Hatalmas port kavart Pink a VMA fellépőiről tett megjegyzésével
2015. szeptember 04. 18:35
Imádom a zenéjét, mert hatalmas tehetség, és a telefonomon rengeteg dal található tőle, de ez a viselkedés, hát nagyon nem nyerő. Vajon mielőtt elküldte a tweeteket elolvasta amiket írt? Mert totál ellentmond magának.
Először magyarázkodik, hogy senkit sem becsmérelt, majd odabiggyeszti a végére, hogy de azért továbbra is kitart amellett, hogy közönségesek.
Ezután pedig közli, hogy mindenki milyen undok és csak veszekedést szítanak. (WHAT?!
) Azt hittem 35 évesen több esze van. Egyébként gondolom neki csak mélyenszántó dalai vannak. Jaaa, hogy nem; hány számában énekel a lerészegedésről? Vagy az neki inspiráló?
Mindenesetre megmosolyogtató volt, köszönöm.
2015. szeptember 04. 18:58
Igaza van. Mindegyikőjüket imádom,de senki meg sem közelíti Pinket! Ő
2015. szeptember 04. 19:21
Szeretem Pinket, de mivel nagyjából ugyanabból él, mint a többi, általa leszólt előadó, szerintem most nagyon nincs igaza.
2015. szeptember 04. 19:28
Ez mi a f*szt pattog itt??! Törődjön már a saját dolgával már 2 éve nem hallottam 1 új zenét se tőle! Inkább kezdene valamit a karrierjével! Mit kell másoknak osztani az észt? Ő meg nem csinál semmit akkor neki is simán beszólhatnának! A többiek legalább dolgoznak!! Fuuu de utálom az ilyeneket!!
2015. szeptember 04. 19:32
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szerintem nem kell nyilvánosan leszólni, ha nem szereti az a saját véleménye.
2015. szeptember 04. 19:45
Én abszolút egyet értek vele. Például: Nagyot néztem Demi fellépésén. Még a hangja sem volt olyan, mint az audiokon. A legtöbb női énekes már csak a magamutogatásból él (Nicki Minaj. Miley és társaik). Nem lenne szükségük a p*csarázásra és a terpesztgetésre, ha tisztességes számokat gyártanának, amiknek ÉRTELMES mondanivalója van, nem csak 'így szeretlek, úgy csalódtam, partyparty, bííccs, máj anakonda'..
2015. szeptember 04. 19:45
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Jól tette, hogy közvetítette sokak gondolatát! Pink mindig is egy tökös csaj volt, reálisan, korrekten látta a dolgokat, örülök neki, hogy kiállt az igazáért.
Sajnos a VMA már évek óta igen gyenge, a mostani showk össze sem hasonlíthatóak a közvetlen az ezredforduló utániakkal, sem fellépők, sem pedig színvonal tekintetében. Én se ebben, sem az EMA-ben, sem a többi tinisztárnak készített díjátadóban nem hiszek már... Mióta az a menő, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő, segítségnyújtásra szoruló ex-Disney-maca a színpadon szív füvet, én inkább nem kérek ezekből.
Az meg vicc, hogy mindig ugyanazokat díjazzák, semmi változatosság.
Sajnos a VMA már évek óta igen gyenge, a mostani showk össze sem hasonlíthatóak a közvetlen az ezredforduló utániakkal, sem fellépők, sem pedig színvonal tekintetében. Én se ebben, sem az EMA-ben, sem a többi tinisztárnak készített díjátadóban nem hiszek már... Mióta az a menő, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő, segítségnyújtásra szoruló ex-Disney-maca a színpadon szív füvet, én inkább nem kérek ezekből.
Az meg vicc, hogy mindig ugyanazokat díjazzák, semmi változatosság.
2015. szeptember 04. 19:47
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
arianator_R : Ohh. de kemény itt valaki... aki már 15 éve a pályán van, annak szerintem jár pár éves szünet..
szóval..Ismétlem 15 éve..
) Nem osztja az észt, hanem kimondja a véleményét.. Amihez persze joga van..
Mint a te kis Disney-s "tehetségeidnek" is. Azért sokkal többet elért már (Pink)..
Na, de mindegy. mindenkinek megvan erről is a saját kis véleménye, nem igaz drágáim?
2015. szeptember 04. 19:49
Justin
Egyetértek Pinkkel! Eléggé idegesít már ez a Demi Lovato...
2015. szeptember 04. 20:08
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
mindenkinek megvan a maga véleménye
2015. szeptember 04. 20:13
Hogy őszinte legyek, Pink se valami nagy énekesnő.. szerintem.
2015. szeptember 04. 20:23
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szerintem pinknek teljes mértékben igaza van (:
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: