk téged a megoldatlan gyilkosságok legmélyebb bugyraiba.
A teljes cikkhez kattints ide!
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, dtsz
2016. június 10. 14:19 #2
- törölt felhasználó -    
Ez hátborzongató,és nem csak a gyilkosság de maga a kislány is félelmetesen néz ki..7 éves de már több smink van rajta mint egy átlag felnőtt nőn..
Borzalmas sad.gif
2016. június 10. 14:23 #3
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nem semmi gyilkosság! Már olvastam róla, de még így is megrázó, ami ezzel a kislánnyal történt!
2016. június 10. 14:30 #4
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (B.T.S. @ 2016.06.10. 14:19)
Ez hátborzongató,és nem csak a gyilkosság de maga a kislány is félelmetesen néz ki..7 éves de már több smink van rajta mint egy átlag felnőtt nőn..
Borzalmas sad.gif

Ajánlom neked a TLC-n futó Apró szépségek nevezetű sorozatot. Ott még ennél is borzalmasabbakat láthatsz. Amerikába akkor és most is imádják a gyereküket kicicomázni. Hányinger, amit eddig láttam belőle. A gyerek hisztis, az anyák erőszakoskodóak.

A cikkre rátérve:
Olvastam már erről különböző cikkeket. Valószínű ,hogy sose lehet tudni mi történt, mert az egész történet kusza, egyszerűen nem lehet tudni azt se, hogy a történtekből mi igaz és mi nem, hogy a szülők valóban vétkesek vagy nem. Ez az ügy szerintem halott, hacsak nem bátorodik fel az elkövető és tesz vallomást még az életben.
1 felhasználónak tetszik: Kaliah
2016. június 10. 14:30 #5
- törölt felhasználó -    
Atyaisten! A gyilkos és a szülők is szörnyetegek! Egy 6-7 éves kislányt megölni? Ennyi sminket rakni rá? Szörnyedelem hogy ilyen emberek vannak!
2016. június 10. 14:33 #6
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234309
Azonosító: 59785
Végre, megint egy tartalmas és lényegesen érdekesebb cikk. Köszönet érte, Beyla, jöhetnek még ilyenek. meghajolo.gif
Nagyon szomorú és rejtélyes történet, annyi biztos. Egyébként oké, hogy a protokoll megkívánja, hogy ilyen esetben az első gyanúsítottak a szülők legyenek, de nem értem, hogy miért tartják őket még mindig annak. Csak azért, mert elkezdtek telefonálgatni, hogy meglegyen a pénz? Ilyen esetben szerintem reálisabb az ismeretlen elkövető(k), bár ebben az esetben még mindig felmerül a kérdés, hogy miért nem várta(ák) meg a kiszabott határidő lejártát.
A könyvajánlást pedig köszönöm, mindenképpen el fogom olvasni. meghajolo.gif Felkeltette a kíváncsiságomat az ügy.
2016. június 10. 14:55 #7
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
ez egy nagyon megrázó történet sad.gif a kislány gyönyörű volt, és sajnálom őt is, és a családját is
2016. június 10. 15:01 #8
- törölt felhasználó -    
Végre egy értelmes cikk. happy.gif
2016. június 10. 15:16 #9
- törölt felhasználó -    
Nem is tudom mit mondjak. Először is, nagyon köszönöm a cikket. Végre egy hasznos cikk is van ezen az oldalon. Másodszor.. tényleg nem tudom mit gondoljak/mondjak. Természetesen hallottam már erről az esetről korábban is, de akkor nem igazán érdekelt, most viszont már igen.

Ezekről a gyermekszépségversenyekről beszélve meg undorom. A gyerek az csak gyerek. Minek kell kinéznie egy kisgyereknek úgy, mint egy bohócnak? Jajj.. Na mindegy.

Maga az egész eset szerintem örökre megoldatlan marad, hiszen kezdhetjük megvádolni XY-t, de akkor sem fog megoldódni ez az ügy. Lehet, hogy mai napig foglalkoztatja még valakit/valakiket ez a rejtély, de akkor sem lesz ennek "megoldása". Valamiért nem tudom kinézni a családból a gyilkosságot. Kizárt, hogy ők lehettek. Feltehetően tényleg olyan lehetett, aki ismerte a házat. De szerintem ha valaki vagy valakik újrakezdik a nyomozást, akkor sem találnának semmit sem, és akkor hanyagolni kéne.

U.i.: remélem több ilyen cikk lesz még! smileeee.gif
2016. június 10. 15:24 #10
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Csatolások: 0
Azonosító: 255378
Uristen ez nagyon durva
2016. június 10. 15:27 #11
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Már annyirszor láttam a TV-ben szegény lánynak a történetét és egyszerűen borzalmas és a mai napig azt mondom hogy a szűlei ölték meg vagy egy családtag sad.gif
2016. június 10. 15:29 #12
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Igazán kár, hogy az ügy lezáratlan maradt. Kétlem egyébként, hogy a szülei tették volna, hisz a leányka szemük fénye volt, karriert építettek neki, tulajdonképpen bájának és szépségének köszönhették gazdagságukat. Azután pedig az az ananász?
Ez az egész amúgy is nagyon zavaros, és nem tudni, mi igaz és mi nem.
2016. június 10. 15:31 #13
- törölt felhasználó -    
Köszönjük szépen a tartalmas cikket!! smileeee.gif
Szép munka Beyla. Remélem, több hasonlót is olvashatunk majd.
2016. június 10. 15:37 #14
Forever208
Forever208
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 255450
Szomoru.. sad.gif
2016. június 10. 15:38 #15
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
Hozzászólás: 7337
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
Gratulálok Beyla, tartalmas cikket hoztál nekünk. smileeee.gif Remélem lesz még ilyen. A kislányt nagyon sajnálom, olyan fiatal volt még. cray.gif
2016. június 10. 15:40 #16
szora16
szora16
visszatérő vendég
Hozzászólás: 171
Azonosító: 199369
nagyon jó cikk, de nem értem hogy miért "tanulságos"
2016. június 10. 15:44 #17
Wercsikee
Wercsikee

StátuszLife is about Passions Thank you for sharing mine... ♥ Schumi
Hozzászólás: 767
Csatolások: 10
Azonosító: 138428
Még tobb ilyen jo minosegu cikk lehetne smileeee.gif
2016. június 10. 15:53 #18
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Szomorú történet ez. sad.gif
2016. június 10. 16:01 #19
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Szandi0820 @ 2016.06.10. 14:33)
Végre, megint egy tartalmas és lényegesen érdekesebb cikk. Köszönet érte, Beyla, jöhetnek még ilyenek. meghajolo.gif 
Nagyon szomorú és rejtélyes történet, annyi biztos. Egyébként oké, hogy a protokoll megkívánja, hogy ilyen esetben az első gyanúsítottak a szülők legyenek, de nem értem, hogy miért tartják őket még mindig annak. Csak azért, mert elkezdtek telefonálgatni, hogy meglegyen a pénz? Ilyen esetben szerintem reálisabb az ismeretlen elkövető(k), bár ebben az esetben még mindig felmerül a kérdés, hogy miért nem várta(ák) meg a kiszabott határidő lejártát.
A könyvajánlást pedig köszönöm, mindenképpen el fogom olvasni. meghajolo.gif Felkeltette a kíváncsiságomat az ügy.

Itt inkább az volt a probléma, hogy a tettes a levelében azt írta, hogy a csere időpontját és helyét telefonon fogják egyeztetni, viszont maga a hívás elmaradt. Szerintem emiatt is terelődött a gyanú a szülőkre, és feltételezik azt, hogy az anya megölte a kislányt az apa pedig bűnrészesként segített megúszni a gyilkosságot.

Furcsa, de én nekem Burke nagyon gyanús ebben a sztoriban. Az ugyan kimaradt a cikkből és később is olvastam, de az anyuka váltig állította, hogy az ananász és a tányér, amit az asztalon találtak, nem volt az övéké. Burke ujjlenyomata mégis rajta volt. Meg kellett fognia és a szülők szerint a gyerek átaludta az egész éjszakát. A kisfiú akkoriban 9-10 éves lehetett és meredek kijelenteni, de, ha nem a szülők voltak, akkor máris gyanúsabb a kisfiú. Simán megfojthatta a kislányt, ugyanis van egy olyan szakvélemény is, hogy nem kitervelt, hanem indulatból elkövetett gyilkosság volt. (féltékeny volt testvérére a rivaldafény miatt, esetleg a szülők többet is foglalkoztak vele?) Ha pedig nem családtag gyilkolt, akkor egy olyan embernek kellett tennie, aki ismerte a házban a járást.

Idézet (ilus1996 @ 2016.06.10. 14:30)
Ajánlom neked a TLC-n futó Apró szépségek nevezetű sorozatot. Ott még ennél is borzalmasabbakat láthatsz. Amerikába akkor és most is imádják a gyereküket kicicomázni. Hányinger, amit eddig láttam belőle. A gyerek hisztis, az anyák erőszakoskodóak.

Ez nagyon gusztustalan. A szülő a gyerekére kényszeríti rá a saját álmait. JonBenét édesanyja is egykoron szépségkirálynő volt, és gondolom ebbe volt belehülyülve. Egy gyereknek az a dolga, hogy nyakig sáros legyen, összefirkálja a falat és ne lehessen kirángatni a játékboltból, nem pedig ez. Soha nem kényszeríteném a saját gyerekemet erre, és ahogyan írtad, az USA-ban az elit családok egyik szórakozása a gyermekszépségverseny. Undorító.

Köszönöm a dicséreteket és a szép szavakat, rengeteget dolgoztam vele! laugh.gif Na, de addig is tippeket, hogy ki lehet a tettes és miért is gyanakodsz rá!
3 felhasználónak tetszik: ilus1996, An_d_a, Phaedra
2016. június 10. 16:08 #20
- törölt felhasználó -    
Beyla: Elgondolkodtató amit írsz, igazad lehet. De Burke? Hát én kétlem. 9-10 évesen hogy gyilkolhatott volna? És a legnagyobb kérdés: MIÉRT? Annyira irigy lett volna, hogy híres lett már kiskorában? Hát.. nem tudom. Ezen szerintem egy darabig gondolkozni fogok.. túlságosan érdekel.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!