Végre képernyőre kerül a Tizenhárom okom volt - Selena Gomez kapta a főszerepet
2015. október 31. 10:11
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
A könyvet olvastam de nem mondanám, hogy nagyon tetszett. Engem inkább felbosszantott a főszereplő csaj, bár tény h az alapötlet nem rossz. Kíváncsi leszek rá mi alkotnak, ugye a könyv mindig jobb.
2015. október 31. 10:55
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
A könyv nekem tetszett,bár néha felbosszantott a főszereplő csaj és az indokai amiért véget vetett az életének. Alapjában véve viszont szép történet.
A filmet pedig tuti megnézem.
A filmet pedig tuti megnézem.
2015. október 31. 11:32
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
A könyv nekem nem tetszett, mindenki agyon dicsérte, én meg egyszer olvasósnak elment kategóriába soroltam. Ilyen indokokért senki nem vetne véget az életének szerintem.
2015. október 31. 12:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom a könyvet, többször is olvastam. Emlékszem, egyik karácsonykor kaptam és még aznap el is olvastam.
Nem örülök, hogy Selena fogja alakítani Hannaht...
2015. október 31. 13:44
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
4 éve beharangozták, hogy ő játssza a főszerepet, sebaj. Amúgy nem olvastam a könyvet, pedig mikor megjelent még tervben volt. Aztán utánanéztem a 13 oknak. Annyira bagatell indokokat hoz fel, hogy inkább nevezhető ez a lány hisztisnek, mintsem tragikus sorsúnak. Értem, hogy mi a célja Ashernek, de rossz nézőpontból mutatta be az egész témát.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 31. 15:58
|
Endzs 6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 250685 offline
|
Hàt nekem a könyv valahogy annyira nem jött be de az alaptémàja amiről az író ír, valami eszméletlenűl szomorú, de elgondolkodtató.
Az hogy Selena jàtsza pedig egy plusz pont amiért ezt kötelező lessz megnézni!!
Az hogy Selena jàtsza pedig egy plusz pont amiért ezt kötelező lessz megnézni!!
2015. október 31. 16:42
Véleményem szerint választhattak volna egy kevésbé felkapott színésznőt, a sztori attól még ugyanúgy eladható, és a főszereplő esélyt kapna a befutásra.
2015. október 31. 18:15
|
|
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline
|
Nem is tudom. Olvastam a könyvet, de a felenel már tényleg nem tudott lekötni.
Ameddig olvastam az az első pár "ok" elég gyenge volt, szerintem ettől még nem kéne öngyilkosnak lenni. Lehet, hogy túl hamar hagytam abba az olvasást és ezért nem értem.... Mindenesetre szerintem ebből az ötletből fényévekkel jobb könyvet lehetett volna kihozni. Ha nincs igazam és a befejezése jobban sikerült, mint az általam olvasott részek, akkor viszont bocsánat
2015. november 01. 10:05
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Az alapsztori érdekesnek tűnik, de amint látom itt ugyancsak megoszlanak a vélemények róla.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.