Egy egy ordinary fajgyűlölő szöveg. Ilyet és ennél messze durvábbat nap mint nap, lehet olvasni különböző közösségi oldalakon, eredeti magyarnyelven. Úgyhogy nem értem miért vagytok, itt annyira felcsattanva, mintha még nem olvastatok volna 1000 ilyet. Azelia esete csupán annyiban különbözik a többitől. Hogy csekély hírneve ellenejátszott, így ő most már a közgyűlölet tárgya lett. Ellentétben azzal a több milla kommentbetyárral, akik ugyanúgy fogják folytatni a demoralizálást mint azelőtt. Azelia legalább elmondhatja magáról, hogy személyes konfliktus váltotta ki belőle ezeket a jelzőket. A kollázsban tényleg felfedezhető, hasonlóság a két előadó outfit-jében. Aztán jött az a provokatív tweet, Zayn részéről. Márpedig ha az ember begurúl, hajlamos mindenfélét mondani.
Magamból kiindúlva mondom, hogy sok ember észrevesz dolgokat amiket csak azért nem mondd ki mert, tudja kontrollálni az érzelmeit.
Zayn nekem is ellenszenves, visszataszító cselekedetei egyáltalán nem teszik szimpatikussá, specifikus arcvonásait. Sőt pakisztáni származása csak méltó tetézése a róla alkotott negatív véleményemnek.
Azealia Banks rasszista módon támadta meg Zayn-t (18+)
2016. május 13. 15:40
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Rúgja már fejbe magát ez a nő...
2016. május 13. 15:54
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Ennyi rajongó láttára ilyet leírni... Te jó ég, gyerekek! Na ezért Adam Gontier-t szeretem és nem ezeket
2016. május 13. 17:35
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szánalom ez a nő és a szövege is
2016. május 13. 17:36
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Ez a nő nagyon....hülye! erre nem tudok most mást mondani
szegény zayn
szegény zayn
2016. május 13. 18:45
Nagyon durva dolgokat vágott Zayn fejéhez, szerintem undorítóan nyilvánította ki a véleményét. Egyébként én bírom Azealia zenéit (emberileg sosem volt szimpatikus), csak sajnos nála az a baj, hogy úgy akarja növelni a hírnevét, hogy mindenkinek durván beszól, botrányos dolgokat tesz. Végülis a negatív reklám is reklám, ahogy mondani szokták...:/
2016. május 13. 18:46
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Most komolyan, ez itt mit ugrál ,mikor Zayn semmit sem tett ellene. Tény hogy senki sem szereti ha ellopják az ötletét, de mindegy. Az meg, hogy mondja Zaynnek hogy h.lyepicsanigga, miközbe ő is egy nagy n.gga már bocsánat xD De egyébként mi sem vagyunk különbek.. csomó magyar olyan, ok nélkül elkezd kötekedni meg káromkodni a másikon... szóval semmi különbség .De hogy egy 14 évest elkezd oltogatni, átkozni, ennek a csajnak már tényleg nincs élete.
2016. május 13. 18:49
Ez a nő gusztustalan.
Mérgében sem szabadna ilyeneket írna az embernek.
Nem bírom Zayn-t de szerintem itt nincs szó másolásról. Csupán mindketten tömegek.
Mérgében sem szabadna ilyeneket írna az embernek.
Nem bírom Zayn-t de szerintem itt nincs szó másolásról. Csupán mindketten tömegek.
2016. május 13. 19:24
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez a nő beteg... azért én is elég szókimondó vagyok, de annak van alapja általában, és azért ilyen durván nem szólok be senkinek... De hát valahogy kell a hírnév, ha máshogy nem, a botránnyal
2016. május 13. 19:30
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ez durva. Most komolyan ilyeneket írt ki?? Beteges.... Nem értem az ilyen embereket.. Biztos fáj neki, hogy Zayn-t sokkal de sokkal többen szeretik, mint őt, mert Zayn nem egy szarkavaró mitugrász mint Ő. Csak ezzel az a baj, hogy oké, letiltották Twitter-ről, de találni fog majd más megoldást, hogy továbbra is tudjon majd másokat rágalmazni és erkölcstelenül szidni..
2016. május 13. 19:59
Ez a nő valami hihetetlenül unintelligens. Nyilván lehet véleménye, de ezt ilyen gusztustalanul és sértően megfogalmazni?! Egyszerűen szégyenletes, pláne, hogy itt már nem csak Zaynt sértette. Abszolút megérdemli, hogy letiltották illetve a fanok ellenszenvét is.
2016. május 13. 20:20
hogy merte ezt? ez egy szerencsétlen, legfőképp magával van baja, nem Zaynnel meg Skai-val. Élettelen idióta.
Arról nem is beszélve, hogy nem indiai hanem pakisztáni.
Bocsi Starity, de azzal, hogy Punjabot fikázta, nem az arabokat, hanem a pakisztániakat meg az indiaikat bántotta meg, mert Punjab Pkaisztán és India része is,
Arról nem is beszélve, hogy nem indiai hanem pakisztáni.
Bocsi Starity, de azzal, hogy Punjabot fikázta, nem az arabokat, hanem a pakisztániakat meg az indiaikat bántotta meg, mert Punjab Pkaisztán és India része is,
2016. május 14. 01:28
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Két kérdés.
Mi szív , honnan van neki?
Mi szív , honnan van neki?
2016. május 14. 11:15
ouch,ez a nő valami nagyon durva szeren lehetett,undorító és nagyon sértő,amit írt
2016. május 14. 12:34
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
pundzsábi koszos k*rva
2016. május 14. 13:47
Más az, ha valaki szókimondó és más, ha alpári és p*raszt. Ez a csaj az utóbbiak táborát erősíti. Nem hiszem, hogy Zayn bármit is tett ellene vagy másolta volna, nem hiszem, hogy ő rendezte/tervezte volna ezt a videót. De ha még másolta is, akkor sem kéne a származásával dobálózni, pláne nem ilyen stílusban. Ez az egész csak Azealia szegénységi bizonyítványa. Látszik, nem tud mit kezdeni magával. Zayn is visszavághatott volna akármivel, de ő ennél úgy látszik intelligensebb. Mondjuk ahogy olvastam, ennél a nőnél még egy 14 éves kislány is érettebben gondolkodik.
2016. május 14. 16:59
Sírok. De tényleg.
Egyik félt sem szeretem, de azért ez szánalmas, amit a Azealia csinál.
Komolyan, csak nevetni tudtam és közben azon gondolkodni, hogy ilyen hogy létezhet. Nem az, hogy kemény csaj, tényleg egy alpári b*nkóp*raszt az ilyen. confident. totálisan egyetértek. Nem hiszem, én se, hogy ő rendezte volna a videoklipet. Másrészt lehet a fordítás adta át így az egészet, de nevetséges az ilyes fajta rasszizmus. Meg arról beszél, hogy ő mekkora amerikai... Érdekel, hogy mit szólt ahhoz, hogy engedélyezték a melegek közötti házasságot... Vagy csak mivel "mérges volt" azért lett hirtelen ennyire homofób. Mindenesetre csak gratulálni tudok neki.
Egyik félt sem szeretem, de azért ez szánalmas, amit a Azealia csinál.
Komolyan, csak nevetni tudtam és közben azon gondolkodni, hogy ilyen hogy létezhet. Nem az, hogy kemény csaj, tényleg egy alpári b*nkóp*raszt az ilyen. confident. totálisan egyetértek. Nem hiszem, én se, hogy ő rendezte volna a videoklipet. Másrészt lehet a fordítás adta át így az egészet, de nevetséges az ilyes fajta rasszizmus. Meg arról beszél, hogy ő mekkora amerikai... Érdekel, hogy mit szólt ahhoz, hogy engedélyezték a melegek közötti házasságot... Vagy csak mivel "mérges volt" azért lett hirtelen ennyire homofób. Mindenesetre csak gratulálni tudok neki.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

1 felhasználónak tetszik: