Emlékszel a Kinder csoki reklámarcára? Így néz ki most!
2016. április 05. 16:07
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
És akkor most ő lesz rajta a Kinder csokin csak idősebb kiadásban? (#énnagyonszeretném
)
2016. április 05. 20:57
szerintem annyira nem helyes
mondjuk nem is ronda..
2016. április 08. 15:33
|
|
FloriMaczkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 251477 offline
|
ugyan olyan mit volt
2016. április 11. 19:07
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
ízlések és pofonok...szerintem nagyon cuki volt kis korában és nagyon-nagyon gyorsan telik az idő.egyik pillanatban meg az iskola kezdésre készülök aztán a másik pillanatban már az evzárómón kapom a bizonyítványomat
2016. április 13. 18:42
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Waw nem is olyan rosz
2016. április 22. 19:11
pont nem rég gondolkoztam el rajta hogy most hogyan nézhet ki... hát mostmár ezt is tudom
2016. április 25. 16:03
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Én ezt a mostani fejét is el tudnám viselni pl egy üveg csokilikőr oldalán, vag ilyesmi.
Egyébként, aki ilyeneket ír, h látszik rajta h beképzelt, hivalkodó, stb. már nem azért, de jobban tetszene, ha látszana rajta, h egy rakás szerencsétlenség? Ő egy modell, ez a dolga. Hogy lehet ilyen hülyeségeket írni
...
Egyébként, aki ilyeneket ír, h látszik rajta h beképzelt, hivalkodó, stb. már nem azért, de jobban tetszene, ha látszana rajta, h egy rakás szerencsétlenség? Ő egy modell, ez a dolga. Hogy lehet ilyen hülyeségeket írni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: