A tengerentúlon messy bunként emlegetett frizurát nemcsak a hétköznapokon viselik szívesen kedvenceink, hanem a vörös szőnyeges eseményeken is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így készítsd el a tökéletes rendezetlen kontyot!
2016. február 22. 15:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 22. 15:58
Tök jó hallgatni a pasit a csaj hangja pedig kicsit hasonlít Kim-ére, szerintem cuki lett a haja.
2016. február 22. 16:30
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Még mindig meglepve konstatálom a tényt, hogy ennek a frizurának az elkészítése ekkora divat lett.
Amióta az eszemet tudom, ha felkötöm a hajamat, mindig ezen a módon teszem. Nálam sokkal inkább a kényelem volt mindig az elsődleges szempont. Magam szerint találtam ki még évekkel ezelőtt, hogy ha feltekerem a hajamat, akkor nem hullik előre az arcomba a lófarkam. Derékig érő haj átka.
Fogalmam sem volt, hogy erre külön elnevezés van, "messy bun" néven.
2016. február 22. 16:39
Én csak itthon hordom így, mert én is hülyén nézek ki vele, de szerintem ehhez nem kell(ene) ekkora felhajtás, azért rendezetlen, mert nincs formalitás és szabályok benne. Én amúgy eme cikk megjelenése előtt is így csináltam.
2016. február 22. 17:45
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Imádom a kontyot, és mindig azt mondják, hogy jól is áll, csak nekem göndör hajam van, és olyan makacs, hogy képtelen vagyok elcsatolni hullámcsattal, így én szimplán annyit csinálok, hogy lófarok helyett a végén csak félig húzom át a hajamat a gumin
2016. február 22. 18:36
Nagyon tetszik ez a frizura, tuti kipróbálom a kontyot majd így is.
2016. február 22. 19:12
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Hazaérek egy hosszú és rohadt fárasztó nap után, az első gumival összefogom a hajamat tükör nélkül, és ugyanígy néz ki - ha kell valakinek a kialvatlan arc receptje, még abban is tudok segíteni
2016. február 22. 20:12
Minden nap így van a hajam xd komolyan semmi extra csak egy konty gyorsba még egy egyszerű kontyot is izélik
2016. február 22. 20:43
Imádom a kontyokat és gyakran hordom ilyen kontyban a hajam
de amúgy én is valami érdekesebbre számítottam... általában ha kontyról van szó így csinálják meg a hajukat a lányok ahogy itt le van írva úgyhogy ez nem egy nagy újdonság...de mind1
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: