Nem rajongok sem érte, sem a családjáért, de igaza van. Sajnos vagy nem sajnos, manapság ha rajongsz valakiért, akkor követni kezded. Legyen ez rossz vagy jó példa.
Kylie lehet feltöltött ajakkal jár és csupa sminkben, de ez nem csak rá jellemző. Van egy ismerősöm, akinek a 15 éves húga töltette fel az ajkait szülei beleegyezésével. Róla nem szólnak cikkek. Szerintem ha Kylie-ról sem szólnának, a kutyát nem érdekelnék ezek a dolgok. Azt várják tőle, hogy példát mutasson, de kérlek, nem 8-10 éveseknek tart bemutatókat, hanem a saját korosztályának. Ott meg már úgyis tökmindegy. Aki belép a 18. életévébe, már azt tehet amit akar, Magyarországon hivatalosan is nagykorúnak számít.
A másik a magánéletes dolog. Manapság a valóság show-ban is meg kell játszani magam. Van egy youtube videós, akit meghívtak a ValóVilágba, mert olyan népszerű lett, de egy forgatókönyvet is adtak volna neki. Nem vállalta el. Körülbelül ilyen lehet ez a sorozat is. Vajon mennyi igaz abból, amit látunk? Szerintem a 90%-a a népszerűség érdekében a megrendezett hülyeség. Igaza van, hogy nem osztja meg a dolgokat. Ha ezt tenné, mindig attól lenne hangos a sajtó, hogy mi történt közte és a pasija közt, illetve mikor depressziós és mikor boldog.
Hogy miket posztol ki? Az Ő dolga, Ő élete, ha Ő kiteszi, tegye. Mennyi plasztikája lehet? Hát legyen, amennyi legyen. Ha tönkreteszi vele az arcát, akkor az a sajátja, Ő akarta fiatalon, nem találom értelmét beleszólni a dologba. Ugyanez a sminkkel. Mind mások vagyunk és más a stílusunk, nem felelhetünk meg mindenkinek. Ha Ő így érzi magát szépnek, akkor legyen. Úgysem fog amiatt megváltozni, mert számára noname emberek megmondták, hogy ronda. Az ilyeneket én is körberöhögöm. Na mindegy, eltértem a témától.
Röviden, aki szereti, az akkor is szeretni fogja, ha tovább plasztikázik, aki pedig utálja, nos az úgysem fogja megkedvelni. Én így gondolom.
Kylie Jenner: „Bármit megtehetek, amit csak akarok, az emberek úgyis követni fognak”
2016. április 12. 20:14
Idézet (Diala @ 2016.04.12. 18:55)
Ez így igaz, de mit sem érne a marketing önmagában... Kell ehhez az is, hogy ne legyenek gátlásaik, képesek legyenek mindenre a figyelemért. Attention whore, magyarán.
Illetve a piac=kereslet+kínálat. Nyilván ha nem érdekelne senkit, fejre is állhatna, nem kapna minimális figyelmet sem.
Illetve a piac=kereslet+kínálat. Nyilván ha nem érdekelne senkit, fejre is állhatna, nem kapna minimális figyelmet sem.
Ezzel egyet értek, már korábban is gondoltam erre.
Idézet (Diala @ 2016.04.12. 18:55)
Másrészt, oké, megnyitom a cikket, de az, hogy elolvasok egy perc alatt róla egy cikket, ez az egyetlen általam indukált, szándékos cselekedet arra, hogy foglalkozzak vele. Ha már ez élteti, kap tőlem is egy kis figyelmet.
Szegény, amilyen ingerszegény környezetben él, csak az eteti, ha forog a neve.
Igazad van, elérte a célját, kedveztem neki, de nem baj, mert a kommentem lehet, nem erről árulkodik, de egy pillanatig sem húztam fel magam a csajon. Nem ér ez egész família egy pennyt sem, mindössze az a kár, hogy erre milliók nem képesek rájönni.
Szegény, amilyen ingerszegény környezetben él, csak az eteti, ha forog a neve.
Igazad van, elérte a célját, kedveztem neki, de nem baj, mert a kommentem lehet, nem erről árulkodik, de egy pillanatig sem húztam fel magam a csajon. Nem ér ez egész família egy pennyt sem, mindössze az a kár, hogy erre milliók nem képesek rájönni.
A kommentemmel nem rád gondoltam elsősorban amikor megjegyeztem, hogy sokan csak azért is elolvassák, hogy leírhassák Kylie mekkora rbanc. De előttem már össze lett gyűjtve minden olyan hozzászólás, amik csak szapulják a lányt, nem túl kulturált módon.
2016. április 12. 20:28
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Ez de szánalmas. Azt hiszi, ő a világ közepe. Kíváncsi vagyok, mikor ébred már fel.
2016. április 12. 20:48
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Azt egyszerűen nem értem, hogy ez család miért ennyire közutálat tárgya. Nagyon sok sztár és népszerűbb ember valamilyen formában figyelemfelkeltő, kihívó és annyi szexis fél pucér vagy pucér képet rak fel magáról, hogy dunát lehetne vele rekeszteni. Attention whore? Az. De rajta kívűl, Selen Gomez, Gigi Hadid, Taylor Swift, Ariana Grande és még sorolhatnám mennyi mindenki az. Ő vállalja, hogy az? Vállaja. Tisztába van azzal, hogy kihívó? Igen. Többség vállalja? Nem. Nem akarok gyökér lenni, de ott van Ariana Grande, hányszor de hányszor lebukott, hogy van neki olcsó, buta liba oldala (mert lehet, hogy nem csak ennyi). De egyszer se ismerte volna el, hogy "Igen.Ez is én vagyok!".
2016. április 12. 22:25
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Fiatalabb nálam 3 évvel....de 25-nek néz ki..beképzelt taknyos ....annyira irritáló..már annyira unalmasak ezek a Jenner cikkek...mást se lehet olvasni csak ezeket meg a sok Bieber-Gomez sztorikat...<.<
2016. április 12. 22:48
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Bocs ha valakit megbántok de szerény véleményem szerint az egész Jenner-Kardashian familia Egy utolsó mocskos ribanc család? Nem szakad le a pofája miközben ezeket mondja? Nem tanították meg neki hogy szerények legyünk?
2016. április 12. 22:53
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2016.04.12. 18:56)
Jézusom... évek óta, akárhány cikk van a lányról, mindenhol ez megy. Komolyan, mint valami papagájsereg. Ha egyszer tényleg 30 éves lesz, majd túlteszitek magatokat rajta?
Drága bogaram. Fingom nincs mit írnak mások és nagy ívből le is tojom. Nem szoktam olvasgatni. Nem érdekel az se hogy mi lesz ha 30 éves lesz. Én minden vagyok de nem olyan mint mások, az is biztos. A lealacsonyító kommentedben tőlem ne idézgess. Köszöntem.
2016. április 12. 22:54
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Igaza van... milyen alapon mondja barki azt, hogy ok mennyire undoritoak es kepmutatoak? Ismerik oket? Feketettek bele energiat, hogy minel tobbet lassak oket? Ha mindkettore egy hatarozott "nem" a valasz (bar az elobbire nem hiszem, hogy barki is "igennel" felelhet
), akkor az nem alkothat helytallo velemenyt, mert csak a felszin legtetejet latja. Ami nem ad okoz hatarozott velemenykifejtesre.
Ennyit errol.
Ennyit errol.
2016. április 12. 23:15
Pedig most csak az igazat mondta, még ha nyersen is. Bármit tesz, legyen az jó vagy rossz, az emberek többsége gondolkodás nélkül leutánozza.
2016. április 12. 23:39
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2016.04.12. 22:53)
Drága bogaram. Fingom nincs mit írnak mások és nagy ívből le is tojom. Nem szoktam olvasgatni. Nem érdekel az se hogy mi lesz ha 30 éves lesz. Én minden vagyok de nem olyan mint mások, az is biztos. A lealacsonyító kommentedben tőlem ne idézgess. Köszöntem.
Attól még mert ezen az oldalon esetleg többen nyalják a hátsód, nincs jogod lenézni senkit és ilyen hangnemben beszélni róluk. 
Ha ezt a szolídabb kommentet így reagálod le, képzelem, mennyire nekiugrasz más torkának, ha ennél durvábbat mond...
Alaposan félreértelmezted. Nem jelentettem ki olyasmit, hogy követnéd a tömeget. Beidézhettem volna még ezret, csak például szolgált.
Gondold át mégegyszer, ki beszél lenézően mással.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.