Az első 4. évados promo !
Chuck (2007-)
2010. augusztus 30. 23:03
Ehh megint valami nőszemély, nemkő ... jó az "rendszer" ami most van és kész.
2010. augusztus 30. 23:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.30. 23:03)
Ehh megint valami nőszemély, nemkő ... jó az "rendszer" ami most van és kész. 
Jaja...
2010. augusztus 30. 23:14
Idézet (Christo @ 2010.08.30. 23:07)
Jaja...
Remélem ő sem lesz hosszú életű a sorozatban
(nem szó szerint)
De most komolyan, kb ennek így kell lenni ... nem kell már a tötyörgés ... ez a lényeg és a fontos szál.
2010. augusztus 30. 23:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.30. 23:14)
De most komolyan, kb ennek így kell lenni ... nem kell már a tötyörgés ... ez a lényeg és a fontos szál.
Inkább színezek, mert kicsit spoileres leszek:
Egyébként most ez így tisztára jó, hogy végre összejött Chuck és Sarah, viszont kíváncsi vagyok, hogy fogják ezt életben tartani. Ugye sokak szerint csak addig igazán érdekes a szerelmi szál, míg be nem teljesedik... Gondolom ilyen kis csajszikkal is próbálják majd húzni az agyunkat
2010. augusztus 30. 23:33
Kifestőt is kapok ha szíííínezek?
én pedig nagyon spoileres leszek:
Nekem nagyon nem hiányzik már, az első 2 évadban aranyosak voltak és nagyon is kellett.
De a 3 évad 3x14 részéig nagyon nem szerettem azt a lelketlen, rideg és igen visszafogott szárát.Persze voltak jó pillanatai, de a karakterét szerintem nagyon megfogták.
Az a való életben ritka tünemény szárá kell és kész.
Ellie esetén is ezt éreztem.
Nekem nagyon nem hiányzik már, az első 2 évadban aranyosak voltak és nagyon is kellett.
De a 3 évad 3x14 részéig nagyon nem szerettem azt a lelketlen, rideg és igen visszafogott szárát.Persze voltak jó pillanatai, de a karakterét szerintem nagyon megfogták.
1 felhasználónak tetszik:
Josh_
2010. augusztus 30. 23:37
|
|
Christo |
|
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.30. 23:33)
Kifestőt is kapok ha szíííínezek?
De hát így kell írni...
Ahham, szerintem is. Nem lehet azt a végtelenségig húzni...
2010. augusztus 31. 01:11
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.08.30. 23:37)
Ahham, szerintem is. Nem lehet azt a végtelenségig húzni... 
Óó, de szeretnék egy eljegyzést látni a sorozatban.
És köszi a képeket, most 5-6 napos lemaradást kell pótolnom Chuck infókból... nehéz
Najó, egy kis infó erről a csajsziról, hogy legyen egy kis kép erről.
Ő Greta, az első részben Olivia Munn játsza, mint ezt láthatjuk. Álcázott CIA ügynök, a megfélemlítést fogja tanítani Chuck-nak és Morgan-nek. Azért lesz érdekes, mert a második részben már Isaiah Mustafa alakítja Gretát, a harmadikban pedig Stacey Kleiber. Azt mondták, ez a karakter lehet nő és férfi is.
2010. szeptember 05. 08:26
Jááááj, úgy szeretem Casey-t
Chuck barátunk haja meg egyre inkább úgy néz ki, mint egy rendes FBI-ügynöké, és mostmár a stílje is (öltöny, mi a zuzmó)
De szeretem még így is. Én azért igazából Zachary Levi-t kedvelem úgy, ahogy van, egyszerűen olyan kedves, természetes fickó, hogy nem is értem, hogy maradt meg Hollywoodban ezzel a hozzáállással
Facebook-on olyan jó képeket tett fel a nyári római meg párizsi kiruccanásáról is, jó, tudom, ő még nem a Brad Pitt értelemben vett sztár, de hány sztár tesz meg ilyet a rajongójaiért? Végtelenül cuki, na. Remélem, a mostani évad is hasítani fog, ezekkel a mellék és főszereplőkkel megvan rá az esély, csak mostmár az írók is tegyék oda magukat
2010. szeptember 05. 21:39
|
|
agisnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 132461 offline
|
Idézet (bubu77 @ 2010.09.05. 08:26)
Jááááj, úgy szeretem Casey-t
Chuck barátunk haja meg egyre inkább úgy néz ki, mint egy rendes FBI-ügynöké, és mostmár a stílje is (öltöny, mi a zuzmó)
De szeretem még így is. Én azért igazából Zachary Levi-t kedvelem úgy, ahogy van, egyszerűen olyan kedves, természetes fickó, hogy nem is értem, hogy maradt meg Hollywoodban ezzel a hozzáállással
Facebook-on olyan jó képeket tett fel a nyári római meg párizsi kiruccanásáról is, jó, tudom, ő még nem a Brad Pitt értelemben vett sztár, de hány sztár tesz meg ilyet a rajongójaiért? Végtelenül cuki, na. Remélem, a mostani évad is hasítani fog, ezekkel a mellék és főszereplőkkel megvan rá az esély, csak mostmár az írók is tegyék oda magukat 
Teljesen igazad van Zacharyval kapcsolatban
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Orális szex miatt lehetett rákos Michael Douglas
Orális szex miatt lehetett rákos Michael Douglas
A színész megosztotta a tüneteket.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Kés alá feküdne Schóbert Lara
Kés alá feküdne Schóbert Lara
Elárulta, melyik testrészével nem elégedett maradéktalanul.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.