Durva! Milliókat költött plasztikára az anya-lánya páros, hogy hasonlítsanak Katie Price-ra
2015. augusztus 30. 20:03
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Gratulálok! Büszke vagyok mindkettőre,gyönyörűen néznek ki.-.-.
2015. augusztus 30. 20:56
Jézusom, beteg anyuka, aki szült egy beteg gyereket.... Borzalmasan néznek ki. De legalább buták, de boldogok!
2015. augusztus 30. 20:59
Ez egyszerűen beteges és nagyon szomorú. Hihetetlen, hogy léteznek ilyen emberek. Igazából sajnálom őket, mert lelkileg sérültek és valószínűleg soha nem lesz már lehetőségük az igazi életre, csak élnek ebben az álomvilágban és nem fogják fel a valóságot. Rengeteg pénzt kidobtak arra, hogy úgy nézzenek ki, mint egy bluggyhal. De a legrosszabb az egészben az, hogy az anya még büszke is a lányára. Sokkoló.
2015. augusztus 30. 23:41
Ez valami borzalmas! Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Ennyire nincs egyéniségük? Az csak mégjobban elszomorít, hogy a lányának kell eltartania az anyját, aki a lányának cseppet sem mutat jó példát. Az ilyenek komolyan elborzasztanak ㅜ_ㅜ
2015. augusztus 31. 08:04
Engem leginkább a szájuk taszít. Hogy néznek ki? Ha azt iszik szépek, akkor nagyon nem jól hiszik. Közelebb járnak a "bűnronda" kifejezéshez, mint a "gyönyörűhöz".
De úgy érzem már így is túl sokat foglalkoztam azzal, hogy RÓLUK leírjam a véleményem. Kár, ilyenre fecsérelni az időt.
De úgy érzem már így is túl sokat foglalkoztam azzal, hogy RÓLUK leírjam a véleményem. Kár, ilyenre fecsérelni az időt.
2015. augusztus 31. 08:09
Szerencsétleneknek semmi szépségérzetük nincs. Ezek nagyon betegek. És még hasonlítani sem hasonlítanak xd
2015. augusztus 31. 09:05
Csak gratulálni tudok ezeknek a hülyéknek. Nem látják, milyen ocsmányul festenek? Ami meg az életfelfogásukat illeti... nevetséges.
2015. augusztus 31. 11:14
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
fujj de nagyon nagyon rondááák
miért nem veszik észre magukat? a világnak már csak pont ilyen két értelemmel teli nőre volt szüksége
2015. augusztus 31. 13:31
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
hogy néznek már ki
2015. augusztus 31. 14:15
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Írtó rondák lettek !
kár ezért pénzt költeni !
2015. augusztus 31. 14:20
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
A kinézet elmegy, meg engem különösebben nem is érdekel
ki vagyok én, hogy mások külsejéről véleményt mondjak
de elmondom nem hasonlítanak arra a mittoménkire xdd és a pénzt is ink adták volna nekem :"D
2015. augusztus 31. 14:30
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Szégyen hogy milyen emberek élnek a földön. Van aki genetikai betegséggel születik és úgy kell leélnie az életét. Ez a két szerencsétlenség meg egészségesen született és nem becsülik. Kíváncsi vagyok hogy 20 év múlva hogy esik szét az arcuk. Az anyuka pedig külön büszke lehet magára hogy így kihasználja a lányát aki persze szintén alapból h*lye.
2015. augusztus 31. 15:45
Szerintem ezek full hülyék.Az anyjának legalább lehetne több esze...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: