Taylor Swift tarolt az idén 32. alkalommal megrendezett MTV Video Music Awards-on, ahol a zeneipar legjobbjainak díjazása mellett minden évben borítékolható egy-egy szaftos botrány. Idén sem volt ez másképp: Nicki Minaj durván beszólt a show-t vezető Miley Cyrusnak, Justin Bieber könnyekben tört ki saját előadása után, Kanye pedig bejelentette, hogy 2020-ban elindul az elnökválasztáson. Ilyen volt a 2015-ös MTV VMA!
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme, a 2015-ös VMA díjazottjai!
2015. augusztus 31. 15:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. augusztus 31. 15:09
Taylort már megint agyondíjazták. Néha az az érzésem, már azért is díjat kapna, ha eltüsszenti magát.
2015. augusztus 31. 15:11
Hát gratulálok Nicki-nek, Bruno Mars-nak és a Fall Out Boy-nak
A többivel nem értek egyet
pff Taylor mire fel kap ennyi díjat? -."-
pff Taylor mire fel kap ennyi díjat? -."-
2015. augusztus 31. 15:14
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nicki Minajnak És Beyoncenak gratulálok:) Ők megérdemlik..*--*
2015. augusztus 31. 15:20
Abban a pillanatban, amikor Minaj mellett felbukkant Swift, szívem szerint be is fejeztem volna a díjátadó nézését. Az a Twitteres műbalhé kettejük közt csak is a ma este miatt volt, és ez iszonyatosan gáz. Nicki nem kicsit segget csinált a szájából, de ugye a hírverésért bármit... Egyébként Miley szerintem egész korrekt host volt, imádtam ahogy savazta saját magát.
2015. augusztus 31. 15:24
Kanye nagyon jó zenéket csinál de egy idióta féreg, a felesége pedig undorítóan nézett ki: mint egy rohadt disznó. Hatalmas mellek, fenék és has, inkább egy gömbre hasonlított. Az is megmutatkozott, hogy Miley, milyen nagy ember is tud lenni ha próbálkozik. Justin pedig beállhatott volna a transzfesztiták közé, mert úgy nézett ki, mint egy ribanc.
2015. augusztus 31. 15:47
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
Sajnálom Edet.:-(
Sajnálom Edet.:-(
2015. augusztus 31. 15:55
|
|
Kristaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 248695 offline
|
Kimondottam szeretem Taylor-t, de azt hiszem már minden kiejtett szóért díjat kap. Amikor elolvastam, hogy Kanye West az elnök választáson akar indulni 2020-ban majdnem megfulladtam nevetés közben (hát ha megválasztják, akkor nem igazán tudom, hogy itthon vagy ott okosabbak a politikusok). És gratulálok mindenkinek
2015. augusztus 31. 15:57
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Még vége sincs ennek az évnek,de már a Bad Blood az év videója,csak azért mert ennyi híresség benne van.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Anyák napján mutatta meg.

0 felhasználónak tetszik: