Starity

Még mindig tart a terror: Louis Tomlinson kisfiának édesanyját kamuzással vádolják

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 11. 18:35 #41
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Oszinten, remelem Louisnak volt annyi esze, hogy csinaltatott apasagi tesztet....
2016. április 11. 18:56 #42
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Csatolások: 0
Azonosító: 200672
"...nagyon szeretném tudni, ti hogyan éreznétek magatokat, ha édesanyaként ilyesmiket kellene olvasnotok?"
Hát én leszarnám a helyében. Tudom, nehéz lehet a figyelem középpontjában felnevelni egy gyereket, de ez az egész benne van a pakliban. Felesleges győzködni bárkit is, ha olyan korlátoltak, hogy nem hisznek a baba létezésében, akkor annyiban kell hagyni. Semmi értelme, hogy felhergelje magát rajta, és általában nem szoktam ilyet mondani, de mit érdekli őt, hogy mit gondol ez a rengeteg ismeretlen? Én is érzékeny vagyok, de ennyire azért nem. Még ha fenyegetnék a babát vagy vmi komoly dologról lenne szó...
Lassan már azt sem tartom kizártnak, hogy az ilyen összeesküvés-elméletek gyártói is fel lettek bérelve, hogy még nagyobb hype legyen a gyerek körül biggrin.gif (szarkazmus).
2016. április 11. 18:58 #43
OneDirection116
OneDirection116
visszatérő vendég

StátuszHUMANS R WIERD!
Hozzászólás: 118
Azonosító: 247709
Nagyon egyet értek a cikk írójával!! Utálom, hogy mindenki ( tisztelet a kivételnek) Szekálja Louis-t és Brianát, sőt, még Freddie-t is, pedig ő még alig született meg! Nem értem, miért jó ez az embereknek! sad.gif
2016. április 11. 19:01 #44
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Idézet (Dóra119 @ 2016.04.11. 18:35)
Oszinten, remelem Louisnak volt annyi esze, hogy csinaltatott apasagi tesztet....

Azt olvastam valahol csináltatott ahol még is bukott
2016. április 11. 19:03 #45
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
olyan szemetek az emberek ._.
2016. április 11. 19:23 #46
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Ezek nem rajongók, ezek BETEG EMBEREK! Komolyan mondom, nem normális. Megfenyegetni egy lányt, csak mert a kedvencük gyerekét kihordta? Louist miért nem fenyegetik akkor? Tudtommal Ő is kellett ahhoz a picihez, a csaj nem csettintésre lett terhes. És Larry Styleison? Komolyan? Lehet, hogy sokan lebuzizzák Őket, de ettől függetlenül még nem azok! Vagy ha mégis, akkor annak már nyoma lenne. Tehát akkor csak nem titkolnák és nem jönnének össze hébe-hóba csajokkal.
És mi lesz szegény gyerekkel? Mert őszintén, én csak Őt sajnálom. Megfogják ölni ezek a bizonyos "rajongók"? Mert kinézem belőlük. Nekik pszichológus kell, nem internet.
A másik, Briana minek rakja közzé az instagram fiókját, ha utána kiakad? Sejthette, hogy egy kis idő mit sem változtat. Sajnos ebben a világban, ilyen híres ember mellett nem lesz könnyű gyereket nevelni. Ha nem bírja ezeket, akkor ne mutogassa a baba képeket.
Ha nem Louisé? Hát akkor ez van. Louis szereti a gyereket? Igen. Hol itt a probléma? Egyik barátnőmnek mostoha apja van és kijelentette, sokkal jobban szereti, mint az igazit, mert sokkal több szeretetet kap tőle. Nem ez a lényeg? Lehet hogy velem van a baj, de majdcsak 18 évesen nekem fontosabb, hogy szeressenek a szüleim, mint bármi. Ettől függetlenül, meg ha mégis Louis az apa, akkor sem fogják elhinni, mert miért hinnék el. Még akkor sem, ha képet posztol a papírról, mert biztos photoshop. Akkor meg minek mutogassa? Komolyan mondom, néhány rajongó annyira bunkó. Emiatt vannak elítélve a normálisak is.
Nem azt mondom, hogy ne mondjon véleményt xy. Nem azt mondom, hogy szeressék Brianát. Nem azt mondom, hogy fogadják el hogy Louis apa. Azt mondom, hogy ezeket tegye erkölcsi korlátok között.
Kinek nem inge, úgysem veszi magára.
2016. április 11. 19:24 #47
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Jézusom. Néhányan ritka undorítóak vagytok... ( akinek nem inge...)
Van egy pár kivétel aki nem úgy viselkedik, mintha a fiúk a közelálló rokonai lennének, de itt egyesek olyan messzire mennek, hogy apasági tesztet akarnak egy olyan embertől aki számukra/számomra idegen.

Nem, Louis nem fog ország-világ előtt apasági tesztet megosztani a világhálón, ennyire ne legyetek már sík hülyék fool.gif Meg ti tudjátok szóról-szóra Briana életét, hogy megmondjátok, hogy hány emberrel volt eddig? Mi az, hogy a gyerek nem valódi? Egy unatkozó ember kitalált egy nagy baromságot, hogy Harry és Louis kavarnak, és egy bolond százat csinál. Csakhogy egy gyerek életét teszitek tönkre ezekkel a kommentekkel, és majd 20 évesen is azt fogja olvasgatni, hogy ő nem valódi. Magatokba nézhetnétek, hogy ezzel nem csak egy barátságot tesztek tönkre ( Louis és Harry ) hanem egy gyerek, és egy boldog anya életét. Remélem, ha gyereketek lesz, rá is úgy fognak mutogatni, hogy " kamu, nem valódi" Komolyan normálisak vagytok? bolond.gif
2016. április 11. 19:26 #48
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Eléggé beteges ha egy rajongó nem akarja elhinni hogy a kedvence apa lett, hogy odáig megy hogy ezt ráadásul még meg is osztja velük és azt meri képzelni hogy az anyuka megjátszotta a terhességét, az egy orbitális hülyeség, és nagyon remélem hogy a történtek után nem sokkal felkerestek egy szakorvost, aki kifejezetten a beteges fangirlekre specializálódott. Hogy mehet valaki annyira messzire és állíthatja egy fiatal édesanyáról hogy megjátszotta a terhességét, mégis miféle NORMÁLIS indokot tudnak felmutatni, amely bebizonyítaná az állításukat? Megmondom én nektek, semmilyet! Ezek csak nem akarják elfogadni hogy meginogtak, hogy a Larry nem létező dolog, tekintve hogy Louis apa lett, amihez nyilvánvalóan szüksége volt fizikai kontaktusra is a nővel, ami pedig azt bizonyítja hogy Louis bizonyítottam az ellenkező nemhez vonzódik. Ezek csak nem akarják elfogadni hogy a kedvencük apa lett, nem akarják elfogadni hogy a baba igen is létezik. És még az én korosztályomra szokták mondani hogy gyerekes, amikor bizton tudom hogy nálam minimum két-három-négy évvel idősebb tinilányok ugráltak Louis babafotói alatt, meg Twitteren, akárhányszor közzétett valamit, ez pedig hogy finoman fogalmazzak is rettenetesen szánalmas.
Aztán szoktak jönni az apasági teszttel, hogy de akkor miért nem csinál? Hát, ennek szerintem marha egyszerű oka van, mégpedig az hogy bízik Brianában, ami szerintem érthető. Dafte nem fog azért apasági tesztet csinálni, hogy kielégítse a hülye rajongók igényeit, mert tudja, hogy övé a gyerek, ezt szerintem egy ember tudja. És akkor még jönnek azzal hogy ők az igazi rajongók, mert azt hiszik ha valaki nem élteti az eszmét, miszerint Louis és Harry együtt vannak, az Insta-fotókon mind a ketten játékbabákat fogdosnak, Louisnak pedig inkább apasági tesztet kellene csináltatnia ahelyett hogy a gyerekről posztol! Olyan szánalmas mindegyik sleep.gif
2016. április 11. 19:44 #49
- törölt felhasználó -    
Teljesen igazad van Pityang!!! meghajolo.gif
2016. április 11. 20:33 #50
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Édes Istenem! Röhög a vakbelem komolyan! Meg látszik hogy a starityzők 80%a 10-16 éves kis idióta (tisztelet a kevés kivételnek). Hogy lehetne megjátszani egy terhességet? És ha csak a Larry ügyet próbálnák leplezni a csajnak mi haszna lenne belőle? Az meg hogy mutasson apasági tesztet...normálisak vagytok ti? Kinek mi köze van az ő magánéletükhöz könyörgöm? Nem szoktam ilyen cikkekhez hozzászólni mert csak sírva nevetek rajtuk, de egyes embereknek orvos kéne. Nőjetek már fel! És hagyjátok békén "szegényeket" hagy éljék a saját kis életüket, inkább a tiétekkel kezdjetek el srgősen foglalkozni, mert valami nem 100-as odabent na.. biggrin.gif
2016. április 11. 20:35 #51
- törölt felhasználó -    
Ez már beteges. Miért nem lehet felfogni azt, hogy Louis apa, Briana pedig anyuka lett? És Briana-nak teljesen igaza van; Szerintem a "hamis a fiad" kommentelőknek sem esne az jól, hogyha anyuka ként ilyeneket kellene olvasnia. Ez szörnyű, hogy hova fajult már a világ. Emberek megvádolnak más embereket alaptalanul. Pff. http://starity.hu/images/emoticons/sleep.gif
2016. április 11. 21:15 #52
- törölt felhasználó -    
Pityang egyetértek
2016. április 11. 21:23 #53
- törölt felhasználó -    
Azért tényleg mindennek van határa. Felháborító, hogy egyesek még mindig ezt a hülyeséget szajkózzák. Az ilyeneknek már tényleg valami, komoly baj lehet a fejével, egyszerűen nevetséges, hogy tényleg, azt hiszik, hogy megjátsza az egészet és a tetejében még Harry-t is belekeveredik. Kész vicc.
2016. április 11. 21:26 #54
Loveoned
Loveoned
új tag

StátuszSzeretem a One Direction-t és még másegyebet is csak a 1D-t a legjobban. <3
Hozzászólás: 34
Azonosító: 251665
fúúúúúú pff... mostmár elmennek azok is ....... ******** na szoval oda >:(
2016. április 11. 22:05 #55
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Olvasgatom a kommenteket, és a reakcióm kb. ennyi: ohmy.gif . Nem mindegy nektek, hogy most ez a srác tényleg a gyerek biológiai apja vagy sem? És, ha nem, akkor mi van? Ha esetleg Louis valami oknál fogva segíteni akarja a csajt és mondjuk a nevére veszi? Mi közötök van egyáltalán ehhez? Nem mindegy neked, hogy most az ő vagy Jóska Pista spermiuma termékenyítette meg? A szeretet nem a biológiában kezdődik, hanem magában a lélekben. Nem feltétlenül kell valakinek biológiailag hozzáadni a dologhoz, hogy szülői szeretetet érezzen egy gyermek iránt. Egyszerűen megdöbbentő, hogy apasági tesztet akartok látni. Miért? A kettejük dolga, és, ha ők így döntöttek, akkor így döntöttek. Nincs joga senkinek sem pálcát törni a fejük felett. Bezzeg, ha nem segítené a csajt, akkor az lenne a gond, hogy elhagyja a gyerekét és akkor mekkora egy k*csög - mondom én, aki amúgy utálja ezt az egész egydirekció jelenséget. Nonszensz. Tényleg kell egyfajta defekt, hogy valaki ilyen határokat feszegessen. Mondhat akárki akármit, de ez a rajongás k*rvára nem egészséges.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. április 11. 22:36 #56
Anna9710
Anna9710
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 225812
Jézusom, ennyi idióta embert (akinek nem inge..)
ez az egész larry dolog már az elejétől kedve szánalmas, már csak az szánalmasabb hogy milyen elvakultan hisznek benne néhányan.Egy ártatlan gyerekről van szó idióták!! Itt szapuljátok Brianát hogy mennyi pasival volt már, akárkié lehet a gyerek de azt se felejtsétek el hogy Louis sem egy fölreszállt angyal, egy időben kb csak arról cikkeztek mennyi csajt szed fel. Miért ne lehetne az egyik Briana, kérdem én? úristen de felhúztok az elvakultságotokkal. És most úgy pampogok itt, hogy a kezdetektől 1D rajongó vagyok.

A másik dolog az apasági teszt. Oké, tegyük fel megcsinálja, felrakja a netre, az áll rajta ő az apa. Hát szerintem nem én vagyok az egyetlen ember aki látja lelki szemei előtt ahogy a sok larrys picsa kitalálja hogy Louisék lefizették az orvost hogy írja hogy ő az apa, végülis kőgazdag. szóval tökmindegy ezek azt mondanak amit akarnak, és közben nem foglalkoznak vele hogy a kedvencük mit érezhet.

Ps.: Nem hiszem higy Briana hírnévre vágyott, legalábbis nem ilyenre, ez pokol lehet neki.

Ps2.: jézusom milyen regényt írtam. Bocsesz, meg kellett tennem biggrin.gif
2016. április 12. 07:01 #57
Noémiiii
Noémiiii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Csatolások: 3
Azonosító: 247338
Pityang | Tegnap, 19:26
Eléggé beteges ha egy rajongó nem akarja elhinni hogy a kedvence apa lett, hogy odáig megy hogy ezt ráadásul még meg is osztja velük és azt meri képzelni hogy az anyuka megjátszotta a terhességét, az egy orbitális hülyeség, és nagyon remélem hogy a történtek után nem sokkal felkerestek egy szakorvost, aki kifejezetten a beteges fangirlekre specializálódott. Hogy mehet valaki annyira messzire és állíthatja egy fiatal édesanyáról hogy megjátszotta a terhességét, mégis miféle NORMÁLIS indokot tudnak felmutatni, amely bebizonyítaná az állításukat? Megmondom én nektek, semmilyet! Ezek csak nem akarják elfogadni hogy meginogtak, hogy a Larry nem létező dolog, tekintve hogy Louis apa lett, amihez nyilvánvalóan szüksége volt fizikai kontaktusra is a nővel, ami pedig azt bizonyítja hogy Louis bizonyítottam az ellenkező nemhez vonzódik. Ezek csak nem akarják elfogadni hogy a kedvencük apa lett, nem akarják elfogadni hogy a baba igen is létezik. És még az én korosztályomra szokták mondani hogy gyerekes, amikor bizton tudom hogy nálam minimum két-három-négy évvel idősebb tinilányok ugráltak Louis babafotói alatt, meg Twitteren, akárhányszor közzétett valamit, ez pedig hogy finoman fogalmazzak is rettenetesen szánalmas.
Aztán szoktak jönni az apasági teszttel, hogy de akkor miért nem csinál? Hát, ennek szerintem marha egyszerű oka van, mégpedig az hogy bízik Brianában, ami szerintem érthető. Dafte nem fog azért apasági tesztet csinálni, hogy kielégítse a hülye rajongók igényeit, mert tudja, hogy övé a gyerek, ezt szerintem egy ember tudja. És akkor még jönnek azzal hogy ők az igazi rajongók, mert azt hiszik ha valaki nem élteti az eszmét, miszerint Louis és Harry együtt vannak, az Insta-fotókon mind a ketten játékbabákat fogdosnak, Louisnak pedig inkább apasági tesztet kellene csináltatnia ahelyett hogy a gyerekről posztol! Olyan szánalmas mindegyik sleep.gif

Ennél jobban és pontosabban én sem fogalmazhattam volna...
2016. április 12. 14:44 #58
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Szegény..........
2016. április 12. 15:15 #59
dorcsyful01
dorcsyful01
Hozzászólás: 701
Csatolások: 8
Azonosító: 139116
Nem hiszem hogy a gyereket egész életében a házban tartanák vagy egy besötétített ablakú kocsiban vinnék mindenféle privát helyekre. Előbb utóbb úgyis kiviszik pl. a játszótérre vagy ilyesmi (bár kétlem hogy akkorra ez már érdekelni fog akárkit is). Na, kérdem én, akkor mit fognak mondani? Hogy biztos valami robot?
2016. április 12. 16:33 #60
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Le vagyok döbbenve, mennyi embernek van szabadideje ilyeneket gyártani ohmy.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok