Az első 4. évados promo !
Chuck (2007-)
2010. augusztus 30. 23:03
Ehh megint valami nőszemély, nemkő ... jó az "rendszer" ami most van és kész.
2010. augusztus 30. 23:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.30. 23:03)
Ehh megint valami nőszemély, nemkő ... jó az "rendszer" ami most van és kész. 
Jaja...
2010. augusztus 30. 23:14
Idézet (Christo @ 2010.08.30. 23:07)
Jaja...
Remélem ő sem lesz hosszú életű a sorozatban
(nem szó szerint)
De most komolyan, kb ennek így kell lenni ... nem kell már a tötyörgés ... ez a lényeg és a fontos szál.
2010. augusztus 30. 23:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.30. 23:14)
De most komolyan, kb ennek így kell lenni ... nem kell már a tötyörgés ... ez a lényeg és a fontos szál.
Inkább színezek, mert kicsit spoileres leszek:
Egyébként most ez így tisztára jó, hogy végre összejött Chuck és Sarah, viszont kíváncsi vagyok, hogy fogják ezt életben tartani. Ugye sokak szerint csak addig igazán érdekes a szerelmi szál, míg be nem teljesedik... Gondolom ilyen kis csajszikkal is próbálják majd húzni az agyunkat
2010. augusztus 30. 23:33
Kifestőt is kapok ha szíííínezek?
én pedig nagyon spoileres leszek:
Nekem nagyon nem hiányzik már, az első 2 évadban aranyosak voltak és nagyon is kellett.
De a 3 évad 3x14 részéig nagyon nem szerettem azt a lelketlen, rideg és igen visszafogott szárát.Persze voltak jó pillanatai, de a karakterét szerintem nagyon megfogták.
Az a való életben ritka tünemény szárá kell és kész.
Ellie esetén is ezt éreztem.
Nekem nagyon nem hiányzik már, az első 2 évadban aranyosak voltak és nagyon is kellett.
De a 3 évad 3x14 részéig nagyon nem szerettem azt a lelketlen, rideg és igen visszafogott szárát.Persze voltak jó pillanatai, de a karakterét szerintem nagyon megfogták.
1 felhasználónak tetszik:
Josh_
2010. augusztus 30. 23:37
|
|
Christo |
|
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.30. 23:33)
Kifestőt is kapok ha szíííínezek?
De hát így kell írni...
Ahham, szerintem is. Nem lehet azt a végtelenségig húzni...
2010. augusztus 31. 01:11
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.08.30. 23:37)
Ahham, szerintem is. Nem lehet azt a végtelenségig húzni... 
Óó, de szeretnék egy eljegyzést látni a sorozatban.
És köszi a képeket, most 5-6 napos lemaradást kell pótolnom Chuck infókból... nehéz
Najó, egy kis infó erről a csajsziról, hogy legyen egy kis kép erről.
Ő Greta, az első részben Olivia Munn játsza, mint ezt láthatjuk. Álcázott CIA ügynök, a megfélemlítést fogja tanítani Chuck-nak és Morgan-nek. Azért lesz érdekes, mert a második részben már Isaiah Mustafa alakítja Gretát, a harmadikban pedig Stacey Kleiber. Azt mondták, ez a karakter lehet nő és férfi is.
2010. szeptember 05. 08:26
Jááááj, úgy szeretem Casey-t
Chuck barátunk haja meg egyre inkább úgy néz ki, mint egy rendes FBI-ügynöké, és mostmár a stílje is (öltöny, mi a zuzmó)
De szeretem még így is. Én azért igazából Zachary Levi-t kedvelem úgy, ahogy van, egyszerűen olyan kedves, természetes fickó, hogy nem is értem, hogy maradt meg Hollywoodban ezzel a hozzáállással
Facebook-on olyan jó képeket tett fel a nyári római meg párizsi kiruccanásáról is, jó, tudom, ő még nem a Brad Pitt értelemben vett sztár, de hány sztár tesz meg ilyet a rajongójaiért? Végtelenül cuki, na. Remélem, a mostani évad is hasítani fog, ezekkel a mellék és főszereplőkkel megvan rá az esély, csak mostmár az írók is tegyék oda magukat
2010. szeptember 05. 21:39
|
|
agisnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 132461 offline
|
Idézet (bubu77 @ 2010.09.05. 08:26)
Jááááj, úgy szeretem Casey-t
Chuck barátunk haja meg egyre inkább úgy néz ki, mint egy rendes FBI-ügynöké, és mostmár a stílje is (öltöny, mi a zuzmó)
De szeretem még így is. Én azért igazából Zachary Levi-t kedvelem úgy, ahogy van, egyszerűen olyan kedves, természetes fickó, hogy nem is értem, hogy maradt meg Hollywoodban ezzel a hozzáállással
Facebook-on olyan jó képeket tett fel a nyári római meg párizsi kiruccanásáról is, jó, tudom, ő még nem a Brad Pitt értelemben vett sztár, de hány sztár tesz meg ilyet a rajongójaiért? Végtelenül cuki, na. Remélem, a mostani évad is hasítani fog, ezekkel a mellék és főszereplőkkel megvan rá az esély, csak mostmár az írók is tegyék oda magukat 
Teljesen igazad van Zacharyval kapcsolatban
Kapcsolódó sztárok
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
Megszületett Cameron Diaz harmadik gyermeke
A párnak kisfia született.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről