Így néz ki szex után Lady Gaga és Taylor Kinney
2016. január 12. 21:05
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hát ő dolguk..biztos jó volt..xddd
2016. január 13. 14:28
Igazából nem értem azt miért lett ennek az egésznek ekkora visszhangja. Gaga pont, hogy nem azt sugallta eddig, amit a legtöbben itt feltételeznek, miszerint mások/mindenki előtt éli az életét. Amióta együtt van Kinnleyvel sokkal szolidabb lett, a kapcsolatukat kezdetben titkolták is, nagyon sokára vállalták csak a nyilvánosságot.
Vitathatatlanul sok hülyeséget elkövetett már Gaga, - a legtöbbet egyértelműen figyelemfelkeltés gyanánt,- az imázsával sosem tudtam igazán megbarátkozni, a zenéjét viszont többé-kevésbé szeretem. Amit páran lentebb boncolgattok sem hiszem, hogy helytálló, Gaga meglehetősen óvja a kapcsolatát,- legalábbis nekem eddig ez jött le, a pasas mellett igazán visszafogja magát. Ez a kép most tényleg másra enged következtetni, de én a magam részéről semmi kivetnivalót nem látok benne (biztos velem van a gond). Ha nem tudnám, hogy pont szeretkezés után készült a kép, akkor még ízlésesnek is nevezném (mondjuk Gaga ritka ramatyul fest rajta).
Annak én sem vagyok a híve, hogy fb-n és más közösségi oldalon mások képébe toljuk a "boldogságunkat", Gagára vonatkoztatva megnéztem az oldalait és egy olyan képbe se ütköztem,- bár csak futólag néztem körbe,- ami a jó ízlés határait sértette volna (részemről).
Vitathatatlanul sok hülyeséget elkövetett már Gaga, - a legtöbbet egyértelműen figyelemfelkeltés gyanánt,- az imázsával sosem tudtam igazán megbarátkozni, a zenéjét viszont többé-kevésbé szeretem. Amit páran lentebb boncolgattok sem hiszem, hogy helytálló, Gaga meglehetősen óvja a kapcsolatát,- legalábbis nekem eddig ez jött le, a pasas mellett igazán visszafogja magát. Ez a kép most tényleg másra enged következtetni, de én a magam részéről semmi kivetnivalót nem látok benne (biztos velem van a gond). Ha nem tudnám, hogy pont szeretkezés után készült a kép, akkor még ízlésesnek is nevezném (mondjuk Gaga ritka ramatyul fest rajta).
Annak én sem vagyok a híve, hogy fb-n és más közösségi oldalon mások képébe toljuk a "boldogságunkat", Gagára vonatkoztatva megnéztem az oldalait és egy olyan képbe se ütköztem,- bár csak futólag néztem körbe,- ami a jó ízlés határait sértette volna (részemről).
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. január 13. 22:15
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
hááát ezek aztán egymásra találtak
a két hülye (jó értelemben)
hehe... birom Taylort hogy ilyen bevállalós marha
Gaga pont hozzá illik... amugyis szép pár *-*
2016. január 14. 09:42
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát meglehetősen furcsa, nem biztos,hogy olyan jó ötlet volt ez az egész....ettől függetlenül Gaga és Taylor nagyon illenek egymáshoz, egymásnak lettek teremtve.
2016. január 15. 16:55
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Kicsit furcsa ez ahhoz, hogy címlap fotó legyen, de basszus, ez rohadt édes.
2016. február 27. 15:23
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
hát lol...
2016. április 28. 23:49
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Én is szeretnék valakivel szeretkezni egy vásznon
Viccet félre téve van valami igazán művészies ebben a fotóban. Tetszik.
Viccet félre téve van valami igazán művészies ebben a fotóban. Tetszik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.