bár most nem láttam, nagyon szeretem ezt a filmet, de csak az 1.-2. részét mert az az igazi..nagyon jó cikk lett, és örülök hogy lett Harry Potter mert hát az azért kellett az embereknek(pont azt olvasom
25 dolog, amit nem tudtál az idén 25 éves Reszkessetek, betörők!-ről
2015. december 27. 11:00
|
|
Lucus18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 525 Csatolások: 0 Azonosító: 210218 offline
|
20. még jó hogy nem élték volna túl! ha pl. ráesik vkinek a fejére az a tégla rég szörnyethalt volna!
bár most nem láttam, nagyon szeretem ezt a filmet, de csak az 1.-2. részét mert az az igazi..nagyon jó cikk lett, és örülök hogy lett Harry Potter mert hát az azért kellett az embereknek(pont azt olvasom
, és aki benéz az adatlapomra láthatja hogy HP fan vagyok
)
2015. december 27. 12:07
Nagyon érdekes cikk. Imádom a Resszkessetek betörők első és második részét is. Nálam nagyobb rajongó nincs, de inkább nem mondom, hogy miért.
2015. december 27. 15:17
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Imádom mindkettő filmet.
2015. december 27. 15:20
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Érdekes tények!
2015. december 27. 15:21
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Imádom ezt a filmet
2015. december 28. 14:27
Idézet
4. Buzz barátnőjét, akiről Kevin összetör egy képet valójában egy fiú játszotta. A rendező fia ugyanis női ruhába bújt, és őt fotózták le.
5. Nem létezik a Szennyes lelkű angyalok című film, kizárólag a Reszkessetek, betörők!-höz forgatták.
5. Nem létezik a Szennyes lelkű angyalok című film, kizárólag a Reszkessetek, betörők!-höz forgatták.
Erről a kettőről tudtam, a többi amúgy tényleg új.
Idézet
20. Az orvosszakértők szerint Harry és Marv nem élték volna túl azokat a sérüléseket, melyeket a McCallister-ház kirablásának kísérlete során elszenvedtek.
Na hát ehhez azért nem kell orvosszakértőnek lenni
2015. december 28. 14:48
|
|
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 offline
|
2015. december 29. 10:37
3. Robert De Niro és Jon Lovitz volt a legesélyesebb a Harry névre keresztelt betörő szerepére, de mivel Joe Pesci volt az első, akinek sikerült megijesztenie Macaulay-t, ezért ő kapta a szerepet.
Én úgy olvastam máshol, hogy Danny DeVitót szerették volna megfűzni erre a szerepre, de nem vállalta el. Plusz, Joe Pesci nem is találkozott Macaulay-val a forgatás előtt, hogy hitelesebb legyen az ijedtsége. Most melyiket higgyem el?
Buzz barátnőjéről, a filmről már hallottam, a többi viszont nekem is új volt.
Én úgy olvastam máshol, hogy Danny DeVitót szerették volna megfűzni erre a szerepre, de nem vállalta el. Plusz, Joe Pesci nem is találkozott Macaulay-val a forgatás előtt, hogy hitelesebb legyen az ijedtsége. Most melyiket higgyem el?
Buzz barátnőjéről, a filmről már hallottam, a többi viszont nekem is új volt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: