Starity

Ha eddig nem csalódtál Miley Cyrusban, most fogsz! Fotókon, ahogy maszturbál! (18+)

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 04. 19:11 #41
Mortisia
Mortisia
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 216624
Walk of Fame Szóval szerinted normális az, hogy sok kislány példaképe ilyen képeket oszt meg a nyilvánossággal?
2015. szeptember 04. 19:12 #42
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Azt tesz, amit akar, az Ő élete. Ne mondja senki nekem, hogy most kéztetést érzett bármelyik (nem irigylendő) tettét újra véghezvinni. Nem hiszem, hogy ennyire manipulálhatóak az emberek. Ha meg igen, ne kövessék Őt...
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Phaedra
2015. szeptember 04. 19:13 #43
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
te úristen !
2015. szeptember 04. 19:17 #44
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hova tart az emberiség komolyan?
2015. szeptember 04. 19:18 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 19:11)
Walk of Fame  Szóval szerinted normális az, hogy sok kislány példaképe ilyen képeket oszt meg a nyilvánossággal?

Miley vagy egymilliószor elmondta, hogy nem akar példakép lenni, de ha történetesen valakinek ő a példaképe, az sem jelenti automatikusan azt, hogy mindenben utánozni fogja, mint egy birka. Nem hinném, hogy az összes Miley-rajongó jelenleg éppen szexshopból vett ruhában flangál mariskát szívva, vagy pucér fotókat osztogat meg magáról. Jó, biztosan akad egy-két példa erre is, de kizárt, hogy ez lenne az általános helyzet.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Phaedra
2015. szeptember 04. 19:18 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 19:11)
Walk of Fame  Szóval szerinted normális az, hogy sok kislány példaképe ilyen képeket oszt meg a nyilvánossággal?

Még mindig NEM Ő osztotta meg. Ebből melyik szót nem érted?
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. szeptember 04. 19:19 #47
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (Phaedra @ 2015.09.04. 18:55)
Még mindig nem a publikum számára csinálta a képeket. rolleyes.gif Persze, mert ha egy 10-11 éves látja ezeket, majd valószínűleg kimegy az utcasarokra. Aki befolyásolható, az befolyásolható. Egyébként rám bízod a döntést, hogy szabad akaratomból megnézzem a képeket?

Persze, de akkor én meg hadd írjam le, amit én gondolok. wink.gif
2015. szeptember 04. 19:21 #48
Mortisia
Mortisia
új tag
rednail Még mindig ezek a képek a magazinnak készültek, ugyanúgy kapott érte pénzt, és valószínűleg szerződést is írtak, mintha Vouge-nak pózolt volna egy stúdióban. Ebből melyik szót nem érted?
2015. szeptember 04. 19:21 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 19:08)
heyitshanna  Nem a cikkre értettem. Hanem arra, h én megnyitok egy az oldalt, nyilván nincsenek jövőbelátó képességeim, ezért nem tudom mi fog rám várni a főoldalon. Bejön az oldal, és rögtön az a kép van kint. Kikerülni sem tudom. Most nem feltétlen erről az oldalról beszélek, hanem bármelyik bulvároldalról. Persze, minek nézegetek ilyet.

Értem, hogy mire gondolsz, ne haragudj a kissé alpári stílusomért, de még így sem gondolom azt, hogy jogos ez a "le van nyomva a torkomon" szöveg. Magamból indulok ki, de én is sok olyat hallok minden nap, ami nem érdekel, hülyeségnek tartom, ütközik az elveimmel stb., mégis tudom ignorálni anélkül, hogy szóvá tenném, hogy nem érdekel. (Sok ilyen annyira nem érdekel, hogy még szóvá sem teszem, hogy nem érdekel, a többséggel ellentétben, és most nem rólad beszélek, hanem úgy általánosságban.)
2015. szeptember 04. 19:23 #50
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Alapjában véve közönségesnek gondolom a viselkedését, közben meg meg is értem. 23 évesen az embernek alapjában véve hatalmas a szexuális étvágya, és van egy olyan érzésem, hogy Miley sok érzelmét csak így, a szexszel tudja elfojtani, illetve lenyomni magában.
2015. szeptember 04. 19:23 #51
- törölt felhasználó -    
Nos,ez a lényegen nem változtat;akik kedvelik Cyrus-t azokat egy ilyen nem tántorítja el,mert úgyis kimagyarázzák ezt is.
Azok akik meg nem kedvelik (pl én) azok ettől csak még undorítóbbnak és ízléstelennek fogják tartani.
Tehát csinálhat akármit,mindig is lesznek akik szeretik és azok mindig elfognak nézni neki mindent meg ráfogják arra hogy "legalább önmaga"...hát szerintem meg ha ilyen,akkor az elég szomorú.
2015. szeptember 04. 19:24 #52
- törölt felhasználó -    
Én nem azért döbbentem le, mert kielégítette önmagát, mert ez természetes. De azért egy úgymond idegen sráccal video-chatelt, és közben maszturbált, na az már számomra érthetetlen. Ha legalább a férje, vagy barátja lenne akkor érthető, és hogy ő kiteregette (az is szemét dolog lenne, de az már másik téma), viszont így...
2015. szeptember 04. 19:24 #53
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ha valamelyik nagy kedvenről lenne szó, "jajj szegény xy, mennyire sajnálom". Vicc. biggrin.gif
Egyébként szeretem mikor úgymond 'pártatlanul' vannak megírva a cikkek, tényleg. smileeee.gif)) Mikor először olvastam azthittem valami kamuhír Facebookon, ott vannak ilyen címek. laugh.gif Csalódni? Pff..biggrin.gif
Miley milliószor elmondta, hogy nem akar példakép lenni. Nem is tartja magát annak. A testével pedig azt csinál, amit akar. Ő csak éli az életét. Arra pedig egyikőtöket sem kényszerítették, hogy megnézzétek a képeket, énis milliószor átgörgetek a címlapon, csak akkor nézem meg a cikkeket ha kíváncsi is vagyok rájuk. (vagy ha jók a veszekedések)
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Phaedra, Average Girl
2015. szeptember 04. 19:25 #54
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
kéne neki egy jó nagy verés....undorító egy nőszemély ez
2015. szeptember 04. 19:27 #55
Mortisia
Mortisia
új tag
CaliforniaGirl Csakhogy védjem is, Miley és Mert nagyon jó barátok, rengetek közös fotójuk van mindkettőjük insta oldalán. A srác egyébként meleg.
2015. szeptember 04. 19:27 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (CaliforniaGirl @ 2015.09.04. 19:24)
Én nem azért döbbentem le, mert kielégítette önmagát, mert ez természetes. De azért egy úgymond idegen sráccal video-chatelt, és közben maszturbált, na az már számomra érthetetlen. Ha legalább a férje, vagy barátja lenne akkor érthető, és hogy ő kiteregette (az is szemét dolog lenne, de az már másik téma), viszont így...

Egy szingli nő miért nem video-szexelhet? Nekik cölibátus van elrendelve addig, amíg el nem kelnek, vagy mi? unsure.gif
2015. szeptember 04. 19:34 #57
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
Jaj, Istenem, az elvakult rajongók úgyis kimagyarázzák azzal, hogy " jaj nem ő készítette" meg egyébbel, de most én vagyok ilyen hülye hogy nem értem? Ez áll a cikkben: "A legújabb képeket Mert Alas készítette az Interview magazinnak egy FaceTime-csevegés közben..."
Egy magazinnak készültek eleve szóval rohog.gif
"A magazin szeptemberi különszámához a divatfotós egyébként az énekesnőn kívül még Kim Kardashiant, Jennifer Lopezt, Selena Gomezt és még jó néhány sztárt is felkért egy rövid videochatre, hogy az így készült képernyőképeken a sztárok megmutathassák valódi arcukat."
Megmutathassák VALÓDI arcukat. Szóval ezt én nem tudom tovább bizonygatni, mondom, valószínűleg bennem van a hiba, hogy ezt nem tudom elnézni. Nem mondom, hogy ez bűn, de ez mindenkinek a maga dolga. Az, hogy mit csinál magával egyedül az senkit nem izgatna, de így mindenki ezt látja. Ja és amúgy gratulálni akarok azoknak, akik még így is a példaképüknek tartják rohog.gif
És ne jöjjetek nekem azzal, hogy Miley nem akar példakép lenni...Lehet, hogy nem akar, de attól még mások a példaképüknek tartják. Ennyi.
2015. szeptember 04. 19:36 #58
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (rammievengeance @ 2015.09.04. 19:19)
Persze, de akkor én meg hadd írjam le, amit én gondolok. wink.gif

Én úgy tudom, hogy a "nekünk sem" rész mindenkire vonatkozik, avagy rám is, ezáltal ez olyan gondolat, ami másra is hatással lenne. Különben is; egy szóval sem tiltottam meg, hogy bármit is ideírj, szimplán válaszoltam a szöveged alsó részére... az más lett volna.
2015. szeptember 04. 19:37 #59
Kattherine
Kattherine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Azonosító: 248018
Hiába mondja, hogy azért csinálja ezeket, mert tönkrement az élete, ez nagyon durva. Erre már nincsenek szavak.
2015. szeptember 04. 19:45 #60
- törölt felhasználó -    
Undorító kurva!
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok