Ők voltak az idei Grammy-díjátadó legjobban öltözött sztárjai!
2016. február 18. 07:13
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ellie ruhaválasztásával nem vagyok megelégedve. Bár a színe jó, szinte elveszik benne.
Ariana, Selena, Alessandra és Adele voltak szerintem a legcsinosabbak.
Ariana, Selena, Alessandra és Adele voltak szerintem a legcsinosabbak.
2016. február 18. 11:20
Anna ruhája nagyon tetszett *-* A Chrissy-é meg az Ellie-é se rossz, még egész jók. Az Adele-ével meg Meghan-ével az a gond, hogy olyan...robosztusnak tűnnek benne, nagyon nagyítja őket. A többiek meg... kipakolják mindenüket a 90% nagyon r*bis... Taylor Swift-nél meg ez valami vicc? Mintha a tengerpartra készülne vagy az Aladdin válogatására...-.-
2016. február 18. 17:28
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Demivel mi van???Az ő ruhája volt a legjobb!!!
Ezek a ruhák borzasztóak...Na jó kb. 2 volt,ami tetszett.Arianának a ruhájában a felső része nem tetszett...
Taylornak és Meghannak sem áll jól az új haja!!
Ezek a ruhák borzasztóak...Na jó kb. 2 volt,ami tetszett.Arianának a ruhájában a felső része nem tetszett...
Taylornak és Meghannak sem áll jól az új haja!!
2016. február 18. 19:23
Jujj Anna Kendrick ijesztően sápadt....
Tayloré nagyon gáz lett, Ellieé egyszerű, de nagyszerű, bár a színválasztás nem volt a legjobb. Selenáé lett most a leggyönyörűbb, a stylist kitett magáért.
A többi úgy elmegy, köztük is vannak borzalmasak és jobbak is.
2016. február 18. 20:15
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Taylor rettentő hülyén nézett ki de Selena ruhája egyszerűen gyönyörű!
2016. február 19. 00:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Taylor nagyon gázul nézett ki, miért van itt? Még színben sem illik össze a két része a ruhájának, de ha összeillene is szörnyű lenne.
Alessandra ruhája nagyon tetszik, de az arca még mindig szörnyű. Mondjuk arról nem ő tehet.
Ellie Gouldingnak valami sötétebb árnyalatot képzelnék inkább el.
Arianának jobban állna a ruha, ha lenne melle.
Selena és Bella viszont gyönyörűek, hibátlanul áll nekik a ruha. Ők vittek mindent.
Alessandra ruhája nagyon tetszik, de az arca még mindig szörnyű. Mondjuk arról nem ő tehet.
Ellie Gouldingnak valami sötétebb árnyalatot képzelnék inkább el.
Arianának jobban állna a ruha, ha lenne melle.
Selena és Bella viszont gyönyörűek, hibátlanul áll nekik a ruha. Ők vittek mindent.
2016. február 19. 11:18
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
Taylor Swift ruhája egyszerűen borzalmas...
2016. február 19. 12:09
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Taylor Swift? Szerintem förtelmes ez a ruha.
2016. február 19. 15:40
|
|
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
Nekem borzasztóan tetszik Taylor ruhája, de a legjobb szerintem Ariana-é.
2016. február 19. 16:07
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Ariana és Selena volt a legszebb.
2016. február 19. 16:43
Swift kisasszony ruhája nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Szerintem ez a darab inkább illene a tengerpartra,mintsem egy díjátadóra. Meghan és Chrissy megjelenése viszont hibátlan.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: