Több millió forintot költött ez a lány arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy Disney-hercegnő
2016. február 19. 16:44
Szerintem a "Disney" figurák nagy hülyeségek mind egytől egyig. Ezt végképp nem kellet volna neki... Hülyeség.. Pedig szép lány volt, talán így jobban szerettél volna, nem mint így most, aki gyerekes dolgokkal foglalkozik..
2016. február 20. 10:26
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Én nem tudom, mi baja van mindenkinek mostanában. Ezen nem kell megbotránkozni. Nem feküdt kés alá, mint a darálthús agyú orosz hidrogénezett fejű műanyag lány, akinek a belei a sok zsírleszívástól és műtéttől már kénytelenek azon az 1 cm-en nyomorogni minden belső szervével együtt. Ruhákat vásárol, sminkeli magát, parókát vesz fel, mert szeret beöltözni. Ebben mi a rossz?!
2016. február 21. 18:08
Szép lány !!!!!!!!!!!!!!!!!
De sajnálom hogy beteg
De sajnálom hogy beteg
2016. február 22. 16:07
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Elsa-ként gyönyörű, de alapjában véve is. Azért pedig jár a piros pont, hogy nem műtétekkel érte ezt el, hanem szimplán sminkkel, parókával és jelmezekkel.
2016. február 23. 18:20
sok ember számára szerintem ki kellett volna emelni,hogy;"szó sincs arról, hogy kés alá feküdt volna".olvassatok figyelmesebben azután háborogjatok. egyébként meg szerintem nagyon ügyes és Elsaként gyönyörű.
2016. február 28. 21:04
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ez igazán kedves dolog tőle!
2016. február 29. 18:53
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Butaság. A szíve meleg de az esze nincs a helyén
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: