Starity

Ezek a celebszakítások rázták meg legjobban a rajongókat

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 01. 11:44 #101
- törölt felhasználó -    
Robertet és Kristent imádtam! Csak Kristen félrelépett. Akkor nagyon haragudjatok Kristenre. Szegény Robert.
Nina és Iannel is kb. ugyan így vagyok. Nagyon hiányoznak!
Na meg Jelena
2016. február 01. 19:29 #102
- törölt felhasználó -    
Nos, Miley és Liam kapcsolata számomra, olyan semleges volt. Bár egész kislány koromban, nagyon szerettem Mileyt, a kapcsolataival nem voltam, annyira tisztában, így nem nagyon hatottak meg a történtek, de az Ő esetükben szép, hogy új esélyt adtak egymásnak. smileeee.gif
Emma és Andrew nem nyűgöztek le annyira, így ők nekem teljesen kimaradtak.
Az előbbit Selena és Justin kapcsolatáról, viszont nem tudom elmondani. Eleinte nem igazán pártoltam a kapcsolatukat, ám végül mégis másként láttam egészen mostanáig. Amióta ez a se veled-se nélküled "kapcsolatban állnak", inkább már kezd unalmassá válni ez az együttlét.
Louis és Eleanor kapcsolatáról, csak a napokban hallottam, mikor napvilágot látott a hír, hogy egy másik hölgytől megszületett Louis első gyermeke.
Nina és Ian párkapcsolata, egy egészben ugyan azon a véleményen vagyok, mint Emmával és Andrewval.
Bár Kristen és Robert nem tartoznak a kedvenceim közé, szerintem nagyon illenek/illettek egymáshoz. Sajnálom, hogy Kristen nem egészen így gondolta.
Vanessa és Zac nagyon különlegesek, ugyanis Miley mellett ők is nagy gyermekkori kedvenceim, mégis úgy véltem nem annyira illenek, egymáshoz a szakításuk viszont mégis megviselt.
Egyetlen egy amerikai sztárpár, akiket a cikk is megemlít, Demi és Joe kapcsolata viselt meg a legjobban. Nem tudom miért, de hihetetlenül illenek/illettek egymáshoz. Örülök, hogy baráti kapcsolatuk továbbra is töretlen, bár bennem még mindig van egy kis remény. heart.gif blush.gif
2016. február 01. 19:47 #103
Sz.Petra
Sz.Petra
visszatérő vendég

Státusz"The Best That I Can" Time can not tear us apart we're stronger , than yesterday
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 486
Csatolások: 0
Azonosító: 229971
Louis & Eleanor biggrin.gif tök cukik voltak együtt <3
2016. február 02. 19:52 #104
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Egyikükért sem voltam oda, bár a Kristen & Robert párost valamennyire szerettem. Jelenáék és Nináék pedig egyenesen irritáltak.
2016. február 03. 18:05 #105
BogeszBogi
BogeszBogi
új tag

Státuszkecske :-)
Hozzászólás: 46
Azonosító: 252500
Nekem egyedül Louis és Eleanor voltak annyira összeillők. Őket tényleg nagyon sajnálom!
2016. február 05. 15:03 #106
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
eleanor és louis
2016. február 06. 22:46 #107
Jelenatorgirl
Jelenatorgirl
új tag
Hozzászólás: 88
Azonosító: 253796
Justin és Selena..legjobb páros,remélem újra együtt lesznek még a közeljövőben smileeee.gif
2016. február 07. 21:58 #108
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
Pár képen csak leakadtam, hogy "ezek jártak?!" laugh.gif
2016. február 08. 22:41 #109
- törölt felhasználó -    
Vanessa és Austin látszólag nagyon boldogok együtt, de azért én még néha hiányolom Zanessa-t sad.gif
2016. február 10. 15:18 #110
- törölt felhasználó -    
Engem a legjobban Park Shin Hye és Lee Jong Suk, valamint Baekhyun és Taeyeon szakítása viselt meg a legjobban rohog.gif
2016. február 13. 18:12 #111
Maja Mohácsi
Maja Mohácsi
visszatérő vendég

StátuszI want to be a unicorn
Hozzászólás: 247
Azonosító: 250281
engem annyira nem viseltek meg mint másokat
2016. március 02. 19:24 #112
AdriDemifan
AdriDemifan
új tag

StátuszThis Is Me♥
Hozzászólás: 3
Azonosító: 249550
Jemi sad.gif((((
2016. március 04. 15:07 #113
- törölt felhasználó -    
Így elolvasva nagyon megviseltek sad.gif
2016. április 08. 19:45 #114
Liana410
Liana410
visszatérő vendég

StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
Hozzászólás: 143
Azonosító: 235744
Bieber es Selena biggrin.gif Na az elég furcsa egy kapcsolat volt!
2016. április 09. 16:43 #115
Vandaa7
Vandaa7

StátuszRohadt agyamban szűköl és günyög fekete sávok közt a sárga hold.
Hozzászólás: 662
Azonosító: 218286
Huh,emlekszem amikor meg nagy alkonyat rajongo voltam es tok meglepodtem,hogy elvalt Rob es Kristen utja,igy jobban belegondolva nem egeszen egymahoz lettek teremtve.
Emma es Andrew nagyon aranyosak voltak egyutt.
Amugy en meg bele irtam volna a cikkbe Lily Collins-t es Jamie Bower Campbell-t is.
2016. április 20. 18:52 #116
- törölt felhasználó -    
Miley Cyrus és Liam Hemsworth: Nos, az igazat megvallva, nekem Liam sosem volt szimpatikus (régen), nem tudom, hogy miért, bár úgy gondolom, hogy nagyon összeillettek/összeillenek. Szerintem Miley csakis vele boldog, csakis vele illik össze. Sajnálom, hogy anno felbontották az eljegyzésüket, de annak viszont örülnék, ha most már nem szakítanának soha többé! ❤️
Emma Stone és Andrew Garfield: Unszimpatikus mind a kettő. Ne kérdezzétek, hogy miért. Szerintem jól tették, hogy szétváltak. Mindegyikük mással illik össze, én szerintem.
Selena Gomez és Justin Bieber: Na ja. Se veled, se nélküled "kapcsolat". Én már nem tudom, hogy mit gondoljak róluk. Szerintem összeillettek is, meg nem is. Én Justin-t egy sokkal érettebb lányhoz tudom elképzelni, Selena-t pedig egy gyerekeshez, mint amilyen ő maga. Szerintem jobb lenne pontot tenni ennek az egész "kapcsolatnak" a végére.
Louis Tomlinson és Eleanor Calder: Nem nagyon ismerem őket (mármint azt tudom, hogy Louis az 1D-ben énekel/énekelt, vagy már én magam sem tudom, de olyan sok mindent nem tudok róla), de így szerintem külsőleg összeillettek. Bár a lány egy kicsit unszimpatikus, és Louis sokkal jobban összeillik a mostani barátnőjével vagy kijével. biggrin.gif
Nina Dobrev és Ian Somerhalder: Na, őket imádtam. Szerintem Ian rosszul döntött, hogy Nikki mellett döntött, vele nagyon nem illenek össze és a csaj is unszimpi. Szerintem Nina-val tökéletes párt alkottak. sad.gif ❤️
Robert Pattinson és Kristen Stewart: Nem vagyok Alkonyat rajongó, egy kicsit sem, de úgy gondolom, hogy ők ketten nagyon összeillettek, imádtam őket. ❤️
Vanessa Hudgens és Zac Efron: Olyan cukik voltak, nagyon összeilletek ők is, ők voltak a kedvenceim. Kár, hogy szétmentek. ❤️ sad.gif
Demi Lovato és Joe Jonas: Hááát... Is-is. Cukik voltak, aranyosak, de mégsem tökéletesen illett Demi-he Joe. Szóval, nem is bánom, hogy szétmentek. smileeee.gif
2016. május 03. 16:46 #117
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Én Emma Stone és Andrew Garfield szakítása miatt voltam szomorú mert szerintem ők nagyon összeillenek sad.gif
De azér Zac Efron és Vanessa Hudges szakításának sem örültem nagyon cukik voltak együtt
2016. május 22. 19:02 #118
- törölt felhasználó -    
Engem sem nagyon viseltek meg.Bár Kristent és Robert-töt sajnáltam,de mindegy.
2016. május 23. 14:25 #119
- törölt felhasználó -    
Szerintem Ian és Nikki jobbak,de nagyon összeillettek.
2016. június 10. 22:08 #120
Csenge02
Csenge02
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 237283
Aha, ja... egyik sem.
Michael Jackson és Lisa Marie Presley! Na az megviselhet.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!