Színpadra viszik az egyik Harry Stylesról szóló fan fiction történetét
2016. április 10. 15:37
Már nem azért, de miért ne lenne hülye az az ember, aki sz*rrá shippeli a fiúkat, de ha lebuzzizák őket akkor még fel van háborodva. Amúgy Harry sokáig azt hitte h a Larry csak a barátságukról szól, és lehet hogy még most is azt hiszi.
(Ezért ne vegye senki égi jelnek azt hogy KÖVETETT (múlt idő pls.) Larry-s fiókokat.
2016. április 10. 21:27
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Egyetlen Harryről szóló fanfictiont olvastam, még anno kb. 3 éve, és az a Dark volt. Az tényleg igényes volt, jól megírt és az angolomon is sokat segített, mert úgy olvastam.
2016. április 11. 13:22
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
Larrysek: Nem tök mindegy nektek, hogy ki kivel dug-én azt nem rétem, hogy lehet ennek drukkolni.
A baráti körötökben is beálltok valakiknek az ablaka alá, és szurkoltok az aktusért?
A baráti körötökben is beálltok valakiknek az ablaka alá, és szurkoltok az aktusért?
2016. április 11. 15:29
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Lisaxx mondandod pontosan annyira hulyeseg, mint te
2016. április 11. 16:07
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Megnézném :3
2016. április 11. 22:01
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Annyi 1D blog van az interneten és a 90%-a akkora sz*r... Remélem Ők valami normálisat találtak... Nem szeretem az 1D-t, nem is hiszem, hogy megnézem, de azért mégiscsak fusson egy normális történet, vagy csak még jobban süllyednek majd az ilyesfajta blogok...
2016. április 13. 19:56
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem tudom ez melyik blog
vagy 500 éve olvasgattam párat, a twistedet vagy darkot jól meg lehetne csinálni, de azok talán már túl erotikusak meg kínosak lennének a srácra nézve xd
vagy 500 éve olvasgattam párat, a twistedet vagy darkot jól meg lehetne csinálni, de azok talán már túl erotikusak meg kínosak lennének a srácra nézve xd
2016. július 09. 15:34
valószínűleg az after nevű blogra gondoltak,az az egyik leghíresebb <333
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: