Színpadra viszik az egyik Harry Stylesról szóló fan fiction történetét
2016. április 09. 10:54
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát nem tudom, az egész azon múlik,hogy Harry mit szól hozzá, hiszen róla fog szólni
Vannak jó fanfictinok is, amiket én is folyamatosan olvasok, de ez alól kivételt képeznek a Larrys fanfictionok. Ha jól megcsinálják igazából jó is kisülhet a dologból, de számomra minden azon múlik,hogy Harry mit szól hozzá
2016. április 09. 11:27
Már megint Larry... Ez annyira fel tud dühíteni. Már egymásra sem nézhetnek mert egyszerre jönnek a Larry shipperek.
2016. április 09. 11:38
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nekem mar elegem va ebből
2016. április 09. 15:12
"Larry" XD hogy valakinek ennyi esze legyen
egyébként várom (:
2016. április 09. 15:40
|
|
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline
|
Szerintem csodálatos, hogy egyszer egy fiatal leült a gépe elé, leírta, hogy mit érez a szeretett srác iránt, akit igazából nem is ismer, és talán legvadabb álmaiban sem képzelte azt, hogy megtörténik vele mindez. Hogy eljut idáig. A története annyira jó lett ezek szerint, és egyedi, hogy színpadra viszik! Szerintem ez nagyon jó.
És örülnék, a hírnek, hogy egyszer Harry csak megjelent az előadás közben. (Pedig esküszöm nem vagyok fan)
Mert szerintem: Megérdemelné az a hétköznapi emberke, aki önmagát adva is sikeres lehetett, hogy találkozzon vele.
És örülnék, a hírnek, hogy egyszer Harry csak megjelent az előadás közben. (Pedig esküszöm nem vagyok fan)
Mert szerintem: Megérdemelné az a hétköznapi emberke, aki önmagát adva is sikeres lehetett, hogy találkozzon vele.
2016. április 09. 16:55
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
MIÉRT MINDIG A LARRYSEK A ROSSZAK? AZ ANTISOK UGYEBÁR SZENTEK ÉS SÉRTHETETLENEK. ELVÉGRE IS. NEM MIATTUK LETTEK A LARRYSEK SZÉTOLTVA, NEM MIATTUK ÉRZIK MAGUKAT SZARUL A LARRYSEK. GONDOLKOZZATOK MÁR BAZDMEG. SZÁNALMASAK VAGYTOK. KÉSZ VICC AMIT CSINÁLTOK. ÉS MI AZ, HOGY LEHÜLYÉZTEK MINKET?! MERT MI MÁSBAN HISZÜNK MINT TI?! NA MENJETEK MELEGEBB ÉGHAJLATRA.
Miért kell mindig a Larryseket bántani? Hm? Én a helyetekbe elszégyellném magam. Remélem elbújtatok. Miért ilyen köcsög a magyar fandom? Hm? Mi közötök van ahhoz h mi miben hiszünk és miben nem?
SZÁNALOM TETŐ FOKA
Miért kell mindig a Larryseket bántani? Hm? Én a helyetekbe elszégyellném magam. Remélem elbújtatok. Miért ilyen köcsög a magyar fandom? Hm? Mi közötök van ahhoz h mi miben hiszünk és miben nem?
2016. április 09. 16:56
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
És megint jöttök azzal, hogy a Larrysek nem igazi rajongók. Akkor akik nem tudják elfogadni h vki Larrys az nem igazi EMBER. Szálljatok már le a földre végül magatokba...
2016. április 09. 17:18
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem ez tök jó ötlet.
2016. április 09. 17:31
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Elza Foster igazad van! Miért mi vagyunk a rosszak? Mert valami másban hiszünk?!?!?! Ha én ebben hiszek akkor ebben hiszek. Majd ha egyszer elmondják akkor is mi leszünk a rosszak?!?!?!? Az a baj hogy az antik nem bírják elviselni ha a "kis kedvencük" mondjuk meleg. Nem az a lényeg hogy boldogaklegyenek!?!? Az antik kapásból rámondják hogy nem szeretik egymást de fogadjunk egy videót sem láttak a Larryről csak pofáznak. Veszekedhetnénk éjjel nappal erről de sosem mondták hogy nincsenek együtt. Ha őket ez annyira idegesítené és nem lenne igaz akkor nem az lenne az észszerű hogy kimondanák egyszer és világosan hogy nem vagyunk együtt? Gondolkozzatok már el!!!!
2016. április 10. 02:07
úgy imádom az ilyeneket.. írjátok, hogy a larryseknek semmi eszük. már nem is azért, de hogy kapcsolódik a két dolog egymáshoz? attól függetlenül, hogy valaki hisz ennek a shipnek a létezésében nem feltétlenül hülye. annyira gyerekesek tudtok lenni. komolyan megáll az eszem. én sem mondok rátok semmilyen bántó dolgot csak mert te nem hiszel abban amiben én. de inkább hagyom, hülyeség ezzel foglalkozni.
2016. április 10. 10:44
|
|
|
Popcoorn igazad van
2016. április 10. 10:45
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát..ez érdekes..
2016. április 10. 11:08
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Popcoorn igazad van! Ja egyépként tegnap Harry twitteren bekövetett pár Larry shippert. Remélem ez valami jel.
2016. április 10. 13:53
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Harryt ma megkérdezték, hogy Larry igaz volt-e és azt felelte, hogy nem.
Errol ennyit
Errol ennyit
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: