Íme, a 2015-ös VMA díjazottjai!
2015. augusztus 31. 19:43
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2015. augusztus 31. 20:10
Gratu,én néztem de az angol tudásomnak köszönhetően nem tudtam mi ez a felhajtás Kayne körül. De most akkor kim mint first lady?!!!!
2015. augusztus 31. 20:10
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek! :$
2015. augusztus 31. 21:12
|
|
Scarlet Witchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 249144 offline
|
Nicki gyönyörű ebben a ruhában, lehet, hogy nagyon mű az egész alakja, de legalább tudja hordani ruhát. A nyerteseknek gratula, bár kissé sajnálom, hogy Ed semmit nem nyert.
2015. augusztus 31. 21:52
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
En epphogy vegigneztem, fenn birtam maradni
nagyon esemenydus volt, es szerintem Miley baromi jol levezenyelte az esemenyt, Taylor megint tarolt durva, Kanye beszedet meg kicsit megkonnyeztem..
Amugy, Demi gyonyoru volt, es nagyon jol enekelt. Kar, hogy a fellepokrol nem tettek emlitest..
<3
Amugy, Demi gyonyoru volt, es nagyon jol enekelt. Kar, hogy a fellepokrol nem tettek emlitest..
2015. augusztus 31. 22:26
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nem tudom hova süllyedünk még.
A cicaharchoz inkább nem fűzök megjegyzést, de az, hogy Ed Sheeran, szinte az egyetlen értékelhető előadó (a Fall Out Boy és Taylor Swift mellett), nem kapott egyetlen díjat sem, az már felettébb nevetséges.
Kanye Westnek pedig nem tudom, mi alapján ítélték oda a Michael Jackson Életmű-díjat, de szerintem Michael Jackson most forog a sírjában. Véleményem szerint egyáltalán nem érdemelte meg az elismerést. Az pedig, hogy indulni akar az elnökválasztáson... erre már szavakat sem találni. A baj csak az, hogy a sok idióta szavazni is fog rá.
Ezek a díjátadók évről évre egyre szörnyűbbek.
A cicaharchoz inkább nem fűzök megjegyzést, de az, hogy Ed Sheeran, szinte az egyetlen értékelhető előadó (a Fall Out Boy és Taylor Swift mellett), nem kapott egyetlen díjat sem, az már felettébb nevetséges.
Kanye Westnek pedig nem tudom, mi alapján ítélték oda a Michael Jackson Életmű-díjat, de szerintem Michael Jackson most forog a sírjában. Véleményem szerint egyáltalán nem érdemelte meg az elismerést. Az pedig, hogy indulni akar az elnökválasztáson... erre már szavakat sem találni. A baj csak az, hogy a sok idióta szavazni is fog rá.
Ezek a díjátadók évről évre egyre szörnyűbbek.
2015. augusztus 31. 23:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Azért a csökkenő színvonal ékes bizonyítéka az, hogy míg 2011-ben az életmű díjat Britney vehette át, addig idén már odáig süllyedtek, hogy egy botránykavaró, plágizáló idiótának adták... Pfff. Nevetséges már a VMA is.
2015. szeptember 01. 07:59
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hogy néznek ezek ki?
Még a szám is tátva maradt! Olvasva a cikket kicsit elszörnyedtem, hová süllyedünk...
2015. szeptember 01. 11:58
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Gratula!Bar a ruhak elegge nyitottak...
2015. szeptember 01. 14:25
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Mindenkinek gratulálok!
És örülök, hogy Justin végre visszatért
Miley jól tette, hogy nem szólt vissza Nickinek...Miley okosabb volt.
És örülök, hogy Justin végre visszatért
Miley jól tette, hogy nem szólt vissza Nickinek...Miley okosabb volt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: