Kylie Jenner: „Bármit megtehetek, amit csak akarok, az emberek úgyis követni fognak”
2016. április 13. 06:40
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Beképzelt kurva
2016. április 13. 07:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tisztelet egymás iránt oda vissza játszik lányok. De aki kötözködni akar, szívesen adok neki pár nap pihenőt, hogy átgondolja a dolgot és lenyugodjon.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. április 13. 10:56
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1475 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Azt mondja Kylie Jenner hogy "bármit megtehetek,amit csak akarok,az emberek úgyis követni fognak" Hát ez hülye
És a legszomorúbb az hogy tényleg igaz mert sokan le utánozzák.
2016. április 13. 21:47
|
|
DeadRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.13. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255630 offline
|
Sajnálom, hogy az ilyen embereket bálványozzák, és odáig vannak érte. Annyi tehetséges ember van..
2016. április 14. 21:44
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Hat talan amit mondott ahhoz inkabb nem szolnek semmit.
De basszus...annyi mint en..18..es mar bocs, de inkabb nez ki 28nak semmint 18nak..nem tudom mi a fiatalok koreben ez a koravenseg, biztos a rengeteg smink meg mukorom teszi hogy a tizenevesek kozepes huszasoknak neznek ki../lsd: Radics Gigi/
De basszus...annyi mint en..18..es mar bocs, de inkabb nez ki 28nak semmint 18nak..nem tudom mi a fiatalok koreben ez a koravenseg, biztos a rengeteg smink meg mukorom teszi hogy a tizenevesek kozepes huszasoknak neznek ki../lsd: Radics Gigi/
2016. április 14. 22:37
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Manapság milyen nagyképűek az emberek...
De a legszomorúbb hogy ez részben igaz :/ ugyanis ma már nem tudnak az emberek önmaguk lenni
De a legszomorúbb hogy ez részben igaz :/ ugyanis ma már nem tudnak az emberek önmaguk lenni
2016. április 15. 07:37
|
|
Cukorkaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.03. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 251370 offline
|
Mit tett le ez a lány az asztalra, hogy "példaképnek" kell tekinteni őt? Jaa igen bocsánat van egy rúzskollekciója, ami miatt már lányok millióinak a példaképe...
Belegondoltatok már, hogy az ilyen emberek, mint akik ilyen családba nőttek fel (most főleg a Kardashian-Jenner családra gondolok), mennyire buta, önelégült, sznob emberek?
Kyliekának sikerült megszereznie az érettségiét, már ha nem fizették le a tanárokat.
Annyi de annyi tehetséges ember van, akit tisztelni lehetne, de még mindig nem értem, hogy miért őket tekintik példaképüknek a lányok többsége.
Belegondoltatok már, hogy az ilyen emberek, mint akik ilyen családba nőttek fel (most főleg a Kardashian-Jenner családra gondolok), mennyire buta, önelégült, sznob emberek?
Kyliekának sikerült megszereznie az érettségiét, már ha nem fizették le a tanárokat.
Annyi de annyi tehetséges ember van, akit tisztelni lehetne, de még mindig nem értem, hogy miért őket tekintik példaképüknek a lányok többsége.
2016. április 15. 18:00
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
@Sütikexdd
Teljesen igazad van abból a szempontból h nem tett le semmit az asztalra, és hogy a családja miatt híres de szerintem még hogyha igaz is lenne nem kellene így fogalmazni, mert valójában nem ismered őt és ebben meg Kylie-nak van igaza, szerintem ha nem ismerünk egy embert ne is irjunk ilyeneket róla hogy"kurva" stb.. Nem szeretnék vitázni csak nem hinném hogy ez a legjobb módja annak hogy kifejezd magad, és ha ilyet is gondolsz róla, kimonddhatod mert megértelek teljes mértékben csak arra kérlek hogy kultúráltabban mert tényleg nem ismered... Köszii...
Teljesen igazad van abból a szempontból h nem tett le semmit az asztalra, és hogy a családja miatt híres de szerintem még hogyha igaz is lenne nem kellene így fogalmazni, mert valójában nem ismered őt és ebben meg Kylie-nak van igaza, szerintem ha nem ismerünk egy embert ne is irjunk ilyeneket róla hogy"kurva" stb.. Nem szeretnék vitázni csak nem hinném hogy ez a legjobb módja annak hogy kifejezd magad, és ha ilyet is gondolsz róla, kimonddhatod mert megértelek teljes mértékben csak arra kérlek hogy kultúráltabban mert tényleg nem ismered... Köszii...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 15. 18:07
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hmmm... hát én is tudnék pár negatívumot és persze pozitívumot is mondani ezzel kapcsolatosan, de ahogy elkezdtem pár kommentet olvasgatni rájöttem hogy felesleges lenne litániát írnom mivel az e fajta celebek örökké benne lesznek a köztudatban még ha semmit sem csináltak csak a megfelelő családba születtek. És lesznek olyan birkák akik istenítik őket és nekik köszönhetően hisznek el magukról elég sok mindent, és persze lesznek olyanok is akiknek kinyílik a bicska a zsebükben és ott lesznek még azok is akik letojják mert ettől nekem nem lesz jobb semmi. Így hát azt tanácsolom pár arcnak, hogy nyugodjon meg mert az idegeskedés árt meg egy ilyen semmiségen nem is éri meg felidegesíteni magatokat!
2016. április 16. 13:38
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Te jó ég... Hogy lehet valaki ennyire öntelt???!!! Azt hiszi, csak ő az egyetlen ebben a világban aki- saját elmondása szerint -jól öltözködik? Hát nem. Lehet, hogy szép, de, hogy beszél? ,, Nem tudom milyen az élet lesifotósok nélkül" Úr isten, megyek hányni... Mondjuk én is szeretek divatosan öltözni, de attól még nem én irányitom a világot divat ügyben, hogyha másnak ugyan olyan haja van mint nekem. Megtetszett neki Kylie parókája és vett egy olyat. Ennyi! Te jó ég, bárcsak ne lenne tele a világ ilyen celebekkel!
2016. április 16. 13:39
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Mileylove 23 egyet értek, telsen igazad van, bár én nem ilyen szavakat használtam volna! ☺
2016. április 20. 15:44
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
szerintem teljesen igaza van Kylienak...
2016. április 20. 20:09
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Egyébként szerintem igaza van úgy értem az emberek alatt rajongókat értett,de itt mindenki úgy is akkor ész ,hogy mindent jobban tud másnál és ha valaki ezt meg cáfolja az egyből k*rva meg stb. Szerintem Kylie egy nagyon szép lány és nem érdemel ennyi utálatot .Ha azt nézzük ő a legnormálisabb az egész családjából,mert azt amit a szájával csinált szerintem teljesen oké szerintem így szebb is . Tudtommal Kylie felnőtt nő betöltötte a 18-at és elég nehéz gyerekkora lehetett egy elég hülye családban szerintem a szülei nem kicsit hanyagolták el. Lelehet állni azzal,hogy csak így random le hülye picsázzuk vagy kurvázzuk a másikat mindezt úgy,hogy nem tudjuk,hogy eddig milyen élete volt vagy,hogy milyen körülmények között nőt fel . Kylie esetében anyagilag nem volt semmi gond inkább a drágalátos anyukával és testvérekkel volt nagyobb gond,mert elég sok dolgot láthatott amit a nővérei csináltak (ezek a dolgok nem éppen jó dolgok voltak) és nem volt aki elmondja neki,hogy nem ilyen az élet szóval ő az akit a a legkevésbé kéne amilyatt "piszkálni",hogy milyen családból származik,mert nem volt aki rendesen felnevelje őt .
2016. május 02. 19:39
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Azért elég beképzelt!!!!
"Az emberek úgy is követni fognak...." ehez csak annyit fűznék hozzá, hogy egyszer mindennek vége, az emberek se fognak örökké követni!!
"Az emberek úgy is követni fognak...." ehez csak annyit fűznék hozzá, hogy egyszer mindennek vége, az emberek se fognak örökké követni!!
2016. május 07. 14:24
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Még ő az egyetlen akit ebből a családból el lehet viselni de ezek a megnyilvánulásai... Mondjuk igaz mert tényleg mindenki utána megy sajnos és neki ettől van nagy öntudata...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.