Több millió forintot költött ez a lány arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy Disney-hercegnő
2016. február 12. 00:10
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nagyon szépek a szemei *-*
2016. február 12. 01:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én úgy gondolom, hogy ebben nincsen az ég világon semmi rossz. Nem is értem azokat, akik olyanokat kommentelnek be, hogy feltünősködni akar, eszement, ez hülye és társai. Végre látni valakit, aki nem plasztikával éri el azt, amit akar, hanem szimpla kiegészítőkkel és pluszban cosplayeres tehetségét arra is felhasználja, hogy beteg gyermekeket is meglátogasson. Ebben mi az annyira rossz? Miért lenne hülye és eszement emiatt?
Ez egy baromi szép gesztus, a mai világban sajnos ritka, mint a fehér holló. Elég csak a Bohóc doktorokra gondolni, legalábbis én nálam az összes gyerek kivirul, ha erre járnak. Az ilyen emberek nem fizikailag, hanem lelkileg támogatják a betegeket, és ugye a fel nem adás, valamint a nevetés már fél sikernek minősül és egy hatalmas lépés a gyógyulás felé. Nem is értem, hogy miért rinyáltok mikor az animeconok is ugyanerről szólnak.
2016. február 12. 07:19
Szerintem ez tök cuki, hogy egy beteg kisfiúval énekelt
de annyi pénzt kidobni csakhogy ez legyen..de ő tudja
amugy meg szép:)
2016. február 12. 18:57
Idézet (Lisanne)
Szerintem ahhoz képest hogy mű, szép szemei vannak.
Ha elolvastad volna a cikket, láttad volna, hogy nem mű a lány, csak ruhákat és kiegészítőket vett.
Szerintem kedves dolog ilyenekkel foglalkozni, főleg, hogy még kórházakba is látogat nemes céllal.
2016. február 12. 19:35
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nagyon szép lány, ha nem plasztikáztatta magát akkor minden tiszteletem az övé
2016. február 12. 21:28
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Amikor a címet olvastam azt gondoltam hogy plasztika segítségével lett hercegnő,de meglepő hogy nem.Egyébként meg nagyot nő a szememben hogy jó cél érdekében használja fel az "adottságát".
2016. február 12. 23:24
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Idézet (virgi09 @ 2016.02.12. 21:28)
Amikor a címet olvastam azt gondoltam hogy plasztika segítségével lett hercegnő,de meglepő hogy nem.Egyébként meg nagyot nő a szememben hogy jó cél érdekében használja fel az "adottságát".
Egyetértek
2016. február 13. 01:18
Szép csaj, és aranyos tőle, hogy ilyeneket csinál (elmegy a kórházba stb...)
2016. február 13. 14:52
|
|
sznomcsi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 227923 offline
|
Én is azt gondoltam hogy megint valami plasztikcicáról lesz cikk, ezért kellemeset csalódtam. Igen egy-két jelmeze nem a legjobb, de legalább segít beteg gyerekeknek és nem hipnoterápiával próbálja magát butává tenni, vagy nagyobbítatja meg a mellét huszonynyolcezredjére is (mert hogy ezek már tényleg elmetbeteg dolgok)
2016. február 13. 18:03
tényleg nagyon szép lány, és kedves tőle amit tesz.
leginkább az Elsa szett tetszik^^
leginkább az Elsa szett tetszik^^
2016. február 13. 18:48
|
|
tini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244307 offline
|
ahogy megláttam, biztos voltam benne, hogy plasztikázott. de nem, és ennek nagyon örültem. és nagyon jók. legjobban elsa tetszik (talán a rajzfilmfigurák közül is) úgyhogy szép teljesítmény
habár nagyon durva, hogy ekkora természetesen is a szeme
habár nagyon durva, hogy ekkora természetesen is a szeme
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: