Robertet és Kristent imádtam! Csak Kristen félrelépett. Akkor nagyon haragudjatok Kristenre. Szegény Robert.
Nina és Iannel is kb. ugyan így vagyok. Nagyon hiányoznak!
Na meg Jelena
Ezek a celebszakítások rázták meg legjobban a rajongókat
2016. február 01. 11:44
2016. február 01. 19:29
Nos, Miley és Liam kapcsolata számomra, olyan semleges volt. Bár egész kislány koromban, nagyon szerettem Mileyt, a kapcsolataival nem voltam, annyira tisztában, így nem nagyon hatottak meg a történtek, de az Ő esetükben szép, hogy új esélyt adtak egymásnak.
Emma és Andrew nem nyűgöztek le annyira, így ők nekem teljesen kimaradtak.
Az előbbit Selena és Justin kapcsolatáról, viszont nem tudom elmondani. Eleinte nem igazán pártoltam a kapcsolatukat, ám végül mégis másként láttam egészen mostanáig. Amióta ez a se veled-se nélküled "kapcsolatban állnak", inkább már kezd unalmassá válni ez az együttlét.
Louis és Eleanor kapcsolatáról, csak a napokban hallottam, mikor napvilágot látott a hír, hogy egy másik hölgytől megszületett Louis első gyermeke.
Nina és Ian párkapcsolata, egy egészben ugyan azon a véleményen vagyok, mint Emmával és Andrewval.
Bár Kristen és Robert nem tartoznak a kedvenceim közé, szerintem nagyon illenek/illettek egymáshoz. Sajnálom, hogy Kristen nem egészen így gondolta.
Vanessa és Zac nagyon különlegesek, ugyanis Miley mellett ők is nagy gyermekkori kedvenceim, mégis úgy véltem nem annyira illenek, egymáshoz a szakításuk viszont mégis megviselt.
Egyetlen egy amerikai sztárpár, akiket a cikk is megemlít, Demi és Joe kapcsolata viselt meg a legjobban. Nem tudom miért, de hihetetlenül illenek/illettek egymáshoz. Örülök, hogy baráti kapcsolatuk továbbra is töretlen, bár bennem még mindig van egy kis remény.
Emma és Andrew nem nyűgöztek le annyira, így ők nekem teljesen kimaradtak.
Az előbbit Selena és Justin kapcsolatáról, viszont nem tudom elmondani. Eleinte nem igazán pártoltam a kapcsolatukat, ám végül mégis másként láttam egészen mostanáig. Amióta ez a se veled-se nélküled "kapcsolatban állnak", inkább már kezd unalmassá válni ez az együttlét.
Louis és Eleanor kapcsolatáról, csak a napokban hallottam, mikor napvilágot látott a hír, hogy egy másik hölgytől megszületett Louis első gyermeke.
Nina és Ian párkapcsolata, egy egészben ugyan azon a véleményen vagyok, mint Emmával és Andrewval.
Bár Kristen és Robert nem tartoznak a kedvenceim közé, szerintem nagyon illenek/illettek egymáshoz. Sajnálom, hogy Kristen nem egészen így gondolta.
Vanessa és Zac nagyon különlegesek, ugyanis Miley mellett ők is nagy gyermekkori kedvenceim, mégis úgy véltem nem annyira illenek, egymáshoz a szakításuk viszont mégis megviselt.
Egyetlen egy amerikai sztárpár, akiket a cikk is megemlít, Demi és Joe kapcsolata viselt meg a legjobban. Nem tudom miért, de hihetetlenül illenek/illettek egymáshoz. Örülök, hogy baráti kapcsolatuk továbbra is töretlen, bár bennem még mindig van egy kis remény.
2016. február 02. 19:52
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egyikükért sem voltam oda, bár a Kristen & Robert párost valamennyire szerettem. Jelenáék és Nináék pedig egyenesen irritáltak.
2016. február 03. 18:05
|
BogeszBogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 252500 offline
|
Nekem egyedül Louis és Eleanor voltak annyira összeillők. Őket tényleg nagyon sajnálom!
2016. február 06. 22:46
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
Justin és Selena..legjobb páros,remélem újra együtt lesznek még a közeljövőben
2016. február 07. 21:58
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Pár képen csak leakadtam, hogy "ezek jártak?!"
2016. február 08. 22:41
Vanessa és Austin látszólag nagyon boldogok együtt, de azért én még néha hiányolom Zanessa-t
2016. február 10. 15:18
Engem a legjobban Park Shin Hye és Lee Jong Suk, valamint Baekhyun és Taeyeon szakítása viselt meg a legjobban
2016. február 13. 18:12
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
engem annyira nem viseltek meg mint másokat
2016. március 02. 19:24
|
|
AdriDemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 249550 offline
|
Jemi
((((
2016. április 09. 16:43
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Huh,emlekszem amikor meg nagy alkonyat rajongo voltam es tok meglepodtem,hogy elvalt Rob es Kristen utja,igy jobban belegondolva nem egeszen egymahoz lettek teremtve.
Emma es Andrew nagyon aranyosak voltak egyutt.
Amugy en meg bele irtam volna a cikkbe Lily Collins-t es Jamie Bower Campbell-t is.
Emma es Andrew nagyon aranyosak voltak egyutt.
Amugy en meg bele irtam volna a cikkbe Lily Collins-t es Jamie Bower Campbell-t is.
2016. április 20. 18:52
Miley Cyrus és Liam Hemsworth: Nos, az igazat megvallva, nekem Liam sosem volt szimpatikus (régen), nem tudom, hogy miért, bár úgy gondolom, hogy nagyon összeillettek/összeillenek. Szerintem Miley csakis vele boldog, csakis vele illik össze. Sajnálom, hogy anno felbontották az eljegyzésüket, de annak viszont örülnék, ha most már nem szakítanának soha többé! ❤️
Emma Stone és Andrew Garfield: Unszimpatikus mind a kettő. Ne kérdezzétek, hogy miért. Szerintem jól tették, hogy szétváltak. Mindegyikük mással illik össze, én szerintem.
Selena Gomez és Justin Bieber: Na ja. Se veled, se nélküled "kapcsolat". Én már nem tudom, hogy mit gondoljak róluk. Szerintem összeillettek is, meg nem is. Én Justin-t egy sokkal érettebb lányhoz tudom elképzelni, Selena-t pedig egy gyerekeshez, mint amilyen ő maga. Szerintem jobb lenne pontot tenni ennek az egész "kapcsolatnak" a végére.
Louis Tomlinson és Eleanor Calder: Nem nagyon ismerem őket (mármint azt tudom, hogy Louis az 1D-ben énekel/énekelt, vagy már én magam sem tudom, de olyan sok mindent nem tudok róla), de így szerintem külsőleg összeillettek. Bár a lány egy kicsit unszimpatikus, és Louis sokkal jobban összeillik a mostani barátnőjével vagy kijével.
Nina Dobrev és Ian Somerhalder: Na, őket imádtam. Szerintem Ian rosszul döntött, hogy Nikki mellett döntött, vele nagyon nem illenek össze és a csaj is unszimpi. Szerintem Nina-val tökéletes párt alkottak.
❤️
Robert Pattinson és Kristen Stewart: Nem vagyok Alkonyat rajongó, egy kicsit sem, de úgy gondolom, hogy ők ketten nagyon összeillettek, imádtam őket. ❤️
Vanessa Hudgens és Zac Efron: Olyan cukik voltak, nagyon összeilletek ők is, ők voltak a kedvenceim. Kár, hogy szétmentek. ❤️
Demi Lovato és Joe Jonas: Hááát... Is-is. Cukik voltak, aranyosak, de mégsem tökéletesen illett Demi-he Joe. Szóval, nem is bánom, hogy szétmentek.
Emma Stone és Andrew Garfield: Unszimpatikus mind a kettő. Ne kérdezzétek, hogy miért. Szerintem jól tették, hogy szétváltak. Mindegyikük mással illik össze, én szerintem.
Selena Gomez és Justin Bieber: Na ja. Se veled, se nélküled "kapcsolat". Én már nem tudom, hogy mit gondoljak róluk. Szerintem összeillettek is, meg nem is. Én Justin-t egy sokkal érettebb lányhoz tudom elképzelni, Selena-t pedig egy gyerekeshez, mint amilyen ő maga. Szerintem jobb lenne pontot tenni ennek az egész "kapcsolatnak" a végére.
Louis Tomlinson és Eleanor Calder: Nem nagyon ismerem őket (mármint azt tudom, hogy Louis az 1D-ben énekel/énekelt, vagy már én magam sem tudom, de olyan sok mindent nem tudok róla), de így szerintem külsőleg összeillettek. Bár a lány egy kicsit unszimpatikus, és Louis sokkal jobban összeillik a mostani barátnőjével vagy kijével.
Nina Dobrev és Ian Somerhalder: Na, őket imádtam. Szerintem Ian rosszul döntött, hogy Nikki mellett döntött, vele nagyon nem illenek össze és a csaj is unszimpi. Szerintem Nina-val tökéletes párt alkottak.
Robert Pattinson és Kristen Stewart: Nem vagyok Alkonyat rajongó, egy kicsit sem, de úgy gondolom, hogy ők ketten nagyon összeillettek, imádtam őket. ❤️
Vanessa Hudgens és Zac Efron: Olyan cukik voltak, nagyon összeilletek ők is, ők voltak a kedvenceim. Kár, hogy szétmentek. ❤️
Demi Lovato és Joe Jonas: Hááát... Is-is. Cukik voltak, aranyosak, de mégsem tökéletesen illett Demi-he Joe. Szóval, nem is bánom, hogy szétmentek.
2016. május 03. 16:46
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Én Emma Stone és Andrew Garfield szakítása miatt voltam szomorú mert szerintem ők nagyon összeillenek
De azér Zac Efron és Vanessa Hudges szakításának sem örültem nagyon cukik voltak együtt
De azér Zac Efron és Vanessa Hudges szakításának sem örültem nagyon cukik voltak együtt
2016. május 22. 19:02
Engem sem nagyon viseltek meg.Bár Kristent és Robert-töt sajnáltam,de mindegy.
2016. május 23. 14:25
Szerintem Ian és Nikki jobbak,de nagyon összeillettek.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: