A nők többsége nehezen barátkozik meg természetadta külsejével, emiatt pedig ki-ki őrült fogyó- vagy hízókúrákba kezd annak érdekében, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ashley Graham plus-size modell azonban elárulta, mi az ideális megoldás az önelfogadásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Turbózd fel az önbizalmad egy plus-size modell tanácsai nyomán!
2015. október 15. 13:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 15. 17:41
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Jézusom XD elég baromságok, már ne is haragudjon.
A szüleim mit szólnának, ha én ezt megfogadnám?
Szép ez a lány, az első képen nem is tűnik ducinak
A szüleim mit szólnának, ha én ezt megfogadnám?
Szép ez a lány, az első képen nem is tűnik ducinak
2015. október 15. 19:47
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
hát én most szokatlanul elégedett vagyok a külsőmmel, de ha nem érzem magam magabiztosnak, feltétlenül meztelenül fogok járkálni a lakásban, hátha belátnak a szembe lévő házból
2015. október 16. 15:50
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
örülök neki,hogy a divatvilágban már vannak ezek a plus size modellek is,mert jó látni is,hogy egy ilyen-olyan ruhát nem csak csontsovány lányok vehetnek fel...az a tükörbe nézéses dolgot már hallottam és mondják is,hogy azért az működik
2015. október 16. 15:54
Fura tanácsokat oszt, de ha ő jól érzi magát, akkor oké, bár bírom, hogy mindig az ilyen testalkatúaktól kell tanácsot megfogadni, a szépség relatív, bezzeg aki vékony, azt lenézik mert nekik úgy sem lehetnek problémáik. Mind1 a szépség relatív, az a lényeg...
2015. október 18. 12:45
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Ahelyett, hogy az ember elfogadná azt, hogy fölösleges zsírréteg van rajta, tehetne is ellene...csakhát elfogadni könnyebb, nemde? Ne kelljen már dolgozni a jó alakért, inkább fogadd el, és ne tegyél az elhízás ellen semmit. Egyél egészségtelen kaját, mozogj keveset, és fogadd el, hogy hájas vagy. Persze, kifogásolhatatlan felfogás...
2015. október 18. 13:08
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ashley-t már egy ideje követtem fb-n és instán is.Modellhez képest elég normális.Plus-size modellként szerintem simán lepipálhatná még a csontváz kollekciókat is.Aki nem tudná annak elmondom,hogy Ashley elég keményen edz,szóval nem lehet azt mondani,hogy a plus-size-ok felhíylalt modellek,mert olvastam imitt-amott ilyen hülyeségeket.
2015. október 19. 14:14
Ha van önbizalmad ha nincs az a baráti és a rokoni társaságtól függ. Hiába lennél önmagad ha a körülötted lévők itélkeznek hogy ez meg az nem jo. Lekéne szarni de hát nem mindenki erős jellemü.
2015. október 20. 11:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Eléggé megfelelés-kényszeres világban élünk. Nem vagy jó, ha túl sovány vagy, mert akkor gebe vagy. Nem vagy jó, ha van rajtad egy kis felesleg, mert akkor dagadt disznó vagy. Akkor sem vagy jó, ha nem viselsz sminket, mert akkor ápolatlan trampli vagy... Szóval akkor mit tegyen az ember? Senkinek semmi se jó. Az lenne a megoldás, ha mindenki befogná a p*fáját, és hagyna mindenkit békén úgy, ahogy van. Amikor híztam akkor lépten-nyomon azt hallottam, hogy "jajj de meghíztál..." nagy nehezen sikerült az utóbbi időben fogynom, és ÉN MOST ELÉGEDETT VAGYOK magammal erre mit hallok manapság folyton? "hogy lefogytál, csak nem valami bajod van..?" Legszívesebben felpofoznék mindenkit... Nem olyan könnyű dolog sajnos elfogadni ILYEN VILÁGBAN magunkat.
2015. október 29. 12:21
szerintem az ember ugy ahogy van tökéletes és gyönyörű
legyen férfi akár nő
a titok abban van , hogy ne hasonlitgassuk magunkat másokhoz
a férfiak nem teszik, ezért is érzik jol magukat
mind egyediek és kulonlegesek vagyunk
ezt kell meglátni a tukorben is
legyen férfi akár nő
a titok abban van , hogy ne hasonlitgassuk magunkat másokhoz
a férfiak nem teszik, ezért is érzik jol magukat
mind egyediek és kulonlegesek vagyunk
ezt kell meglátni a tukorben is
2015. november 28. 19:13
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
érdekes tanácsok az biztos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: