Cikkünkben egy újabb kriminális rejtélyt hoztunk el nektek. Vajon kitalálod, hogy ki a tettes? Ismerősen cseng JonBenét Ramsay neve? Ha nem, akkor dőlj hátra a székedben, és ismét elkalauzolunk téged a megoldatlan gyilkosságok legmélyebb bugyraiba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg a hatéves szépségkirálynőt – halála máig megoldatlan rejtély
2016. június 10. 14:19
Ez hátborzongató,és nem csak a gyilkosság de maga a kislány is félelmetesen néz ki..7 éves de már több smink van rajta mint egy átlag felnőtt nőn..
Borzalmas
Borzalmas
2016. június 10. 14:30
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (B.T.S. @ 2016.06.10. 14:19)
Ez hátborzongató,és nem csak a gyilkosság de maga a kislány is félelmetesen néz ki..7 éves de már több smink van rajta mint egy átlag felnőtt nőn..
Borzalmas
Borzalmas
Ajánlom neked a TLC-n futó Apró szépségek nevezetű sorozatot. Ott még ennél is borzalmasabbakat láthatsz. Amerikába akkor és most is imádják a gyereküket kicicomázni. Hányinger, amit eddig láttam belőle. A gyerek hisztis, az anyák erőszakoskodóak.
A cikkre rátérve:
Olvastam már erről különböző cikkeket. Valószínű ,hogy sose lehet tudni mi történt, mert az egész történet kusza, egyszerűen nem lehet tudni azt se, hogy a történtekből mi igaz és mi nem, hogy a szülők valóban vétkesek vagy nem. Ez az ügy szerintem halott, hacsak nem bátorodik fel az elkövető és tesz vallomást még az életben.
1 felhasználónak tetszik:
Kaliah
2016. június 10. 14:30
Atyaisten! A gyilkos és a szülők is szörnyetegek! Egy 6-7 éves kislányt megölni? Ennyi sminket rakni rá? Szörnyedelem hogy ilyen emberek vannak!
2016. június 10. 14:33
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Végre, megint egy tartalmas és lényegesen érdekesebb cikk. Köszönet érte, Beyla, jöhetnek még ilyenek.
Nagyon szomorú és rejtélyes történet, annyi biztos. Egyébként oké, hogy a protokoll megkívánja, hogy ilyen esetben az első gyanúsítottak a szülők legyenek, de nem értem, hogy miért tartják őket még mindig annak. Csak azért, mert elkezdtek telefonálgatni, hogy meglegyen a pénz? Ilyen esetben szerintem reálisabb az ismeretlen elkövető(k), bár ebben az esetben még mindig felmerül a kérdés, hogy miért nem várta(ák) meg a kiszabott határidő lejártát.
A könyvajánlást pedig köszönöm, mindenképpen el fogom olvasni.
Felkeltette a kíváncsiságomat az ügy.
Nagyon szomorú és rejtélyes történet, annyi biztos. Egyébként oké, hogy a protokoll megkívánja, hogy ilyen esetben az első gyanúsítottak a szülők legyenek, de nem értem, hogy miért tartják őket még mindig annak. Csak azért, mert elkezdtek telefonálgatni, hogy meglegyen a pénz? Ilyen esetben szerintem reálisabb az ismeretlen elkövető(k), bár ebben az esetben még mindig felmerül a kérdés, hogy miért nem várta(ák) meg a kiszabott határidő lejártát.
2016. június 10. 15:16
Nem is tudom mit mondjak. Először is, nagyon köszönöm a cikket. Végre egy hasznos cikk is van ezen az oldalon. Másodszor.. tényleg nem tudom mit gondoljak/mondjak. Természetesen hallottam már erről az esetről korábban is, de akkor nem igazán érdekelt, most viszont már igen.
Ezekről a gyermekszépségversenyekről beszélve meg undorom. A gyerek az csak gyerek. Minek kell kinéznie egy kisgyereknek úgy, mint egy bohócnak? Jajj.. Na mindegy.
Maga az egész eset szerintem örökre megoldatlan marad, hiszen kezdhetjük megvádolni XY-t, de akkor sem fog megoldódni ez az ügy. Lehet, hogy mai napig foglalkoztatja még valakit/valakiket ez a rejtély, de akkor sem lesz ennek "megoldása". Valamiért nem tudom kinézni a családból a gyilkosságot. Kizárt, hogy ők lehettek. Feltehetően tényleg olyan lehetett, aki ismerte a házat. De szerintem ha valaki vagy valakik újrakezdik a nyomozást, akkor sem találnának semmit sem, és akkor hanyagolni kéne.
U.i.: remélem több ilyen cikk lesz még!
Ezekről a gyermekszépségversenyekről beszélve meg undorom. A gyerek az csak gyerek. Minek kell kinéznie egy kisgyereknek úgy, mint egy bohócnak? Jajj.. Na mindegy.
Maga az egész eset szerintem örökre megoldatlan marad, hiszen kezdhetjük megvádolni XY-t, de akkor sem fog megoldódni ez az ügy. Lehet, hogy mai napig foglalkoztatja még valakit/valakiket ez a rejtély, de akkor sem lesz ennek "megoldása". Valamiért nem tudom kinézni a családból a gyilkosságot. Kizárt, hogy ők lehettek. Feltehetően tényleg olyan lehetett, aki ismerte a házat. De szerintem ha valaki vagy valakik újrakezdik a nyomozást, akkor sem találnának semmit sem, és akkor hanyagolni kéne.
U.i.: remélem több ilyen cikk lesz még!
2016. június 10. 15:24
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Uristen ez nagyon durva
2016. június 10. 15:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igazán kár, hogy az ügy lezáratlan maradt. Kétlem egyébként, hogy a szülei tették volna, hisz a leányka szemük fénye volt, karriert építettek neki, tulajdonképpen bájának és szépségének köszönhették gazdagságukat. Azután pedig az az ananász?
Ez az egész amúgy is nagyon zavaros, és nem tudni, mi igaz és mi nem.
Ez az egész amúgy is nagyon zavaros, és nem tudni, mi igaz és mi nem.
2016. június 10. 15:31
Köszönjük szépen a tartalmas cikket!!
Szép munka Beyla. Remélem, több hasonlót is olvashatunk majd.
Szép munka Beyla. Remélem, több hasonlót is olvashatunk majd.
2016. június 10. 15:37
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Szomoru..
2016. június 10. 15:38
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok Beyla, tartalmas cikket hoztál nekünk.
Remélem lesz még ilyen. A kislányt nagyon sajnálom, olyan fiatal volt még.
2016. június 10. 15:53
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szomorú történet ez.
2016. június 10. 16:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2016.06.10. 14:33)
Végre, megint egy tartalmas és lényegesen érdekesebb cikk. Köszönet érte, Beyla, jöhetnek még ilyenek.
Felkeltette a kíváncsiságomat az ügy.
Itt inkább az volt a probléma, hogy a tettes a levelében azt írta, hogy a csere időpontját és helyét telefonon fogják egyeztetni, viszont maga a hívás elmaradt. Szerintem emiatt is terelődött a gyanú a szülőkre, és feltételezik azt, hogy az anya megölte a kislányt az apa pedig bűnrészesként segített megúszni a gyilkosságot.
Furcsa, de én nekem Burke nagyon gyanús ebben a sztoriban. Az ugyan kimaradt a cikkből és később is olvastam, de az anyuka váltig állította, hogy az ananász és a tányér, amit az asztalon találtak, nem volt az övéké. Burke ujjlenyomata mégis rajta volt. Meg kellett fognia és a szülők szerint a gyerek átaludta az egész éjszakát. A kisfiú akkoriban 9-10 éves lehetett és meredek kijelenteni, de, ha nem a szülők voltak, akkor máris gyanúsabb a kisfiú. Simán megfojthatta a kislányt, ugyanis van egy olyan szakvélemény is, hogy nem kitervelt, hanem indulatból elkövetett gyilkosság volt. (féltékeny volt testvérére a rivaldafény miatt, esetleg a szülők többet is foglalkoztak vele?) Ha pedig nem családtag gyilkolt, akkor egy olyan embernek kellett tennie, aki ismerte a házban a járást.
Idézet (ilus1996 @ 2016.06.10. 14:30)
Ajánlom neked a TLC-n futó Apró szépségek nevezetű sorozatot. Ott még ennél is borzalmasabbakat láthatsz. Amerikába akkor és most is imádják a gyereküket kicicomázni. Hányinger, amit eddig láttam belőle. A gyerek hisztis, az anyák erőszakoskodóak.
Ez nagyon gusztustalan. A szülő a gyerekére kényszeríti rá a saját álmait. JonBenét édesanyja is egykoron szépségkirálynő volt, és gondolom ebbe volt belehülyülve. Egy gyereknek az a dolga, hogy nyakig sáros legyen, összefirkálja a falat és ne lehessen kirángatni a játékboltból, nem pedig ez. Soha nem kényszeríteném a saját gyerekemet erre, és ahogyan írtad, az USA-ban az elit családok egyik szórakozása a gyermekszépségverseny. Undorító.
Köszönöm a dicséreteket és a szép szavakat, rengeteget dolgoztam vele!
2016. június 10. 16:08
Beyla: Elgondolkodtató amit írsz, igazad lehet. De Burke? Hát én kétlem. 9-10 évesen hogy gyilkolhatott volna? És a legnagyobb kérdés: MIÉRT? Annyira irigy lett volna, hogy híres lett már kiskorában? Hát.. nem tudom. Ezen szerintem egy darabig gondolkozni fogok.. túlságosan érdekel.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.