Ha eddig nem csalódtál Miley Cyrusban, most fogsz! Fotókon, ahogy maszturbál! (18+)
2015. szeptember 04. 19:12
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Azt tesz, amit akar, az Ő élete. Ne mondja senki nekem, hogy most kéztetést érzett bármelyik (nem irigylendő) tettét újra véghezvinni. Nem hiszem, hogy ennyire manipulálhatóak az emberek. Ha meg igen, ne kövessék Őt...
2015. szeptember 04. 19:18
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 19:11)
Walk of Fame Szóval szerinted normális az, hogy sok kislány példaképe ilyen képeket oszt meg a nyilvánossággal?
Miley vagy egymilliószor elmondta, hogy nem akar példakép lenni, de ha történetesen valakinek ő a példaképe, az sem jelenti automatikusan azt, hogy mindenben utánozni fogja, mint egy birka. Nem hinném, hogy az összes Miley-rajongó jelenleg éppen szexshopból vett ruhában flangál mariskát szívva, vagy pucér fotókat osztogat meg magáról. Jó, biztosan akad egy-két példa erre is, de kizárt, hogy ez lenne az általános helyzet.
2015. szeptember 04. 19:18
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 19:11)
Walk of Fame Szóval szerinted normális az, hogy sok kislány példaképe ilyen képeket oszt meg a nyilvánossággal?
Még mindig NEM Ő osztotta meg. Ebből melyik szót nem érted?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 04. 19:19
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2015.09.04. 18:55)
Még mindig nem a publikum számára csinálta a képeket.
Persze, mert ha egy 10-11 éves látja ezeket, majd valószínűleg kimegy az utcasarokra. Aki befolyásolható, az befolyásolható. Egyébként rám bízod a döntést, hogy szabad akaratomból megnézzem a képeket?
Persze, de akkor én meg hadd írjam le, amit én gondolok.
2015. szeptember 04. 19:21
|
|
Mortisiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 216624 offline
|
rednail Még mindig ezek a képek a magazinnak készültek, ugyanúgy kapott érte pénzt, és valószínűleg szerződést is írtak, mintha Vouge-nak pózolt volna egy stúdióban. Ebből melyik szót nem érted?
2015. szeptember 04. 19:21
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 19:08)
heyitshanna Nem a cikkre értettem. Hanem arra, h én megnyitok egy az oldalt, nyilván nincsenek jövőbelátó képességeim, ezért nem tudom mi fog rám várni a főoldalon. Bejön az oldal, és rögtön az a kép van kint. Kikerülni sem tudom. Most nem feltétlen erről az oldalról beszélek, hanem bármelyik bulvároldalról. Persze, minek nézegetek ilyet.
Értem, hogy mire gondolsz, ne haragudj a kissé alpári stílusomért, de még így sem gondolom azt, hogy jogos ez a "le van nyomva a torkomon" szöveg. Magamból indulok ki, de én is sok olyat hallok minden nap, ami nem érdekel, hülyeségnek tartom, ütközik az elveimmel stb., mégis tudom ignorálni anélkül, hogy szóvá tenném, hogy nem érdekel. (Sok ilyen annyira nem érdekel, hogy még szóvá sem teszem, hogy nem érdekel, a többséggel ellentétben, és most nem rólad beszélek, hanem úgy általánosságban.)
2015. szeptember 04. 19:23
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Alapjában véve közönségesnek gondolom a viselkedését, közben meg meg is értem. 23 évesen az embernek alapjában véve hatalmas a szexuális étvágya, és van egy olyan érzésem, hogy Miley sok érzelmét csak így, a szexszel tudja elfojtani, illetve lenyomni magában.
2015. szeptember 04. 19:23
Nos,ez a lényegen nem változtat;akik kedvelik Cyrus-t azokat egy ilyen nem tántorítja el,mert úgyis kimagyarázzák ezt is.
Azok akik meg nem kedvelik (pl én) azok ettől csak még undorítóbbnak és ízléstelennek fogják tartani.
Tehát csinálhat akármit,mindig is lesznek akik szeretik és azok mindig elfognak nézni neki mindent meg ráfogják arra hogy "legalább önmaga"...hát szerintem meg ha ilyen,akkor az elég szomorú.
Azok akik meg nem kedvelik (pl én) azok ettől csak még undorítóbbnak és ízléstelennek fogják tartani.
Tehát csinálhat akármit,mindig is lesznek akik szeretik és azok mindig elfognak nézni neki mindent meg ráfogják arra hogy "legalább önmaga"...hát szerintem meg ha ilyen,akkor az elég szomorú.
2015. szeptember 04. 19:24
Én nem azért döbbentem le, mert kielégítette önmagát, mert ez természetes. De azért egy úgymond idegen sráccal video-chatelt, és közben maszturbált, na az már számomra érthetetlen. Ha legalább a férje, vagy barátja lenne akkor érthető, és hogy ő kiteregette (az is szemét dolog lenne, de az már másik téma), viszont így...
2015. szeptember 04. 19:24
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ha valamelyik nagy kedvenről lenne szó, "jajj szegény xy, mennyire sajnálom". Vicc.
Egyébként szeretem mikor úgymond 'pártatlanul' vannak megírva a cikkek, tényleg.
)) Mikor először olvastam azthittem valami kamuhír Facebookon, ott vannak ilyen címek.
Csalódni? Pff..
Miley milliószor elmondta, hogy nem akar példakép lenni. Nem is tartja magát annak. A testével pedig azt csinál, amit akar. Ő csak éli az életét. Arra pedig egyikőtöket sem kényszerítették, hogy megnézzétek a képeket, énis milliószor átgörgetek a címlapon, csak akkor nézem meg a cikkeket ha kíváncsi is vagyok rájuk. (vagy ha jók a veszekedések)
Egyébként szeretem mikor úgymond 'pártatlanul' vannak megírva a cikkek, tényleg.
Miley milliószor elmondta, hogy nem akar példakép lenni. Nem is tartja magát annak. A testével pedig azt csinál, amit akar. Ő csak éli az életét. Arra pedig egyikőtöket sem kényszerítették, hogy megnézzétek a képeket, énis milliószor átgörgetek a címlapon, csak akkor nézem meg a cikkeket ha kíváncsi is vagyok rájuk. (vagy ha jók a veszekedések)
2015. szeptember 04. 19:27
Idézet (CaliforniaGirl @ 2015.09.04. 19:24)
Én nem azért döbbentem le, mert kielégítette önmagát, mert ez természetes. De azért egy úgymond idegen sráccal video-chatelt, és közben maszturbált, na az már számomra érthetetlen. Ha legalább a férje, vagy barátja lenne akkor érthető, és hogy ő kiteregette (az is szemét dolog lenne, de az már másik téma), viszont így...
Egy szingli nő miért nem video-szexelhet? Nekik cölibátus van elrendelve addig, amíg el nem kelnek, vagy mi?
2015. szeptember 04. 19:34
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Jaj, Istenem, az elvakult rajongók úgyis kimagyarázzák azzal, hogy " jaj nem ő készítette" meg egyébbel, de most én vagyok ilyen hülye hogy nem értem? Ez áll a cikkben: "A legújabb képeket Mert Alas készítette az Interview magazinnak egy FaceTime-csevegés közben..."
Egy magazinnak készültek eleve szóval
"A magazin szeptemberi különszámához a divatfotós egyébként az énekesnőn kívül még Kim Kardashiant, Jennifer Lopezt, Selena Gomezt és még jó néhány sztárt is felkért egy rövid videochatre, hogy az így készült képernyőképeken a sztárok megmutathassák valódi arcukat."
Megmutathassák VALÓDI arcukat. Szóval ezt én nem tudom tovább bizonygatni, mondom, valószínűleg bennem van a hiba, hogy ezt nem tudom elnézni. Nem mondom, hogy ez bűn, de ez mindenkinek a maga dolga. Az, hogy mit csinál magával egyedül az senkit nem izgatna, de így mindenki ezt látja. Ja és amúgy gratulálni akarok azoknak, akik még így is a példaképüknek tartják
És ne jöjjetek nekem azzal, hogy Miley nem akar példakép lenni...Lehet, hogy nem akar, de attól még mások a példaképüknek tartják. Ennyi.
Egy magazinnak készültek eleve szóval
"A magazin szeptemberi különszámához a divatfotós egyébként az énekesnőn kívül még Kim Kardashiant, Jennifer Lopezt, Selena Gomezt és még jó néhány sztárt is felkért egy rövid videochatre, hogy az így készült képernyőképeken a sztárok megmutathassák valódi arcukat."
Megmutathassák VALÓDI arcukat. Szóval ezt én nem tudom tovább bizonygatni, mondom, valószínűleg bennem van a hiba, hogy ezt nem tudom elnézni. Nem mondom, hogy ez bűn, de ez mindenkinek a maga dolga. Az, hogy mit csinál magával egyedül az senkit nem izgatna, de így mindenki ezt látja. Ja és amúgy gratulálni akarok azoknak, akik még így is a példaképüknek tartják
És ne jöjjetek nekem azzal, hogy Miley nem akar példakép lenni...Lehet, hogy nem akar, de attól még mások a példaképüknek tartják. Ennyi.
2015. szeptember 04. 19:36
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (rammievengeance @ 2015.09.04. 19:19)
Persze, de akkor én meg hadd írjam le, amit én gondolok. 
Én úgy tudom, hogy a "nekünk sem" rész mindenkire vonatkozik, avagy rám is, ezáltal ez olyan gondolat, ami másra is hatással lenne. Különben is; egy szóval sem tiltottam meg, hogy bármit is ideírj, szimplán válaszoltam a szöveged alsó részére... az más lett volna.
2015. szeptember 04. 19:37
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Hiába mondja, hogy azért csinálja ezeket, mert tönkrement az élete, ez nagyon durva. Erre már nincsenek szavak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.