Bizonyára az elmúlt napokban te is sort kerítettél a már ikonikussá vált karácsonyi film megnézésére, hiszen mind tudjuk, hogy Kevin nélkül bizony nincs karácsony. A film idén 25 éves, ez alkalomból pedig 25 érdekességet gyűjtöttünk össze róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
25 dolog, amit nem tudtál az idén 25 éves Reszkessetek, betörők!-ről
2015. december 26. 10:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 26. 10:25
Imádom ezt a filmet és szerintem nincs Karácsony Kevin nélkül. Amúgy meg érdekes cikk lett.
2015. december 26. 10:34
imádom ezt a filmet. hű nagyon jóó cikk lett sok mindenen meglepődtem.
2015. december 26. 11:40
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hehe! Igen, ahhoz szerintem nem kell orvosszakértőnek lenni, hogy megállapítsuk, hogy belehaltak volna. Én is mindig ezt mondom. (Vagy... ezek szerint orvosszakértő lennék? Wow!)
Imádom a Reszkessetek betörők!-et és sosem fogom tudni megunni.
Az egyik kedvenc filmem, amit nem csak karácsonykor nézek meg.
Nagyon szuper és érdekes cikk lett! Gratula az írójának! Tényleg sok dolgot megtudtam a filmről, a forgatásról és a színészekről, amiről eddig fogalmam sem volt. Tetszettek ezek a tények, melyek szintúgy azt bizonyítják, amit már úgyis tudunk: a Reszkessetek betörők! egy zseniális film minden szempontból.
Imádom a Reszkessetek betörők!-et és sosem fogom tudni megunni.
Nagyon szuper és érdekes cikk lett! Gratula az írójának! Tényleg sok dolgot megtudtam a filmről, a forgatásról és a színészekről, amiről eddig fogalmam sem volt. Tetszettek ezek a tények, melyek szintúgy azt bizonyítják, amit már úgyis tudunk: a Reszkessetek betörők! egy zseniális film minden szempontból.
2015. december 26. 11:49
Nagyon szeretem a filmet! ,,Kevin nélkül nincs karácsony!"
És nagyon sok dolgot megtudtam róla! Nagyon ötletes cikk lett!
2015. december 26. 12:14
Cool cikk!
Én imádom a filmet is ! ♥ Mert Kevin nélkül nincs karácsony! ♥
2015. december 26. 12:34
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Remek cikk, bár én most láttam először (bár természetesen hallottam már róla)
Jó kis film, de azért nem ekkora durranás, mindegy ('90-es években még biztos nagy cucc volt)
Jó kis film, de azért nem ekkora durranás, mindegy ('90-es években még biztos nagy cucc volt)
2015. december 26. 12:36
Nagyon jo lett a cikk. Tegnap es tegnapelott is neztem. Imadom a filmet. Szereny velemenyem szerint, 1, 2 a legjobb a 3 az nem annyira tetszik.
2015. december 26. 12:43
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (martina s. 21 @ 2015.12.26. 12:36)
Nagyon jo lett a cikk. Tegnap es tegnapelott is neztem. Imadom a filmet. Szereny velemenyem szerint, 1, 2 a legjobb a 3 az nem annyira tetszik.
Egyetértek. De szerintem ezzel kb mindenki így van. Az első 2 szuper... a többit felesleges volt elkészíteni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: