Kylie még csak 18 éves, ennek ellenére milliók adnak a véleményére, amit saját bevallása szerint nagyon élvez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner: „Bármit megtehetek, amit csak akarok, az emberek úgyis követni fognak”
2016. április 12. 14:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 12. 15:08
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Igen, követem és majd a nagy köteg pénzét nyomom le a torkán, amit anyucitól örökölt. Egy ideig még élvezni is fogja. 18 évesen úgy néz ki, mint egy 30 éves. Addig kb azt sem tudtam ki ez, amíg G-Dragon nem készített vele egy képet. (Asszem ezzel készített.) Csak annyit láttam, hogy ezzel a senkivel van tele minden. (Igen, egy senki, mert semmit nem tett le az asztalra, amiért tisztelni lehetne.) Úgy sajnálom szegénykét a hullámvölgyei miatt. Biztos azon kell rágódnia, hogy lesz-e étel az asztalon másnap, vagy, hogy mikor rúgják ki a munkahelyéről. Mérhetetlenül szánalmas ez a hülye és az egész családja.
2016. április 12. 15:09
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
az emberek ugyis követni fognak ... van egoja
dehát végülis érthető..
2016. április 12. 15:26
Múltkor még egy farmra akart költözni, most meg egy divatdiktátornak tartja magát! Össze-vissza jönnek róla a hírek!
Én szép lánynak tartom, de az egész családja beképzelt... És szerintem példaképnek sem ő a legjobb!
2016. április 12. 15:27
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nem azt mondom, hogy nincs igazság abban amit mondd. Hiszen lássuk be milliók követik minden közösségi portálon, legyen az Instagram, Snapchat vagy Facebook, és biztos, hogy az egyik legbefolyásosabb fiatal napjainkban.
Azonban kétve hiszem, hogy 10 percet vesz el az éléből a média, hiszen megállás nélkül fotózza magát, és posztol. Szerintem neki az élet internet és közösségi média nélkül elképzelhetetlen, és ez ami egy rossz példa mások számára. Itt mutatkozik meg igazából a legjobban az, hogy bármennyire is próbál nagylányként viselkedni, legbelül azért mégis csak egy 18 éves lány, akinek sokkal hamarabb kellett felnőnie, mint kortársainak. Persze, ez már Kris mama hibája..
P.S: Igazából nem tudom megérteni, hogy az emberek miért nem tudják elfogadni azt, hogy plasztikáztatott ilyen fiatalon. Ha leírjátok minden felületre is, akkor sem lesz máshogy, szóval....Itt az ideje megbarátkozni a gondolattal.
Azonban kétve hiszem, hogy 10 percet vesz el az éléből a média, hiszen megállás nélkül fotózza magát, és posztol. Szerintem neki az élet internet és közösségi média nélkül elképzelhetetlen, és ez ami egy rossz példa mások számára. Itt mutatkozik meg igazából a legjobban az, hogy bármennyire is próbál nagylányként viselkedni, legbelül azért mégis csak egy 18 éves lány, akinek sokkal hamarabb kellett felnőnie, mint kortársainak. Persze, ez már Kris mama hibája..
P.S: Igazából nem tudom megérteni, hogy az emberek miért nem tudják elfogadni azt, hogy plasztikáztatott ilyen fiatalon. Ha leírjátok minden felületre is, akkor sem lesz máshogy, szóval....Itt az ideje megbarátkozni a gondolattal.
2016. április 12. 15:28
Ó, Miss. Jener... ezt a szerénységet! Nyugodtan adhatna belőle másoknak is! Nem értem, hogy mit esznek rajta ennyire, hogyha ilyen h*lye természete van... külsőre sem egy annyira kiemelkedő szépség, hogy ennyire nyáladzanak utána. "Amikor szexi fotókat posztolok magamról, mindig megbánom. Arra gondolok utána, hogy [Ó, Istenem, most mindenki látja a testemet.] Ettől nagyon furán szoktam érezni magam." Ebből is látszik, hogy ennek a csajnak hiányzik pár kereke. Cs*essze meg, akkor ne tegyen ki magáról olyan képet! Senki sem fog zokogni, hogyha kivételesen normálisan van felöltözve egy képen. Egy beképzelt kis primadonna, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ... -.-
2016. április 12. 15:29
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Elképesztő, hogy az emberekre valóban milyen hatást gyakorol ez a csaj!! Gazdag, van háttere, és valóban mindent megtehet, ez így igaz. Beképzelt? hát persze, hogy az...Miért kell követni őt?? Miért nem lehet orvosokra, gyerekgondozókra, tűzoltókra, állatvédőkre felnézni?? miért épp rá?? Az a szomorú helyzet, hogy azért, mert jól néz ki..."Jó nő" vagy csaj, hiszen még csak 18 éves!! És Amerika egyik első számú gangsta rapperével kavar!!! A szája is fel van töltve! 18 évesen...de ő példakép. Ahogy Zimány Linda, vagy Szabó Zsófi, meg a Való Világ sztárjai! Provokál? Valószínűleg igen. De a nép megkajálja...
2016. április 12. 15:34
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Elképesztö ez a csaj " ugy is fognak követni" tulságosan is beképzelt.
2016. április 12. 15:37
Hé, nem úgy volt, hogy szeretne "normális életet" élni?
És olyan szinten elhiszi, hogy körülötte forog a világ, hogy az már hihetetlen..
És olyan szinten elhiszi, hogy körülötte forog a világ, hogy az már hihetetlen..
2016. április 12. 15:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
...gyakorolja a legnagyobb hatást tinédzser- és fiatal felnőtt lányok millióira.
Azok a lányok, akik számára ő szolgál példaképül vagy felnéznek rá és követik, gondolom, egy egysejtű értelmiszintjén vannak...
Kérdem én, mit tett le ez a leányzó az asztalra? Van egy rakat buta, ízlésficamos, botoxolt ember a a háta mögött, akiknek a pénzéből piacra dobott egy rúzsszettet. ÉS? Mit ért el önerőből? Egy középiskolai bizonyítványt legalább sikerült megszereznie vagy szép összegért azt is átnyújtották neki?
Az, hogy ő itt van, és itt kell bámulni nap mint nap a plasztikázott pofáját azok hibája, akik piedesztálra emelik.
Úgy látszik, a huszonegyedik században ez kell az embereknek...
Gondolom, az a barázdálatlan agyacskájában meg se fordul, hogy jóra fordítsa a befolyását...
2016. április 12. 16:00
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
úú és ki nem szarja le?? Kit érdekel...Szánalmas ribanc akivel ezt tette a hírnév..pff..
2016. április 12. 16:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
„Amikor szexi fotókat posztolok magamról, mindig megbánom."
Akkor mégis mi a francnak posztolsz lányom?
Akkor mégis mi a francnak posztolsz lányom?
2016. április 12. 16:24
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Bizonyára mindenki miatta vesz fel parókát, nevetséges mennyire el van szállva magától, közben hírből sem ismeri a munkát, a legnagyobb problémája az hogy meglegyen a napi szelfije..
2016. április 12. 16:36
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Hmm... Érdekes. Nemrég még farmra akart költözni csendben és nyugalomban, de hát biztos, hogy csak reklámnak kellet ez a "utálomanépszerűséget" hiszti. Oké, nem minden hazugság, mert akadnak Olyanok, akik egyfolytába majmolják, és egyfolytába istenítik ezt a borzalmas nőszemélyt, de attól még nem kell Ennyire beképzeltnek lenni, basszus. Komolyan mondom, akkora az egója, mintha lenne egyénisége és megváltotta volna a Világot.. És mégis miahalálért posztol akkor magáról olyan képeket, amiket megbán? Erre a nőre a nevetséges új fokozatát kellene használni.
2016. április 12. 16:40
Szerintem ő rá is lehet egyfajta példaképként tekinteni <33
Jó.nem olyan szinten mint a legtöbb sztárra de neki is vannak olyan tettei és tulajdonságai amik nagyon becsülendők..
És szerintem a divat érzéke is nagyon jó..^^ Így hát én elsősorban ezért is tartom nagyra..<333 <33
Jó.nem olyan szinten mint a legtöbb sztárra de neki is vannak olyan tettei és tulajdonságai amik nagyon becsülendők..
És szerintem a divat érzéke is nagyon jó..^^ Így hát én elsősorban ezért is tartom nagyra..<333 <33
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: