Starity

Még mindig tart a terror: Louis Tomlinson kisfiának édesanyját kamuzással vádolják

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 11. 15:07 #21
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 250185
Meg talán ha Brianát ez az egész tényleg ekkora "lelki terrorba" tartaná akkor mégis miért nem deactiválja magát (twitteren, istagrammon,snapchaten). Persze örülnék ha Louis is mondana pár szót vagy őt nem érdekli talán mit mondanak a "gyerekéről"?
2016. április 11. 15:12 #22
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Ti most komolyan gondoljátok ezt az apasági teszt dolgot??? Véletlenül azt ne mutassa már meg szerencsétlen, hogy milyen pózban termékenyítette meg a csajt? omg.gif Ébredjetek fel, Larry nem létezik... hallottatok esetleg a barátságról, mint olyanról? rolleyes.gif A babás képek pedig nem a fotóbolt művei.
A cikkhez -és pár itteni rajongóhoz- szólva: példamutató fanok vagytok, azt megmondom... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. április 11. 15:28 #23
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Én nagyon szeretem Louist de Brianat nem bírom még azt is el tudom képzelni hogy direkt esett teherbe mert az hogy ő Louis Toumilson gyerekének az anyja azért ez a munkájában eléggé előreviszi...
A baba szerintem nagyon cuki és szép <3 és tényleg létezik és Harry meg Louis sose fognak összejönni és sose voltak együtt csak baratok könyörgöm!!!
2016. április 11. 15:33 #24
- törölt felhasználó -    
Szegény nő. Az anyaság az élet egyik legszebb része, néhány nem normális még még ezt is képes elrontani az agybajos shipperkedéssel..
2016. április 11. 15:43 #25
f.petra
f.petra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Azonosító: 243070
Ez fogja tönkre tenni Louist. Szegény gyerek mit fog majd gondolni? Amikor majd 12 évesen olvassa ezeket a dolgokat ? Hogy senki nem akarta azt hogy létezzen és éljen. Hogy már utálták magzat korában is. Én 100%ig Louis és Briana melett állok,de ez nyilvánvalóan kevés.
2016. április 11. 15:44 #26
Awery
Awery
visszatérő vendég

Státusznapról napra jobban szeretlek, jobban akarlak, és jobban hiányzol.
Hozzászólás: 143
Csatolások: 34
Azonosító: 254879
jaj istenem, még is mit várt ez a nő? Hogy majd mindenki békén hagyja?? Ez úgymond a "hírnév átka", a rajongókat csak érdekli, hogy mi van a gyerekével! Hiszen szeretik Louist, legalább is én így gondolom! Elhiszem, hogy neki nem könnyű, de ezek még értelmetlen gyerekek akit írogatnak neki, nem kéne ennyire magára vennie! omg.gif
2016. április 11. 15:45 #27
Lisa 1D
Lisa 1D
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 254086
Az oké, hogy valaki nem bírja, de ami sok, az sok. Komolyan, ha a gyerek kamu lenne, akkor is itt játszaná Louis is a boldog apát? Ez nevetséges. Azt, pedig, hogy valaki utálja Briannát, teljesen alaptalan, hiszen alig tudunk róla valamit.
2016. április 11. 15:45 #28
Werchy11
Werchy11
visszatérő vendég

Státusz~Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér.~
Hozzászólás: 113
Azonosító: 255145
Szerintem a rajongóknak az a dolguk, hogy támogassák kedvenceiket és a hozzátartozóikat. Azok a rajongók akik ilyen vádolják Briana-t, azok csak attól félnek, hogy egy ártatlan édes csöppség miatt vég lesz a bandának. Én teljes mértékben támogatom Louist és Briana-t. És ők is már ezerszer elmondták hogy folytatni akarják a zenekart. Szóval az összes őrült rajongó nyugodjon meg!! smileeee.gif smileeee.gif
2016. április 11. 15:54 #29
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Hogy lehetnek ilyen paraszt emberek? Komolyan..
nemhogy bátorítsák, mellette állnak a rajongók.. nem, szó szerint letámadják, hogy ő most mi a szart képzel magáról hogy szül egy gyereket az imádott kedvencének.
2016. április 11. 16:34 #30
- törölt felhasználó -    
Megértem ha valaki nem kedveli a kiszemeltje választottját, de ezt nem kéne mindig hangoztatni. sad.gif
2016. április 11. 16:44 #31
Ellin
Ellin
új tag

StátuszChannie... Okay, this is just a film. Just a film. #IMNOTOKAY
Hozzászólás: 13
Azonosító: 255453
Brianaról egy kezemen megtudom számolni, hogy mit tudunk, szóval senkinek nincs joga ahhoz, hogy elhordja minden utcasarkinak, csak azért, mert ő éppen élete egyik legboldogabb szakaszában van, a KISFIÁVAL, akinek igen, történetesen Louis kicseszett Tomlinson az apja, aki egyébként ugyanolyan ember, mint te.
Az pedig egyenesen undorító, hogy egyesek képesek szegény gyereket szidni, csak azért, meg megszületett. Az ilyen embereknek csak gratulálni tudok. Nem hiába tart ott a világ, ahol. smileeee.gif
Freddie pedig hihetetlenül édes. Valamint, szerintem - legalábbis ezen a képen, ebből a szögből - tiszta apja.
De, persze valószínűleg csak műanyag játékbaba, mert egy 24 éves felnőtt pasi ilyenekkel foglalkozik. (Érezzétek az iróniát, légyszi.)
A Larry üggyel pedig sikeresen tönkretettek az emberek egy barátságot. Pont.
Bevallom egy egy Larrys videó a hátam mögött van, nagyon édes, meg minden, de már egyenesen fáj, hogy az emberek valóban elhiszik, bármi is igaz ezekből. Mármint, ez egy szabad ország, higgy, amiben akarsz, közöm nincs hozzá, ahogyan másnak sem, de akkor legalább tartsd tiszteletben azt, hogy a fiúk (férfiak, már nagyon nem fiúk, na mindegy) sosem mondták, hogy ez létezik. Pedig mindegyikük támogatja a melegeket, kétlem, hogy ha ők azok lennének, nem vallanák be. A rajongóik száma nem igazán csökkenne.
2016. április 11. 16:54 #32
- törölt felhasználó -    
Komolyan,miért nem tudnak leszállni róluk?
Igen,sajnos elérkezett ez az idő is a fiuk életében mikor családra,gyerekekre vágynak..Mindegyikünk számíthatott rá.Valaki (örül neki mint pl: én valaki kevésbé mint mondjuk a directionerek bár köztük is akadnak kivételek)Elhiszem hogy rosszul esik hogy a kedvenced mással boldog.De most komolyan mit gondoltatok?? Hogy majd veletek fogja leélni az életét vagy mi? Nem is tudja hogy létezünk,akkor meg mire ez a nagy cécó??!! Örülni kéne neki hogy Louis BOLDOG,hisz nem ez a legfontosabb?? Nagyon sajnálom azokat a rajongókat akik még mindig abban a hitben élnek hogy egyszer Louisal fognak járni..Ti még mindig hisztek a mesékben?? Felkéne már nőni és békén hagyni őket had éljék normálisan az életüket...smileeee.gif
2016. április 11. 17:05 #33
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Egyetértek azzal hogy hülyeség azt mondani nem létezik a gyerek de a csaj ne beszéljen már morálról amikor a gyerekét arra használja hogy soha ne kelljen dolgoznia, akkora gyerektartást követel amiből ő meg az egész családja vígan megél majd
2016. április 11. 17:35 #34
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Tényleg hagyják már békén. Ennyire senki se lehet sík agyu hogy megszerették Larryt ezért most bántják Brianat ezáltal Freddiet meg Louist. Már csomó képen bizonyították h van KISFIUK és nem csak megjátszotta Briana. Le lehet szállni róluk. Egy igazi Larrys elfogadja és szereti Freddiet és nem pedig mindennek elmondja. Az ilyen ember komolyan mondom nem normális. Persze csak egy kis játékbaba amit a kislányoknak szoktak venni. Ugyan már. Hadd élvezze már ki Briana az anyaságot. Remélem azért ha Freddie felnő ezeket ár nem fogja látni.
2016. április 11. 17:45 #35
H.Niki
H.Niki
visszatérő vendég
Hozzászólás: 362
Azonosító: 177606
Istenem,most miért kell bántani ez a nőt?Szánalmasak!Miért játszaná el ezt az egészet?És miért kéne apasági tesztet mutatnia?Senkire nem tartozik.A másik miért ilyen nehéz elhinni hogy Louisnak gyereke van?Azt hiszitek nincs pénisze?Vagy esetleg vaginája van?Ébredjenek már fel ezzek a beteg Larry rajongók hogy Larry nem létezik,egyik sem meleg!
2016. április 11. 17:55 #36
StarMelodyShine
StarMelodyShine
új tag

Státusz"I will always be there for you"
Hozzászólás: 16
Azonosító: 248680
Uram Isten! Nem gondoltam volna hogy egyes "emberek" ilyen mélyre is le tudnak süllyedni. Louis rajongóinak inkább örülnie kéne hogy Louis rátalált a boldogságra és egy egészséges kisfia van.
2016. április 11. 18:05 #37
- törölt felhasználó -    
Ki lenne olyan beteg, hogy kitalal egy gyereket maganak, meghozza egy sztartol?! Amugy en se nagyon birom ezt a Brianat de mar tenyleg sajnalom.
2016. április 11. 18:18 #38
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
Hozzászólás: 7337
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
Nagyon sok szabadidejük lehet ezeknek az embereknek, ha ilyen hülyeségeket találnak ki...
2016. április 11. 18:25 #39
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nagyon nem lepődnék meg azon, ha nem térnének vissza...ezt egyszerűen nem lehet bírni. Abszurd már ez az egész, esküszöm. Nem tudom miféle álomvilágban élnek egyesek, ez a Larry dolog évek óta egy rossz vicc, főleg azok a kitalált bizonyítékok és elméletek rá. biggrin.gif Sok szabadidejük lehet egyeseknek..
2016. április 11. 18:30 #40
Cassia
Cassia
visszatérő vendég

StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
Hozzászólás: 248
Azonosító: 253297
de ééééédes egyemmeg *.* Az első kép azért nagyon üt:D Nem tudom ki megy szülni full sminkben, kemény csaj lehet ez a Briana ha így néz ki utána biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok