Starity

Azealia Banks rasszista módon támadta meg Zayn-t (18+)

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 13. 15:38 #61
- törölt felhasználó -    
Egy egy ordinary fajgyűlölő szöveg. Ilyet és ennél messze durvábbat nap mint nap, lehet olvasni különböző közösségi oldalakon, eredeti magyarnyelven. Úgyhogy nem értem miért vagytok, itt annyira felcsattanva, mintha még nem olvastatok volna 1000 ilyet. Azelia esete csupán annyiban különbözik a többitől. Hogy csekély hírneve ellenejátszott, így ő most már a közgyűlölet tárgya lett. Ellentétben azzal a több milla kommentbetyárral, akik ugyanúgy fogják folytatni a demoralizálást mint azelőtt. Azelia legalább elmondhatja magáról, hogy személyes konfliktus váltotta ki belőle ezeket a jelzőket. A kollázsban tényleg felfedezhető, hasonlóság a két előadó outfit-jében. Aztán jött az a provokatív tweet, Zayn részéről. Márpedig ha az ember begurúl, hajlamos mindenfélét mondani.
Magamból kiindúlva mondom, hogy sok ember észrevesz dolgokat amiket csak azért nem mondd ki mert, tudja kontrollálni az érzelmeit.
Zayn nekem is ellenszenves, visszataszító cselekedetei egyáltalán nem teszik szimpatikussá, specifikus arcvonásait. Sőt pakisztáni származása csak méltó tetézése a róla alkotott negatív véleményemnek.
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2016. május 13. 15:40 #62
mangalover43
mangalover43
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 111
Azonosító: 236525
Rúgja már fejbe magát ez a nő...
2016. május 13. 15:54 #63
ImCaptainIronMan
ImCaptainIronMan
visszatérő vendég

StátuszAm I the only one Zen around here? Good Lord!
Hozzászólás: 177
Csatolások: 0
Azonosító: 246794
Ennyi rajongó láttára ilyet leírni... Te jó ég, gyerekek! Na ezért Adam Gontier-t szeretem és nem ezeket tongue.gif rohog.gif
2016. május 13. 17:35 #64
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Szánalom ez a nő és a szövege is
2016. május 13. 17:36 #65
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
Ez a nő nagyon....hülye! erre nem tudok most mást mondani

szegény zayn sad.gif
2016. május 13. 18:43 #66
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Nem Zayn védelmében, mert nem szeretem, de ez a nő tényleg egy nagy barom, és már rengetegszer 'pofázott' embereknek, közben neki kéne elbújnia..
2016. május 13. 18:45 #67
- törölt felhasználó -    
Nagyon durva dolgokat vágott Zayn fejéhez, szerintem undorítóan nyilvánította ki a véleményét. Egyébként én bírom Azealia zenéit (emberileg sosem volt szimpatikus), csak sajnos nála az a baj, hogy úgy akarja növelni a hírnevét, hogy mindenkinek durván beszól, botrányos dolgokat tesz. Végülis a negatív reklám is reklám, ahogy mondani szokták...:/
2016. május 13. 18:46 #68
Csigárvány
Csigárvány
visszatérő vendég

StátuszKasane Teto rulez! ˘-˘
Hozzászólás: 261
Csatolások: 1
Azonosító: 222223
Most komolyan, ez itt mit ugrál ,mikor Zayn semmit sem tett ellene. Tény hogy senki sem szereti ha ellopják az ötletét, de mindegy. Az meg, hogy mondja Zaynnek hogy h.lyepicsanigga, miközbe ő is egy nagy n.gga már bocsánat xD De egyébként mi sem vagyunk különbek.. csomó magyar olyan, ok nélkül elkezd kötekedni meg káromkodni a másikon... szóval semmi különbség .De hogy egy 14 évest elkezd oltogatni, átkozni, ennek a csajnak már tényleg nincs élete.
2016. május 13. 18:49 #69
- törölt felhasználó -    
Ez a nő gusztustalan.
Mérgében sem szabadna ilyeneket írna az embernek.
Nem bírom Zayn-t de szerintem itt nincs szó másolásról. Csupán mindketten tömegek.
2016. május 13. 19:24 #70
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Ez a nő beteg... azért én is elég szókimondó vagyok, de annak van alapja általában, és azért ilyen durván nem szólok be senkinek... De hát valahogy kell a hírnév, ha máshogy nem, a botránnyal
2016. május 13. 19:30 #71
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Ez durva. Most komolyan ilyeneket írt ki?? Beteges.... Nem értem az ilyen embereket.. Biztos fáj neki, hogy Zayn-t sokkal de sokkal többen szeretik, mint őt, mert Zayn nem egy szarkavaró mitugrász mint Ő. Csak ezzel az a baj, hogy oké, letiltották Twitter-ről, de találni fog majd más megoldást, hogy továbbra is tudjon majd másokat rágalmazni és erkölcstelenül szidni..
2016. május 13. 19:59 #72
- törölt felhasználó -    
mit szív a csaj? biggrin.gif
2016. május 13. 19:59 #73
- törölt felhasználó -    
Ez a nő valami hihetetlenül unintelligens. Nyilván lehet véleménye, de ezt ilyen gusztustalanul és sértően megfogalmazni?! Egyszerűen szégyenletes, pláne, hogy itt már nem csak Zaynt sértette. Abszolút megérdemli, hogy letiltották illetve a fanok ellenszenvét is.
2016. május 13. 20:20 #74
- törölt felhasználó -    
hogy merte ezt? ez egy szerencsétlen, legfőképp magával van baja, nem Zaynnel meg Skai-val. Élettelen idióta.
Arról nem is beszélve, hogy nem indiai hanem pakisztáni.
Bocsi Starity, de azzal, hogy Punjabot fikázta, nem az arabokat, hanem a pakisztániakat meg az indiaikat bántotta meg, mert Punjab Pkaisztán és India része is,
2016. május 13. 22:02 #75
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Kemény a csaj az biztos biggrin.gif
2016. május 14. 01:28 #76
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.

StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
Két kérdés.
Mi szív , honnan van neki?biggrin.gif
2016. május 14. 11:15 #77
- törölt felhasználó -    
ouch,ez a nő valami nagyon durva szeren lehetett,undorító és nagyon sértő,amit írt
2016. május 14. 12:34 #78
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
pundzsábi koszos k*rva rohog.gif
2016. május 14. 13:47 #79
- törölt felhasználó -    
Más az, ha valaki szókimondó és más, ha alpári és p*raszt. Ez a csaj az utóbbiak táborát erősíti. Nem hiszem, hogy Zayn bármit is tett ellene vagy másolta volna, nem hiszem, hogy ő rendezte/tervezte volna ezt a videót. De ha még másolta is, akkor sem kéne a származásával dobálózni, pláne nem ilyen stílusban. Ez az egész csak Azealia szegénységi bizonyítványa. Látszik, nem tud mit kezdeni magával. Zayn is visszavághatott volna akármivel, de ő ennél úgy látszik intelligensebb. Mondjuk ahogy olvastam, ennél a nőnél még egy 14 éves kislány is érettebben gondolkodik. biggrin.gif
2016. május 14. 16:59 #80
- törölt felhasználó -    
Sírok. De tényleg.
Egyik félt sem szeretem, de azért ez szánalmas, amit a Azealia csinál.
Komolyan, csak nevetni tudtam és közben azon gondolkodni, hogy ilyen hogy létezhet. Nem az, hogy kemény csaj, tényleg egy alpári b*nkóp*raszt az ilyen. confident. totálisan egyetértek. Nem hiszem, én se, hogy ő rendezte volna a videoklipet. Másrészt lehet a fordítás adta át így az egészet, de nevetséges az ilyes fajta rasszizmus. Meg arról beszél, hogy ő mekkora amerikai... Érdekel, hogy mit szólt ahhoz, hogy engedélyezték a melegek közötti házasságot... Vagy csak mivel "mérges volt" azért lett hirtelen ennyire homofób. Mindenesetre csak gratulálni tudok neki.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok