Ha eddig nem csalódtál Miley Cyrusban, most fogsz! Fotókon, ahogy maszturbál! (18+)
2015. szeptember 04. 18:43
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Had döntsem már én el, mikor akarok csalódni és mikor nem...köszipuszi :*
2015. szeptember 04. 18:46
Gotasecret for president! Vééégre egy nyitott, nem szűk látókörű, a média által nem befolyásolt, önállóan gondolkodó egyén!
2015. szeptember 04. 18:51
1. Ezek privát(nak szánt) fotók, nem akarta megosztani a nyilvánossággal.
2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)?
3. Ha nem lenne híres, a lőtéri ebet sem érdekelné, hogy miket oszt meg cseten, így viszont tök mindegy, mit csinál (még ha magánemberként is teszi, nem celebként), máris jönnek a cikkek, hogy ilyen gusztustalan, olyan gusztustalan.
4. Az ő teste, az ő döntése, mit mutat meg belőle. Én nem fogom elítélni emiatt.
2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)?
3. Ha nem lenne híres, a lőtéri ebet sem érdekelné, hogy miket oszt meg cseten, így viszont tök mindegy, mit csinál (még ha magánemberként is teszi, nem celebként), máris jönnek a cikkek, hogy ilyen gusztustalan, olyan gusztustalan.
4. Az ő teste, az ő döntése, mit mutat meg belőle. Én nem fogom elítélni emiatt.
2015. szeptember 04. 18:52
Hűha, mekkora csalódás, hogy egy teljesen természetes dolgot csinál. Vessük máglyára azonnal.. (irónia)
2015. szeptember 04. 18:54
|
|
Mortisiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 216624 offline
|
Oké, kezdjük azzal, hogy ez nem egy privát beszélgetés volt. Ezek direkt az Interview magazinnak készültek. Kim Kardashianról is vannak ilyen képek. A sorozat témája volt a Facetime, illetve h úgy mutassák meg sztárokat, ahogy otthon a négy fal között viselkednek. Ezek ugyanúgy a magazinnak szánt képek, mint pl. egy stúdióban fotózott, tengerparti díszlettel ellátott sorozat.
Valóban természetes a maszturbáció, ezzel nincs is semmi gond. De ha ilyeneket akarok nézegetni, akkor egy direkt felnőtt tartalmat tartalmazó újságot vásárolok, vagy honlapot látogatok meg. Márpedig ezek a képet nem ilyen oldalakon, vagy újságban látható. Ezt az oldalt is leginkább 14 év körüliek látogatják, és főoldalon az arcukba van tolva, ahogy Miley Cyrus önkielégít. És igenis ezzel engem arra kényszerítettek, h megnézzem. Ez a jó ízlés megerőszakolása.
Valóban természetes a maszturbáció, ezzel nincs is semmi gond. De ha ilyeneket akarok nézegetni, akkor egy direkt felnőtt tartalmat tartalmazó újságot vásárolok, vagy honlapot látogatok meg. Márpedig ezek a képet nem ilyen oldalakon, vagy újságban látható. Ezt az oldalt is leginkább 14 év körüliek látogatják, és főoldalon az arcukba van tolva, ahogy Miley Cyrus önkielégít. És igenis ezzel engem arra kényszerítettek, h megnézzem. Ez a jó ízlés megerőszakolása.
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
Valahogyan nem tud érdekelni, kezd már ez olyan "hírré" válni, mintha azt jelentenék be hogy "Úr isten XY kapott egy kutyust". Pár dolga van ami nekem is böki a szemem,( de azokat én ügyesen nem nézegetem és nem sipákolok rajta) de egyébként én még mindig csak tisztelni tudom hogy ezeket felvállalja, és még jó arcot is vág hozzá. Azért ehhez is kell kurázsi. Egyébként szerintem ez már nem is egyszerű ledérség, hanem csak simán nudista, gyanús ez a sok meztelen kép, nem? xddd
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Ne értse félre senki, nem szeretem Mileyt. De ezért nem ő a hibás. És ne mondja nekem senki, hogy nem csinált még magáról olyan képet, amin nem volt rajta elegendő ruha. Szóval..
2015. szeptember 04. 18:55
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (rammievengeance @ 2015.09.04. 18:43)
(és nem csak a 10-11 éves korosztálynak nem kéne azt látni, nekünk sem)
Még mindig nem a publikum számára csinálta a képeket.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 04. 18:56
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Persze-persze a maszturbálás természetes dolog és igen-igen ezeket nem akarta velünk is megosztani,de most komolyan normális ilyet más előtt csinálni? Mert akkor sem egyedül volt,ráadásul van az a mondás hogy "ami a négy fal között történik az maradjon is ott". Nem pont erre találták ki,de valamennyire ide illik. Ehhez senkinek semmi köze,de ő azért mutogatja magát. De mindegy nem lepődtem meg.
2015. szeptember 04. 18:57
|
|
Mortisiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 216624 offline
|
"2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)? "
Tök normális valóban, de miért is kell ezt megosztani az emberiséggel. Vagy ennyi erővel, Te miért nem teszel fel magadról maszturbálás közbeni képet? Hiszen természetes ilyenek megosztani a nagynyilvánossággal ezek szerint.
Tök normális valóban, de miért is kell ezt megosztani az emberiséggel. Vagy ennyi erővel, Te miért nem teszel fel magadról maszturbálás közbeni képet? Hiszen természetes ilyenek megosztani a nagynyilvánossággal ezek szerint.
2015. szeptember 04. 18:58
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 18:57)
"2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)? "
miért, szerinted ezeket a képeket maga miley osztotta meg a nyilvánossággal?
Phaedra
2015. szeptember 04. 18:58
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Elképesztően ostoba nőszemély. Most komolyan leáll egy vadidegennel videó-szexelni? K den... vessen magára, sajnos nem tudom sajnálni, amiért nyilvánosságra hozták a képeket. Csak abban reménykedem, hogy egyszer eljön az az idő is, amikor nem ennek a pszichopatának az újabb undormány képeivel, és sztorijaival kell találkozzak a magazinban...
2015. szeptember 04. 19:03
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 18:54)
És igenis ezzel engem arra kényszerítettek, h megnézzem.
Igazán sajnállak, hogy ezek szerint nem igazán van akaraterőd.
2015. szeptember 04. 19:07
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 18:57)
Miért zavar az, hogy Miley mit oszt meg a nyilvánossággal? Mégis hogyan befolyásolja az életedet az, hogy ilyen képek készültek róla? Ha a rokonod lenne, még megérteném, hogy aggályosnak tartod, de ő egy vadidegen ember számodra, semmi behatással nincs a te életedre, meg az enyémre se, akkor miért ne csinálhatna azt, amit akar, addig, amíg az nem illegális, vagy bűncselekmény? Nem kötelező nézni.
Phaedra
2015. szeptember 04. 19:08
Ez Miley magánélete, nem lett volna szabad kiteregetni....
2015. szeptember 04. 19:08
|
|
Mortisiaúj tag |
|
heyitshanna Nem a cikkre értettem. Hanem arra, h én megnyitok egy az oldalt, nyilván nincsenek jövőbelátó képességeim, ezért nem tudom mi fog rám várni a főoldalon. Bejön az oldal, és rögtön az a kép van kint. Kikerülni sem tudom. Most nem feltétlen erről az oldalról beszélek, hanem bármelyik bulvároldalról. Persze, minek nézegetek ilyet.
2015. szeptember 04. 19:10
Ez nagyon beteg.Már bocsánat,de ez az én véleményem.Felnőtt és azt csinál amit akar,de azt hittem,hogy ennél lejjebb már nem süllyedhet...tévedtem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.