Starity

Még mindig tart a terror: Louis Tomlinson kisfiának édesanyját kamuzással vádolják

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 12. 18:33 #61
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Oityang, már megint leírtad előttem azt,amit én akartam biggrin.gif Legközelebb én leszek a gyorsabb wink.gif
Egyébként igen,teljesen egyetértek veled. Ezek a "rajongók" beteges Larry girl-ök, akik nem komplettek és látják,hogy nincs igazuk,hogy beképzelik az egészet, erre hatalmas tagadásba taszítva magukat bántják Brianát és az t a szerencsétlen csöppséget.... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. április 12. 20:30 #62
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Ezt senki nem érdemli meg..
2016. április 12. 22:25 #63
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
ez szomorú sad.gif
2016. április 13. 15:58 #64
- törölt felhasználó -    
Basszus Seli Stone írta:
Lehet,hogy létezik de sztem Briana kitalálta, hogy Louisé!Basszus egy csomó képen amit Louis megosztott az állítólagos gyerekéről tisztán látszott, hogy hamisított!! Majd ha mutat egy apasági tesztet elhiszem addig viszont kurvára nem hiszem el hogy Louisé!

Hát cicám el kell hogy mondjak neked egy két dolgot.
1, egy mondatban nimcsen szóismélés
2, már mért mutatna apaságit mikor de csak egy hisztis picsa vagy a többi közül akinek nincs jobb dolga minthogy beleélje magát a tévhiteibe és ebben éljen. Csak úgy szólok z vagy skizofréniának a jele vagy a mániás depressziónak, szerintem neked valamelyik van mert hogy téged nem látott még egy orvos sem az is biztos.
3, miből gondolod hogy azok a fotók arról a gyerekről hamisítottak? Mert nem bazdmeg ezer százalék hogy nem azok.
4, és ezt mindenkinek küldeném h ő gy Larry nem létezik és soha a büdös életben nem fog. Aztán mégis mi jó származna abból ha kitalálnának egy gyereket? AZ ÉGY EGYATTA VILÁGON SEMMI!!!!!!!!!!!!!!! Meg még ha nem is Louisé én kinézem belőle hogy ő akkor is a sajátjának vallja ha mondjuk nem is fudom kiderül hogy a Kis Pistáé.
2016. április 13. 15:59 #65
- törölt felhasználó -    
Nekem meg kurvára ez a véleményem
2016. április 13. 16:01 #66
- törölt felhasználó -    
A szar helyesírásért elnézést kérek gyorsan gépeltem ennyi
2016. április 13. 18:09 #67
I.Am.Not.A.Mundane
I.Am.Not.A.Mundane
új tag

Státuszyou find someone who's intrested
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 255178
Ezt nem hiszem el... Miért nem lehet elhinni? Ilyenkot Briannanak az anyaságra kéne koncentrálnia, nem néhány állítólagos Tomlinson rajongó hülyeségén. Az állítólagos jelző használata remélem érthető!
2016. április 16. 11:08 #68
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Annyira szeretem őket. heart.gif
2016. április 16. 15:28 #69
- törölt felhasználó -    
Nem értem hogy akik olyan nagy Louis Tomlinson fan annak ezeknek örülnie kéne hogy Louis ilyen boldog a kis Freddievel és nem azt mondani hogy hazudik Briana hogy az ővé a kis Freddie. Mert láthatóan az ő fia. Miért hazudna ilyenről. Annyira aranyosak és néhány ember igazán magába szállhatna már. Bele törődhetnétek már abba hogy ez az ők életük azt kezdenek vele amit akarnak és ők így döntöttek "Boldogok" és az már bocsánat ne nevezze magát Louis Tomlinson fannak aki így beszél Louis "szeme fényéről" Freddieről és az anyjáról aki kihordta a kis Freddiet neki ez szörnyen rosszul eshet ! Én egyetértek Brianával.
A másik : Nem értem azt sem hogy egyáltalán hogy lehet feltételezni Louisról és Harryről hogy hát hogy is mondjam ...Homokosok, Langyik (bocs a kifejezésért) mert szerintem eddig mind a kettőjük lányokkal jártak nem pedig fiúkkal...Tehát nem tudják felfogni hogy nem azok??? Mind1 is ez az én véleményem...(bocs ha nem értelmesen irtam le a dolgokat csak teljesen felidegesít az ilyesmi) smileeee.gif
2016. április 22. 20:02 #70
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem higy Briana hírnévre vágyott, legalábbis nem ilyenre, ez pokol lehet neki.
2016. június 16. 15:38 #71
Nory13
Nory13
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj mindenen ha nem mutatod a fájdalmad nem tudnak bántani!
Hozzászólás: 134
Csatolások: 0
Azonosító: 257085
Louis-é a gyerek ezt nem tudom miért nem tudják elhinni? Még hasonlítanak is! Hasonlítsák össze Freddi-t Louis gyerekkori képével. Mintha ikrek lennének. Nem szimpi Briana, de amit mostanában kap kicsi sok. Pedig én tényleg nem szeretem. Amit meg nem értek meg. Miért kell bántani egy ártatlan kisbabát aki nem tehet arról, hogy megszületett. Imádom Freddie-t és nem tudom miért nem lehet elfogadni. Louis is imádja és boldog. Akkor miért kell bántani?
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok