Starity

Ha eddig nem csalódtál Miley Cyrusban, most fogsz! Fotókon, ahogy maszturbál! (18+)

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 04. 18:43 #21
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Had döntsem már én el, mikor akarok csalódni és mikor nem...köszipuszi :*
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, CandUs
2015. szeptember 04. 18:46 #22
- törölt felhasználó -    
Gotasecret for president! Vééégre egy nyitott, nem szűk látókörű, a média által nem befolyásolt, önállóan gondolkodó egyén!
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, CandUs
2015. szeptember 04. 18:51 #23
- törölt felhasználó -    
1. Ezek privát(nak szánt) fotók, nem akarta megosztani a nyilvánossággal.
2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)?
3. Ha nem lenne híres, a lőtéri ebet sem érdekelné, hogy miket oszt meg cseten, így viszont tök mindegy, mit csinál (még ha magánemberként is teszi, nem celebként), máris jönnek a cikkek, hogy ilyen gusztustalan, olyan gusztustalan.
4. Az ő teste, az ő döntése, mit mutat meg belőle. Én nem fogom elítélni emiatt.
4 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, Scarlet Witch, Average Girl
2015. szeptember 04. 18:52 #24
- törölt felhasználó -    
Hűha, mekkora csalódás, hogy egy teljesen természetes dolgot csinál. Vessük máglyára azonnal.. (irónia)
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, Average Girl
2015. szeptember 04. 18:54 #25
Mortisia
Mortisia
új tag
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 216624
Oké, kezdjük azzal, hogy ez nem egy privát beszélgetés volt. Ezek direkt az Interview magazinnak készültek. Kim Kardashianról is vannak ilyen képek. A sorozat témája volt a Facetime, illetve h úgy mutassák meg sztárokat, ahogy otthon a négy fal között viselkednek. Ezek ugyanúgy a magazinnak szánt képek, mint pl. egy stúdióban fotózott, tengerparti díszlettel ellátott sorozat.
Valóban természetes a maszturbáció, ezzel nincs is semmi gond. De ha ilyeneket akarok nézegetni, akkor egy direkt felnőtt tartalmat tartalmazó újságot vásárolok, vagy honlapot látogatok meg. Márpedig ezek a képet nem ilyen oldalakon, vagy újságban látható. Ezt az oldalt is leginkább 14 év körüliek látogatják, és főoldalon az arcukba van tolva, ahogy Miley Cyrus önkielégít. És igenis ezzel engem arra kényszerítettek, h megnézzem. Ez a jó ízlés megerőszakolása.
2015. szeptember 04. 18:54 #26
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
Valahogyan nem tud érdekelni, kezd már ez olyan "hírré" válni, mintha azt jelentenék be hogy "Úr isten XY kapott egy kutyust". Pár dolga van ami nekem is böki a szemem,( de azokat én ügyesen nem nézegetem és nem sipákolok rajta) de egyébként én még mindig csak tisztelni tudom hogy ezeket felvállalja, és még jó arcot is vág hozzá. Azért ehhez is kell kurázsi. Egyébként szerintem ez már nem is egyszerű ledérség, hanem csak simán nudista, gyanús ez a sok meztelen kép, nem? xddd tongue.gif tongue.gif tongue.gif
2015. szeptember 04. 18:54 #27
Centuries2214
Centuries2214
visszatérő vendég

Státusz"My dreams don't comfort me" Skillet
Hozzászólás: 238
Azonosító: 246584
Ne értse félre senki, nem szeretem Mileyt. De ezért nem ő a hibás. És ne mondja nekem senki, hogy nem csinált még magáról olyan képet, amin nem volt rajta elegendő ruha. Szóval.. tongue.gif
2015. szeptember 04. 18:55 #28
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (rammievengeance @ 2015.09.04. 18:43)
(és nem csak a 10-11 éves korosztálynak nem kéne azt látni, nekünk sem)

Még mindig nem a publikum számára csinálta a képeket. rolleyes.gif Persze, mert ha egy 10-11 éves látja ezeket, majd valószínűleg kimegy az utcasarokra. Aki befolyásolható, az befolyásolható. Egyébként rám bízod a döntést, hogy szabad akaratomból megnézzem a képeket?
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. szeptember 04. 18:56 #29
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Azonosító: 211915
Persze-persze a maszturbálás természetes dolog és igen-igen ezeket nem akarta velünk is megosztani,de most komolyan normális ilyet más előtt csinálni? Mert akkor sem egyedül volt,ráadásul van az a mondás hogy "ami a négy fal között történik az maradjon is ott". Nem pont erre találták ki,de valamennyire ide illik. Ehhez senkinek semmi köze,de ő azért mutogatja magát. De mindegy nem lepődtem meg.
2015. szeptember 04. 18:57 #30
Mortisia
Mortisia
új tag
"2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)? "

Tök normális valóban, de miért is kell ezt megosztani az emberiséggel. Vagy ennyi erővel, Te miért nem teszel fel magadról maszturbálás közbeni képet? Hiszen természetes ilyenek megosztani a nagynyilvánossággal ezek szerint.
2015. szeptember 04. 18:58 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 18:57)
"2. Miért csalódnék Miley-ban amiatt, mert azt csinálja, amit úgy kábé mindenki más (az önkielégítés ugyanis tök normális dolog, már a babák is szoktak matatni magukon, igaz, ők még csak a felfedezés öröméért csinálják)? "
Tök normális valóban, de miért is kell ezt megosztani az emberiséggel. Vagy ennyi erővel, Te miért nem teszel fel magadról maszturbálás közbeni képet? Hiszen természetes ilyenek megosztani a nagynyilvánossággal ezek szerint.

miért, szerinted ezeket a képeket maga miley osztotta meg a nyilvánossággal? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. szeptember 04. 18:58 #32
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Elképesztően ostoba nőszemély. Most komolyan leáll egy vadidegennel videó-szexelni? K den... vessen magára, sajnos nem tudom sajnálni, amiért nyilvánosságra hozták a képeket. Csak abban reménykedem, hogy egyszer eljön az az idő is, amikor nem ennek a pszichopatának az újabb undormány képeivel, és sztorijaival kell találkozzak a magazinban...
2015. szeptember 04. 18:59 #33
Mortisia
Mortisia
új tag
Florentina, nem. Ezeket a képeket Mert Alas fotós készítette, direkt az Interview magazinnak.
2015. szeptember 04. 19:03 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 18:54)
És igenis ezzel engem arra kényszerítettek, h megnézzem.

Igazán sajnállak, hogy ezek szerint nem igazán van akaraterőd. biggrin.gif Nem tudom, de engem egy cikk (legyen az bármilyen tartalmú) nem azért érdekel, mert a főoldalon van és az "arcunkba van tolva", hanem azért, mert a cím alapján érdekesnek találom. Ha a címben elég egyértelműen jelzik, hogy Miley maszturbálási szokásairól van szó, és nem érdekel, akkor nem kattintok rá. Problem solved.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, Szandi0820
2015. szeptember 04. 19:03 #35
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Hat en ezt mar nem is kommentalom..
2015. szeptember 04. 19:07 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mortisia @ 2015.09.04. 18:57)

Miért zavar az, hogy Miley mit oszt meg a nyilvánossággal? Mégis hogyan befolyásolja az életedet az, hogy ilyen képek készültek róla? Ha a rokonod lenne, még megérteném, hogy aggályosnak tartod, de ő egy vadidegen ember számodra, semmi behatással nincs a te életedre, meg az enyémre se, akkor miért ne csinálhatna azt, amit akar, addig, amíg az nem illegális, vagy bűncselekmény? Nem kötelező nézni.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. szeptember 04. 19:08 #37
- törölt felhasználó -    
Ez Miley magánélete, nem lett volna szabad kiteregetni....
2015. szeptember 04. 19:08 #38
Mortisia
Mortisia
új tag
heyitshanna Nem a cikkre értettem. Hanem arra, h én megnyitok egy az oldalt, nyilván nincsenek jövőbelátó képességeim, ezért nem tudom mi fog rám várni a főoldalon. Bejön az oldal, és rögtön az a kép van kint. Kikerülni sem tudom. Most nem feltétlen erről az oldalról beszélek, hanem bármelyik bulvároldalról. Persze, minek nézegetek ilyet.
2015. szeptember 04. 19:09 #39
xilence
xilence
visszatérő vendég
Hozzászólás: 210
Csatolások: 31
Azonosító: 155931
Nagyon vad lehet az ágyban ezek szerint. Nem pont nőies, de biztosan sokunknak tudna újat mutatni.
2015. szeptember 04. 19:10 #40
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon beteg.Már bocsánat,de ez az én véleményem.Felnőtt és azt csinál amit akar,de azt hittem,hogy ennél lejjebb már nem süllyedhet...tévedtem.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok