Sokkot kaptam..
Ezek a világ legborzalmasabb manikűrjei
2016. május 31. 17:36
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nem valami szépek. Talán a húsevő növény köröm az, ami nem olyan borzalmas, mint a többség.
2016. május 31. 17:59
Biztos nagyon sok idő volt őket elkészíteni de borzalmasak...
2016. május 31. 18:12
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (szavy @ 2016.05.31. 15:12)
Azért azt meg lehetett volna jegyezni, hogy ezeknek egy része nem hétköznapra készül, hanem valamilyen műkörmös versenyre vagy kiállításra. Tehát elkészül, pontozzák, és le is szedik, mert lehetetlen bennük létezni. Egyébként én, mint műkörmös (papírom van róla, de nem ezzel foglalkozom), bátran ki tudom jelenteni, hogy van köztük nem "borzalmas", hanem igenis hozzáértő kezek munkája. Persze itt nem p.csösre gondolok, vagy a pónifejesre, mert azok tényleg ízléstelenek, és leginkább egy gettól.tyó kezén tudom elképzelni.
Ez pontosan így van, vannak versenyek, a legtöbbjük erre az alkalomra készül. Magát egyébként, mint a műkörmöt tényleg fel lehet fogni műalkotásként, egy-egy körömre az apró minták kidolgozása szép kézimunka, komoly kreativitás és kézügyesség kell hozzá. Egyfajta művészeti ág ez is, csak ugye eltekintve a versenyektől, már más a helyzet, ha valaki ilyen kacsókkal él.
Alapvetően engem mindig az egyszerű, letisztult francia manikűr vonzott. Egyszerű, nőies, elegáns, olyan "higiénikus és ápolt" külsőt ad. Vagy az egyszínű lakkok, őszintén szólva, egyszer volt műkörmöm, két nap alatt lerágtam...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 31. 18:28
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Relatív. Nekem például a rózsásak kibszottul tetszenek, de nincs szükségem rá, mert az eredeti körmeim is megnőnek ekkorára. Remélem egyszer mind lesz vagy tíz centis.
2016. május 31. 18:33
|
|
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline
|
Szép meg minden de... nem valami nagy csoda.
2016. május 31. 18:46
|
|
Linaa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.24. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 256602 offline
|
Hát..eléggé érdekesek
Én ilyet nem vállalnék be,nem tetszenek, a legtöbb komolyan borzalmas. Bár el kell ismernem hogy vannak amik képen tényleg jól mutatnak,gondolom azok fotózásra vagy versenyre készültek. A készítőknek pedig minden elismerésem
2016. május 31. 19:19
Mondjon akárki akármit, nekem egyik-másik kifejezetten bejön.
Persze nem mindegyik, de az unikornisos marha aranyos, a rózsás pedig egyenesen gyönyörű.
Persze nem mindegyik, de az unikornisos marha aranyos, a rózsás pedig egyenesen gyönyörű.
2016. május 31. 19:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Kövezzetek meg, de nekem némelyik nagyon tetszik, bár én magam sem hordanám őket a hosszúságuk miatt. Viszont lehet ilyen körmökkel élni, egy volt osztálytársamnak pultosként is olyan hosszú körmei voltak, mint a 3. képen (csak nem olyan vastag) és semmi baja nem volt.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 31. 19:26
Mint ahogy azt már előttem is írták páran, a többséget nem a mindennapokra szánták, jó lett volna, ha ezt is figyelembe veszi a cikkíró, ahelyett, hogy odaírja mindhez, hogy ezzel hogy boldogul majd, a hétköznapokban? Sehogy, de kimondta, hogy arra szánták? Egyébként vannak köztük tényleg ocsmányak, viszont szakmai szemmel nézve, egyes darabok elkészítése igenis nagy precizitást és odafigyelést igényelt, amit például ki lehetett volna emelni, ahelyett, hogy azt írja oda, hogy ebben hogy fog s*gget törölni?
2016. június 01. 09:02
|
|
Justin bieber fan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 247394 offline
|
Úramisteen de borzalmaak ezek a körmök!!!!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot