Még mindig tart a terror: Louis Tomlinson kisfiának édesanyját kamuzással vádolják
2016. április 11. 15:07
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Meg talán ha Brianát ez az egész tényleg ekkora "lelki terrorba" tartaná akkor mégis miért nem deactiválja magát (twitteren, istagrammon,snapchaten). Persze örülnék ha Louis is mondana pár szót vagy őt nem érdekli talán mit mondanak a "gyerekéről"?
2016. április 11. 15:12
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Ti most komolyan gondoljátok ezt az apasági teszt dolgot??? Véletlenül azt ne mutassa már meg szerencsétlen, hogy milyen pózban termékenyítette meg a csajt?
Ébredjetek fel, Larry nem létezik... hallottatok esetleg a barátságról, mint olyanról?
A babás képek pedig nem a fotóbolt művei.
A cikkhez -és pár itteni rajongóhoz- szólva: példamutató fanok vagytok, azt megmondom...
A cikkhez -és pár itteni rajongóhoz- szólva: példamutató fanok vagytok, azt megmondom...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. április 11. 15:28
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Én nagyon szeretem Louist de Brianat nem bírom még azt is el tudom képzelni hogy direkt esett teherbe mert az hogy ő Louis Toumilson gyerekének az anyja azért ez a munkájában eléggé előreviszi...
A baba szerintem nagyon cuki és szép <3 és tényleg létezik és Harry meg Louis sose fognak összejönni és sose voltak együtt csak baratok könyörgöm!!!
A baba szerintem nagyon cuki és szép <3 és tényleg létezik és Harry meg Louis sose fognak összejönni és sose voltak együtt csak baratok könyörgöm!!!
2016. április 11. 15:33
Szegény nő. Az anyaság az élet egyik legszebb része, néhány nem normális még még ezt is képes elrontani az agybajos shipperkedéssel..
2016. április 11. 15:43
|
|
f.petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.25. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 243070 offline
|
Ez fogja tönkre tenni Louist. Szegény gyerek mit fog majd gondolni? Amikor majd 12 évesen olvassa ezeket a dolgokat ? Hogy senki nem akarta azt hogy létezzen és éljen. Hogy már utálták magzat korában is. Én 100%ig Louis és Briana melett állok,de ez nyilvánvalóan kevés.
2016. április 11. 15:44
|
|
Aweryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 34 Azonosító: 254879 offline
|
jaj istenem, még is mit várt ez a nő? Hogy majd mindenki békén hagyja?? Ez úgymond a "hírnév átka", a rajongókat csak érdekli, hogy mi van a gyerekével! Hiszen szeretik Louist, legalább is én így gondolom! Elhiszem, hogy neki nem könnyű, de ezek még értelmetlen gyerekek akit írogatnak neki, nem kéne ennyire magára vennie!
2016. április 11. 15:45
|
|
Lisa 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 254086 offline
|
Az oké, hogy valaki nem bírja, de ami sok, az sok. Komolyan, ha a gyerek kamu lenne, akkor is itt játszaná Louis is a boldog apát? Ez nevetséges. Azt, pedig, hogy valaki utálja Briannát, teljesen alaptalan, hiszen alig tudunk róla valamit.
2016. április 11. 15:45
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Szerintem a rajongóknak az a dolguk, hogy támogassák kedvenceiket és a hozzátartozóikat. Azok a rajongók akik ilyen vádolják Briana-t, azok csak attól félnek, hogy egy ártatlan édes csöppség miatt vég lesz a bandának. Én teljes mértékben támogatom Louist és Briana-t. És ők is már ezerszer elmondták hogy folytatni akarják a zenekart. Szóval az összes őrült rajongó nyugodjon meg!!
2016. április 11. 15:54
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Hogy lehetnek ilyen paraszt emberek? Komolyan..
nemhogy bátorítsák, mellette állnak a rajongók.. nem, szó szerint letámadják, hogy ő most mi a szart képzel magáról hogy szül egy gyereket az imádott kedvencének.
nemhogy bátorítsák, mellette állnak a rajongók.. nem, szó szerint letámadják, hogy ő most mi a szart képzel magáról hogy szül egy gyereket az imádott kedvencének.
2016. április 11. 16:34
Megértem ha valaki nem kedveli a kiszemeltje választottját, de ezt nem kéne mindig hangoztatni.
2016. április 11. 16:44
|
|
Ellinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 255453 offline
|
Brianaról egy kezemen megtudom számolni, hogy mit tudunk, szóval senkinek nincs joga ahhoz, hogy elhordja minden utcasarkinak, csak azért, mert ő éppen élete egyik legboldogabb szakaszában van, a KISFIÁVAL, akinek igen, történetesen Louis kicseszett Tomlinson az apja, aki egyébként ugyanolyan ember, mint te.
Az pedig egyenesen undorító, hogy egyesek képesek szegény gyereket szidni, csak azért, meg megszületett. Az ilyen embereknek csak gratulálni tudok. Nem hiába tart ott a világ, ahol.
Freddie pedig hihetetlenül édes. Valamint, szerintem - legalábbis ezen a képen, ebből a szögből - tiszta apja.
De, persze valószínűleg csak műanyag játékbaba, mert egy 24 éves felnőtt pasi ilyenekkel foglalkozik. (Érezzétek az iróniát, légyszi.)
A Larry üggyel pedig sikeresen tönkretettek az emberek egy barátságot. Pont.
Bevallom egy egy Larrys videó a hátam mögött van, nagyon édes, meg minden, de már egyenesen fáj, hogy az emberek valóban elhiszik, bármi is igaz ezekből. Mármint, ez egy szabad ország, higgy, amiben akarsz, közöm nincs hozzá, ahogyan másnak sem, de akkor legalább tartsd tiszteletben azt, hogy a fiúk (férfiak, már nagyon nem fiúk, na mindegy) sosem mondták, hogy ez létezik. Pedig mindegyikük támogatja a melegeket, kétlem, hogy ha ők azok lennének, nem vallanák be. A rajongóik száma nem igazán csökkenne.
Az pedig egyenesen undorító, hogy egyesek képesek szegény gyereket szidni, csak azért, meg megszületett. Az ilyen embereknek csak gratulálni tudok. Nem hiába tart ott a világ, ahol.
Freddie pedig hihetetlenül édes. Valamint, szerintem - legalábbis ezen a képen, ebből a szögből - tiszta apja.
De, persze valószínűleg csak műanyag játékbaba, mert egy 24 éves felnőtt pasi ilyenekkel foglalkozik. (Érezzétek az iróniát, légyszi.)
A Larry üggyel pedig sikeresen tönkretettek az emberek egy barátságot. Pont.
Bevallom egy egy Larrys videó a hátam mögött van, nagyon édes, meg minden, de már egyenesen fáj, hogy az emberek valóban elhiszik, bármi is igaz ezekből. Mármint, ez egy szabad ország, higgy, amiben akarsz, közöm nincs hozzá, ahogyan másnak sem, de akkor legalább tartsd tiszteletben azt, hogy a fiúk (férfiak, már nagyon nem fiúk, na mindegy) sosem mondták, hogy ez létezik. Pedig mindegyikük támogatja a melegeket, kétlem, hogy ha ők azok lennének, nem vallanák be. A rajongóik száma nem igazán csökkenne.
2016. április 11. 16:54
Komolyan,miért nem tudnak leszállni róluk?
Igen,sajnos elérkezett ez az idő is a fiuk életében mikor családra,gyerekekre vágynak..Mindegyikünk számíthatott rá.Valaki (örül neki mint pl: én valaki kevésbé mint mondjuk a directionerek bár köztük is akadnak kivételek)Elhiszem hogy rosszul esik hogy a kedvenced mással boldog.De most komolyan mit gondoltatok?? Hogy majd veletek fogja leélni az életét vagy mi? Nem is tudja hogy létezünk,akkor meg mire ez a nagy cécó??!! Örülni kéne neki hogy Louis BOLDOG,hisz nem ez a legfontosabb?? Nagyon sajnálom azokat a rajongókat akik még mindig abban a hitben élnek hogy egyszer Louisal fognak járni..Ti még mindig hisztek a mesékben?? Felkéne már nőni és békén hagyni őket had éljék normálisan az életüket...
Igen,sajnos elérkezett ez az idő is a fiuk életében mikor családra,gyerekekre vágynak..Mindegyikünk számíthatott rá.Valaki (örül neki mint pl: én valaki kevésbé mint mondjuk a directionerek bár köztük is akadnak kivételek)Elhiszem hogy rosszul esik hogy a kedvenced mással boldog.De most komolyan mit gondoltatok?? Hogy majd veletek fogja leélni az életét vagy mi? Nem is tudja hogy létezünk,akkor meg mire ez a nagy cécó??!! Örülni kéne neki hogy Louis BOLDOG,hisz nem ez a legfontosabb?? Nagyon sajnálom azokat a rajongókat akik még mindig abban a hitben élnek hogy egyszer Louisal fognak járni..Ti még mindig hisztek a mesékben?? Felkéne már nőni és békén hagyni őket had éljék normálisan az életüket...
2016. április 11. 17:05
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Egyetértek azzal hogy hülyeség azt mondani nem létezik a gyerek de a csaj ne beszéljen már morálról amikor a gyerekét arra használja hogy soha ne kelljen dolgoznia, akkora gyerektartást követel amiből ő meg az egész családja vígan megél majd
2016. április 11. 17:35
|
|
TVD1psychopath^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 1324 Csatolások: 15 Azonosító: 244352 offline
|
Tényleg hagyják már békén. Ennyire senki se lehet sík agyu hogy megszerették Larryt ezért most bántják Brianat ezáltal Freddiet meg Louist. Már csomó képen bizonyították h van KISFIUK és nem csak megjátszotta Briana. Le lehet szállni róluk. Egy igazi Larrys elfogadja és szereti Freddiet és nem pedig mindennek elmondja. Az ilyen ember komolyan mondom nem normális. Persze csak egy kis játékbaba amit a kislányoknak szoktak venni. Ugyan már. Hadd élvezze már ki Briana az anyaságot. Remélem azért ha Freddie felnő ezeket ár nem fogja látni.
2016. április 11. 17:45
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Istenem,most miért kell bántani ez a nőt?Szánalmasak!Miért játszaná el ezt az egészet?És miért kéne apasági tesztet mutatnia?Senkire nem tartozik.A másik miért ilyen nehéz elhinni hogy Louisnak gyereke van?Azt hiszitek nincs pénisze?Vagy esetleg vaginája van?Ébredjenek már fel ezzek a beteg Larry rajongók hogy Larry nem létezik,egyik sem meleg!
2016. április 11. 17:55
|
|
StarMelodyShineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248680 offline
|
Uram Isten! Nem gondoltam volna hogy egyes "emberek" ilyen mélyre is le tudnak süllyedni. Louis rajongóinak inkább örülnie kéne hogy Louis rátalált a boldogságra és egy egészséges kisfia van.
2016. április 11. 18:05
Ki lenne olyan beteg, hogy kitalal egy gyereket maganak, meghozza egy sztartol?! Amugy en se nagyon birom ezt a Brianat de mar tenyleg sajnalom.
2016. április 11. 18:18
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon sok szabadidejük lehet ezeknek az embereknek, ha ilyen hülyeségeket találnak ki...
2016. április 11. 18:25
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nagyon nem lepődnék meg azon, ha nem térnének vissza...ezt egyszerűen nem lehet bírni. Abszurd már ez az egész, esküszöm. Nem tudom miféle álomvilágban élnek egyesek, ez a Larry dolog évek óta egy rossz vicc, főleg azok a kitalált bizonyítékok és elméletek rá.
Sok szabadidejük lehet egyeseknek..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.