Ha eddig nem csalódtál Miley Cyrusban, most fogsz! Fotókon, ahogy maszturbál! (18+)
2015. szeptember 06. 09:43
Idézet (Jadecica @ 2015.09.06. 00:09)
Egy kérdés. Van aki még példaképnek tartja őt?
Biztos van.
2015. szeptember 06. 11:30
|
|
Ywonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 248935 offline
|
Nekem még mindig nem sikerült csalódnom Mileyban, kövezzetek meg nyugodtan érte.
Elismerem, hogy az ő hibája is részben, mivel gondolhatta volna (lehet gondolta is), hogy lesz olyan ember, aki le fogja ezt fotózni és feltenni a netre vagy beküldeni valamilyen újságba, DE! Szerintem felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mit csinál és ha ő ezt látja jónak, akkor másnak semmi beleszólása ebbe.
Az önkielégítés teljesen természetes dolog, igaz, hogy úgy is csinálhatta volna, ha már videochaten szeretett volna maszturbálni, hogy a feje nincs benne, de már mindegy.
Én úgy gondolom, mindenki rájött, hogy Miley nem akar senkinek megfelelni, élni szeretné az életét úgy, ahogy azt ő jónak látja.
Sokan itt 'idekeskedtek', hogy mit csinált már megint, holott ő ezt kb. lesz*rja (elnézést), jókat röhög ezen, már ha egyáltalán tudja, hogy cikket írtak róla.
Miley ilyen, így kell elfogadni.
Szerintem is nagyon nagy forma amúgy. ><
Elismerem, hogy az ő hibája is részben, mivel gondolhatta volna (lehet gondolta is), hogy lesz olyan ember, aki le fogja ezt fotózni és feltenni a netre vagy beküldeni valamilyen újságba, DE! Szerintem felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mit csinál és ha ő ezt látja jónak, akkor másnak semmi beleszólása ebbe.
Az önkielégítés teljesen természetes dolog, igaz, hogy úgy is csinálhatta volna, ha már videochaten szeretett volna maszturbálni, hogy a feje nincs benne, de már mindegy.
Én úgy gondolom, mindenki rájött, hogy Miley nem akar senkinek megfelelni, élni szeretné az életét úgy, ahogy azt ő jónak látja.
Sokan itt 'idekeskedtek', hogy mit csinált már megint, holott ő ezt kb. lesz*rja (elnézést), jókat röhög ezen, már ha egyáltalán tudja, hogy cikket írtak róla.
Miley ilyen, így kell elfogadni.
Szerintem is nagyon nagy forma amúgy. ><
2015. szeptember 06. 11:44
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Kíváncsi vagyol mit szólnak ehez majd pár év múlva az/a gyerekei és unokái mit szólnak majd ehez ?!
2015. szeptember 06. 12:16
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Elhittem, hogy tovább már nem süllyedhet...Csúnyán tévedtem. Nem az önkielégítéssel van bajom, mivel az teljesen természetes dolog egy ember számára, hanem, hogy ez még utána a nagyvilág képébe van nyomva.
És még ezek után van olyan, aki példaképként tekint rá...
Értem magát az üzenetet, amit közvetít, miszerint ne foglalkozzunk az emberek véleményével és éljük úgy az életünket, ahogy akarjuk, de szerintem ezt ízlésesen és kulturált módon meg lehetne oldani.
És még ezek után van olyan, aki példaképként tekint rá...
Értem magát az üzenetet, amit közvetít, miszerint ne foglalkozzunk az emberek véleményével és éljük úgy az életünket, ahogy akarjuk, de szerintem ezt ízlésesen és kulturált módon meg lehetne oldani.
2015. szeptember 06. 13:32
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én nem akadok ki ezen, csak annyit mondok, hogy nem csodálom, hogy a mai tinédzserek többsége olyan, amilyennek nem kellene lennie. Kíváncsi lennék rá, hogy akik példaképként tekintenek rá mennyi idősek. A világ egyre lejjebb süllyed, szomorú vagyok, ha belegondolok, hogy a gyerekeim milyen világban fognak felnőni. Én 18 éves fejjel sem tolerálom ezt a viselkedést és ez nem konzervativizmus vagy egyéb. Normális ember nem mutogatja magát a világnak. Számos sztárt fel tudnék sorolni példaként, akik a tehetségükkel, munkájukkal és jótékonykodási tevékenykedésükkel kerültek a köztudatba.
Azokból meg már elegem van, akik azt mondják: "felnőtt, azt csinál amit akar, nem érdekli mások véleménye blablabla". Nézzetek már magatokba! Még annyi kreativitása sincs, hogy máshogy kerüljön a címlapokra? Sajnálatraméltó ember, én irónia nélkül mondom, hogy sajnálom, mert pszichiátriai eset, biztos nincs minden rendben az agyában. Tönkretette a disney vagy a gyönyörűséges szülei. Ez nem menő, aki azt gondolja, az kicsit gondolkozzon el. Úgy tűnik most már az sem számít, ki mennyire értékes és mennyi erkölcse van, ez a menő...szánalmas és röhejes és üzenem azoknak, akik annyira a kezét fogják, hogy attól hogy a sok negatív komment között kiállnak a kiskedvencükért még nem lesznek olyan hú, de különlegesek.
Azokból meg már elegem van, akik azt mondják: "felnőtt, azt csinál amit akar, nem érdekli mások véleménye blablabla". Nézzetek már magatokba! Még annyi kreativitása sincs, hogy máshogy kerüljön a címlapokra? Sajnálatraméltó ember, én irónia nélkül mondom, hogy sajnálom, mert pszichiátriai eset, biztos nincs minden rendben az agyában. Tönkretette a disney vagy a gyönyörűséges szülei. Ez nem menő, aki azt gondolja, az kicsit gondolkozzon el. Úgy tűnik most már az sem számít, ki mennyire értékes és mennyi erkölcse van, ez a menő...szánalmas és röhejes és üzenem azoknak, akik annyira a kezét fogják, hogy attól hogy a sok negatív komment között kiállnak a kiskedvencükért még nem lesznek olyan hú, de különlegesek.
2015. szeptember 06. 20:52
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Miley elmondta,hogy nem akar példakép lenni.
Egyébként én még bírom
Amúgy én nem csinálnék ilyet, de ő vicces és ettől független a hangja jó.
És ha elfogadják azok,akik szeretik őt a környezetében akkor nekünk miért lenne okunk ítélkezni?
Egyébként én még bírom
2015. szeptember 06. 22:05
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Jadecica szerintem már rég nincs
2015. szeptember 07. 12:55
|
|
sk8ergirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 169538 offline
|
egy csomo hetkoznapi tini/kiscsaj csinalja azt mint o, csak az nem akkora szam, mert nem hiresek. szerintem semmi meglepo nincs benne...o maga nyilatkozta, hogy most lazad, probalaj megtalalni az igazi enjet, mint akarmelyik vele egykoru lany.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: