5x11 - Chuck Versus the Bullet Train stills HQ
Chuck (2007-)
2012. január 16. 17:54
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
dominoizzy
2012. január 28. 01:36
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.01.28. 01:14)
Mindjárt itt van az uccsó rész...
Nagyon várom, hogy vajon hogy fejezik be. A Chuck-hoz csak hepiend illik. 
Nem merem megnézni majd, nem akarom, hogy vége legyen.
Ma ezen bőgtem: 5. évad gag reel és goodbye video
2012. január 28. 11:25
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (boros.zs @ 2012.01.28. 07:50)
Szisztok!
Nem tud valaki magyarul chuck 3-5.évadig linket
Nem tud valaki magyarul chuck 3-5.évadig linket
Nem igazán, mivel szerintem még meg sem csinálták a szinkront.
2012. január 28. 18:54
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Most néztem meg a finálét. Szégyen, nem szégyen, de én bőgök, mint egy óvódás...
Gyönyörűen megcsinálták, a sok visszakacsintás, amelyekkel egy keretet csináltak a sorozatnak...
Gyönyörűen megcsinálták, a sok visszakacsintás, amelyekkel egy keretet csináltak a sorozatnak...
2012. január 28. 20:28
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.01.28. 18:54)
Most néztem meg a finálét. Szégyen, nem szégyen, de én bőgök, mint egy óvódás...
Nem szégyen, vagy ha igen, akkor veled szégyenkezem, mert én is elmorzsoltam néhány könnycseppet. Méltó befejezés volt a sorozathoz. Az utolsó jelenetsor pedig
2012. március 18. 14:22
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
5x13 Chuck Versus the Goodbye stills & BTS HQ
9 felhasználónak tetszik:
hpali,
Domcicc,
otyg,
saii,
Josh_,
Holly Keller,
Christo,
joe_r,
dominoizzy
2012. március 18. 23:24
Spoiler veszély! - Aki nem nézte végig a sorozatot, ne olvassa tovább!
Én körülbelül egy hete pörgettem végig az utolsó évadot. Tény, hihetetlenül tetszett az, hogy még csináltak egy pár részt, de ez már inkább nekem erőltetett volt. Az, hogy hol ebben, hol abban volt az "intörszekt", az már nekem sok volt. Az első és az igazi, az Chuck volt, sőt Morgan kifejezetten idegesítő volt abban a pár részben. A finálé meg egyáltalán nem tetszett. Nem tudom, így is hepi end volt, de én nem erre a végre számítottam ezzel kapcsolatban. Oké, hogy Sarah agyát leolvasztotta a szoftver, ezért nem emlékezett, de annyira mű és erőltetett volt a végén az, hogy Chuck újra meghódítja azt a nőt, akit ugyebár feleségül is vett. Szerintem a negyedik évadnál kellett volna befejezni, mert ez így számomra olyan volt, mint a rétestészta. Habár be kell vallanom, hogy a 05x08-as rész nagyon nagy volt. Sarah egész jól kiejtette a mondatokat, akik pedig "magyarok" voltak, úgy beszéltek, hogy alig értettem meg bármit is. Viszont Casey túróslepényétől napokra szóló röhögőgörcsöt kaptam.XD Az egy nagyon nagy rész volt!
Én körülbelül egy hete pörgettem végig az utolsó évadot. Tény, hihetetlenül tetszett az, hogy még csináltak egy pár részt, de ez már inkább nekem erőltetett volt. Az, hogy hol ebben, hol abban volt az "intörszekt", az már nekem sok volt. Az első és az igazi, az Chuck volt, sőt Morgan kifejezetten idegesítő volt abban a pár részben. A finálé meg egyáltalán nem tetszett. Nem tudom, így is hepi end volt, de én nem erre a végre számítottam ezzel kapcsolatban. Oké, hogy Sarah agyát leolvasztotta a szoftver, ezért nem emlékezett, de annyira mű és erőltetett volt a végén az, hogy Chuck újra meghódítja azt a nőt, akit ugyebár feleségül is vett. Szerintem a negyedik évadnál kellett volna befejezni, mert ez így számomra olyan volt, mint a rétestészta. Habár be kell vallanom, hogy a 05x08-as rész nagyon nagy volt. Sarah egész jól kiejtette a mondatokat, akik pedig "magyarok" voltak, úgy beszéltek, hogy alig értettem meg bármit is. Viszont Casey túróslepényétől napokra szóló röhögőgörcsöt kaptam.XD Az egy nagyon nagy rész volt!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.