Selena Gomez elárulta, miért zavarja, ha az interjúk közben szó esik Justin Bieberről
2016. május 19. 14:39
Nagyon jól sikerült képek lettek, de a nyilatkozatán már megint magát cáfolja meg. Folyton "el akarja engedni a múltját", de azért ő maga beszél Bieberről és kavarja fel maga körül a port...
2016. május 19. 14:40
Szerintem hamarosan biztos talál majd magának valakit, akiben tud bízni.
2016. május 19. 14:45
Haha.. Kész vicc ez a csaj. Tényleg, miről legyen szó, ha nem a magánéletéről? Igaza van Dia28-nak. Semmi hangja nincs, jó hogy nem arról lesz szó, hogy "jaj, milyen gyönyörű hangja van" , hanem arról, hogy "már megint mi van vele és Justin-nal. Meg minek teregeti ki mindenkinek a magánéletét? Szánalmas ez a csaj. Látszik, hogy még gyerek.
2016. május 19. 14:51
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Atyám. Még mindig ennél a Justines témánál járnak?? Ebből szerintem már mindenkinek elege van.
2016. május 19. 20:44
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Még mindig ez a dzsásztíb téme?
xDD már mikor volt az >-<
2016. május 20. 12:53
|
daroczibiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 256495 offline
|
Én nem értem miért szekálják Selenát! Olyan értlen tőlük, hogy csak azért kommenteljenek, mert nekik nem tetszik! Ha nekem nem tetszik valami, akkor nem irogatok rosszindulatú bejegyzéseket hanem béken hagyom a dolgot. Ehhez az egészhez csak annyit, hogy a képeken tényleg jól néz ki aki szerint meg nem annak nincs ízlése ha meg féltékeny az az ő baja. És a sztároknak nincs könnyű élete, mert a sajtó mindig ott van mindenhol. Justin Biebert pedig ahogy már mondták reklámfogás ha pedig Selena még nincs túl ezen az egészen, akkor sem mondhtaja el, mert akkor végképp szekálni fogják érte ha túl tette magát már rajta, akkor is érzékenyen érinti az embert ha a volt szerelméről kérdezik és ha már nem érdekli őt Justin és nem érinti meg érzékenyen, akkor meg csak elege van, hogy szálljanak már le erről a régi témáról. Ja és a hírnevéért megkűzdött és ilyen rosszindulatú emberek miatt nem biztos, hogy teljesen élvezi azt amit szeret: énekelni és színészkedni. Viszont ha csak a neki jótakaró emberek kommentelnek legalább Magyarországról elmondhatná, hogy itt kulturált és moderált emberek élnek.
2016. május 20. 21:20
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
S.S nem bántásból, de te mit tennél ha felháborgatnák a magánéleted, mindenhol lesifotósok várnának és kiszivárognának dolgok a családodról, barátaidról stb.. Senki nem tudhatja mi az igazság, nem kell mindent elhinni a sajtónak. Valószínűleg nem ő ment hozzájuk hogy elmondja az életét.
Amúgy meg én sem értem miért kell folyton felhozni JB-t, ha Selenáról van szó. Ha a helyében lennék tuti nem viselném jól és nagyon idegesítene.
Amúgy meg én sem értem miért kell folyton felhozni JB-t, ha Selenáról van szó. Ha a helyében lennék tuti nem viselném jól és nagyon idegesítene.
2016. május 21. 13:34
Megértem Selena-t, nem vagyok ellene, de minek kell minden második cikknek erről szólnia?
2016. május 23. 19:20
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nem tudom, hogy Selenának mit jelent a "túllépett". De az biztos, hogy nekem nem azt, amit neki. Ha annyira túl van ezen az egészen, akkor még miért ez nála a téma? Már ezerszer azt mondta, hogy most lezárja a témát, de utána újabban erről beszél. Most ezt mondja, de 2 hét múlva szintén erről van szó. Szóval neki ez a "túllépés"?? Meg most ne siránkozzon itt, ha évekig ezt a "se veled, se nélküled" kapcsolatot játszotta. Ő is híres, bíbőrke is az, szóval ne csodálkozzon ha mindenki erről beszél. Ha annyira színésznő, énekesnő, meg mit tudom én még micsoda akart lenni, akkor tudhatná, hogy az emberekben nem csak a jó marad meg.
2016. május 27. 17:11
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Az embereknek amúgy semmi közük Sel magánéletéhez..
2016. augusztus 24. 23:58
Már igazán érdemelne valakit aki tiszta szívből szereti.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: