Amúgy a csaj stílusa nagyon tetszik.
Saját lányuk szelfijével trollkodó szülők az internet új kedvencei
2015. szeptember 19. 13:25
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez nem vicces
2015. szeptember 19. 14:18
Megértem én a szülőket, hogy nagyon vicces kedvükben voltak, mikor leutánozták ezeket a képeket, csak arra nem tudok rájönni, hogy ilyenkor mi jár a fejükben. Mert szinte biztos vagyok, hogy nem a lányuk.
Én úgy gondolom, hogy ez a viselkedés, nem való jó szülőkhöz, mert evvel csak lejáratják a lányukat.
Szerencséseknek is tartom őket egyben, hogy a lányuk így reagált a képekre, én a helyében biztos hogy egy szép kis kommentet írtam volna nekik, az biztos.
Én úgy gondolom, hogy ez a viselkedés, nem való jó szülőkhöz, mert evvel csak lejáratják a lányukat.
Szerencséseknek is tartom őket egyben, hogy a lányuk így reagált a képekre, én a helyében biztos hogy egy szép kis kommentet írtam volna nekik, az biztos.
2015. szeptember 19. 15:35
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
BlackSwanforever osztom.
2015. szeptember 19. 16:01
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem vicces.
ezek a szülök nem a gyereküket akarták lejératni, hanem a mai generációt. ezzel "figyelmeztetni" a ami generációt mennyire idiótaság így pozolni. nem hiszem hogy rosszból tették volna.
amúgy bárki bármit mond szerintem a harmadik eredeti kép tök jó lett.
ezek a szülök nem a gyereküket akarták lejératni, hanem a mai generációt. ezzel "figyelmeztetni" a ami generációt mennyire idiótaság így pozolni. nem hiszem hogy rosszból tették volna.
amúgy bárki bármit mond szerintem a harmadik eredeti kép tök jó lett.
2015. szeptember 19. 16:53
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Legalább röhögtem egy jót.
2015. szeptember 19. 20:46
|
|
Fan5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 17 Azonosító: 239042 offline
|
Szerintem nagyon nem vicces a szuloktol hogy ilyet tesznek. Agyereknek nem esik jól de ok erres ugy latszik sz**nak ra. Az ilyen szulo egyszeruen borzalmas. Nincs bennuk semmi tisztelet a lanyuk irant. Es elegem van abbol hogy a szülők semmibe veszik a gerekeiket. Egy nagy senkinek tarjak oket csak azert csinalnak hogy legyen ki dolgozzon helyettuk. Lehet hpgy messzire mentem de igazam van reszemrol.
2015. szeptember 19. 21:46
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Fan5 @ 2015.09.19. 20:46)
Szerintem nagyon nem vicces a szuloktol hogy ilyet tesznek. Agyereknek nem esik jól de ok erres ugy latszik sz**nak ra. Az ilyen szulo egyszeruen borzalmas. Nincs bennuk semmi tisztelet a lanyuk irant. Es elegem van abbol hogy a szülők semmibe veszik a gerekeiket. Egy nagy senkinek tarjak oket csak azert csinalnak hogy legyen ki dolgozzon helyettuk. Lehet hpgy messzire mentem de igazam van reszemrol.
Gratulálok, hogy ezt gondolod a szülőkről! A saját szüleidről is! Remélem, holnap ezzel fogadod őket a vasárnapi ebédnél. Szégyelld magad!
2015. szeptember 20. 10:50
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Szerintem ez azt bizonyítja, hogy a szülei foglalkoznakvele, figyelik, hogy mit tesz ki a netre és ezek. Szerintem ez jobb, mintha leszarnák, hogy a csaj milyen képet tesz ki magáról. Pl.: meztelen képet vagy ilyenek. Mert ugye másoknál ilyenekre is van példa.
Számomra viccesek a képek.
Fan5! Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a lány nagyon a szívere vette. Mellesleg arra a kérdésre a válasz, hogy mit csinálnék ha velem csinálnák ezt, az a válaszom, hogy nem történne meg. Azért mert én, ha csinálnék is hasonló képeket nem raknék egyet sem fel a netre. Így nincs is rá esély, hogy valaki kifigurázza. Ennyi!
Számomra viccesek a képek.
Fan5! Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a lány nagyon a szívere vette. Mellesleg arra a kérdésre a válasz, hogy mit csinálnék ha velem csinálnák ezt, az a válaszom, hogy nem történne meg. Azért mert én, ha csinálnék is hasonló képeket nem raknék egyet sem fel a netre. Így nincs is rá esély, hogy valaki kifigurázza. Ennyi!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: