Szívbemarkoló emléket állított apa és lánya a fiatalon elhunyt édesanyának
2015. szeptember 18. 06:49
Bele se merek gondolni, milyen nehéz lehetett az apukának, feldolgozni, hogy egyszerre vesztette el az egyik gyermeket és a feleségét, ráadásul egyedül kell felnevelnie egy néhány hónapos kislányt.
Szerintem ettől függetlenűl nagyon szépen helyt állt, gyönyörű szép "nagylánya" van.
Aki véleményem szerint szakasztott mása az édesanyjának, bár lehet hogy csak a ruhák és ékszerek (vagy a közeli rokonság) teszi.
Részvétem a családnak és minden elismerésem, amiért sikerült ebből a tragédiából újra felállniuk. Szerintem csodálatos gesztus, hogy így emlékeznek meg róla, nekem őszíntén szólva kicsit szokatlan, de egyedi.
Szerintem ettől függetlenűl nagyon szépen helyt állt, gyönyörű szép "nagylánya" van.
Részvétem a családnak és minden elismerésem, amiért sikerült ebből a tragédiából újra felállniuk. Szerintem csodálatos gesztus, hogy így emlékeznek meg róla, nekem őszíntén szólva kicsit szokatlan, de egyedi.
2015. szeptember 18. 07:41
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Lambika, kívánom neked, hogy ugyanez történjen meg veled.. de komolyan.. Tiszta szívemből kívánom.. Tele vagy gyűlölettel, ebből látszik, hogy barátaid nincsenek, beletudok gondolni, otthon ülsz egész nap a gép előtt és siránkozol, meg gyűlölködsz... Neked egy hatalmas hibád van.. HOGY LÉLEGZEL..
ON: Az anyuka nagyon gyönyörű volt:'( A kislány nagyon aranyos, Kitartást az apukának ♥
ON: Az anyuka nagyon gyönyörű volt:'( A kislány nagyon aranyos, Kitartást az apukának ♥
2015. szeptember 18. 15:34
Idézet (Lambika @ 2015.09.15. 11:54)
aha nagyon jó feltűnési viszketegsége van ennek is
Na jó ez eddig tartott. Ajánlom ezt a videót. Szerintem neked a való életben kb. egy barátod sincsen, mindenki megvet ezért vagy fent mindennap. Inkább gyermekem ülj le, tanulj meg fogalmazni meg ha már ilyen értelmes hozzászólásokkal örvendeszteted meg a közönséget legalább tanuld meg hogy a mondatok nagy betűvel kezdődnek. Akiknek meg te szimpatikus vagy és tetszenek a hozzászólásaid, csak gratulálni tudok azoknak is. Zseniális vagy fiam, remélem az életben is olyan sikeres leszel mint itt.
2015. szeptember 18. 17:16
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
de cuki :3
2015. szeptember 18. 19:12
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Úristen, ez nagyon cuki volt...én sírtam
2015. szeptember 18. 21:08
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Tényleg szívbemarkoló, megható és gyönyörű képek ezek. Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán vesztette el a szerelmét. Sem az anya, sem az apa nem érdemelte ezt, szegény kislány pedig főleg nem szolgált rá arra, hogy kénytelen legyen anya nélkül felnőni.
Lambika: Olyan cifrát tudnék most írni neked, de nem akarom a te hülyeségeid miatt letöröltetni magam az oldalról, szóval megpróbálok kulturáltan fogalmazni. Egy szánalmas, élettelen, szívtelen, empátiát hírből sem ismerő rohadék vagy. Nem tudom, hogy te csak egy szimpla trollkodó valaki vagy, vagy komolyan is gondolod-e, amit írsz, de ez már túlmegy minden határon. Egy dolog, mikor a sztárokat szidod minden ok nélkül, de amikor egy feleségét elvesztett fiatal apát kezdesz el pocskondiázni, egyenesen tűrhetetlen és undorító.
Fogalmam sincs, hogy minek a hatására írsz ilyen gusztustalan kommenteket mindenhova, de az a legszomorúbb, hogy még egy admin sem tett semmit ellene. Ha valaki megérdemli, hogy letiltsák erről az oldalról, az te vagy.
Lambika: Olyan cifrát tudnék most írni neked, de nem akarom a te hülyeségeid miatt letöröltetni magam az oldalról, szóval megpróbálok kulturáltan fogalmazni. Egy szánalmas, élettelen, szívtelen, empátiát hírből sem ismerő rohadék vagy. Nem tudom, hogy te csak egy szimpla trollkodó valaki vagy, vagy komolyan is gondolod-e, amit írsz, de ez már túlmegy minden határon. Egy dolog, mikor a sztárokat szidod minden ok nélkül, de amikor egy feleségét elvesztett fiatal apát kezdesz el pocskondiázni, egyenesen tűrhetetlen és undorító.
Fogalmam sincs, hogy minek a hatására írsz ilyen gusztustalan kommenteket mindenhova, de az a legszomorúbb, hogy még egy admin sem tett semmit ellene. Ha valaki megérdemli, hogy letiltsák erről az oldalról, az te vagy.
2015. szeptember 19. 13:34
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Hihetetlenül édes és nagyon megható lett! :$
2015. szeptember 19. 18:35
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Egész fiatal az apuka....Ez elég megható.Jó cikk lett.
2015. szeptember 19. 20:36
|
|
Goodgirl12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 246651 offline
|
Bevallom kicsit bekönnyeztem
2015. szeptember 19. 21:10
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát igen, szóval vannak még ilyen emberek is! Istenem, totál bekönnyeztem!!! Nagyon szép cikk lett.
2015. szeptember 19. 22:21
|
|
Kiss.K.You.W.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207960 offline
|
Úristen ez irtó aranyos és fantasztikus! Én is bekönnyeztem
És a képek is fantasztikusak, Raisa pedig irtó aranyos
<3
2015. szeptember 20. 16:11
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Uramisten annyira jó érzés hogy vannak még ilyen emberek. :') Nagyon megható ez a történet és bámulatos hogy az apa min ment keresztül, mégis megtalálta a boldogságát. A videó közben elérzékenyültem és még sírtam is. Az anyuka boldog lehet a túlvilágon❤
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: