Durva! Milliókat költött plasztikára az anya-lánya páros, hogy hasonlítsanak Katie Price-ra
2015. augusztus 29. 22:19
akár csak 2kacsát látnék,kissé ribanc külsövel....szégyen!!!!de még hasonlóság sincs!!!!az egyik olyan mintha szájon vágták volna!
2015. augusztus 29. 22:26
Három szó: Ezek ketten hülyék!!!
Azért annyira jó, hogy vannak akik nyomorognak, mások pedig ilyen fölögleges dolgokra dobálják ki apénzt. Ráadásul mindkettő nagyon ronda is lett. Teljesen másmilyen a koponyaformájuk is, mint annak a nőnek, akivé átplasztikáztatták magukat.Ez a bizonyos Katie egész szép nő, de ők rondák lettek. A poén az egészben meg talán az, hogy azt hiszik, hogy jól is áll nekik -.- Ez ugyanolyan, mint az a liba, aki elméletileg Angie hasonmása. Annyira őrülten rajonganak valakiért, hogy átplasztikáztatják magukat olyanra... Ez beteges.
Azért annyira jó, hogy vannak akik nyomorognak, mások pedig ilyen fölögleges dolgokra dobálják ki apénzt. Ráadásul mindkettő nagyon ronda is lett. Teljesen másmilyen a koponyaformájuk is, mint annak a nőnek, akivé átplasztikáztatták magukat.Ez a bizonyos Katie egész szép nő, de ők rondák lettek. A poén az egészben meg talán az, hogy azt hiszik, hogy jól is áll nekik -.- Ez ugyanolyan, mint az a liba, aki elméletileg Angie hasonmása. Annyira őrülten rajonganak valakiért, hogy átplasztikáztatják magukat olyanra... Ez beteges.
2015. augusztus 29. 22:27
Szavakat nem találok jelenleg rájuk, de komolyan.. Legalábbis pozitív jelzőket biztosan nem. Egyszerűen nem normálisak.
2015. augusztus 29. 22:30
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
Ez rettenetes. És szaporodni fognak, nem csoda hogy ilyen világban élünk! Csúf, ronda libaszájú..pfuj. Én arra leszek kíváncsi, mikor minden bajuk lesz, 100 évesnek fognak kinézni, mit fognak mondani. Ilyen hülyéket! Persze ez az anyja hibája. Fujj, remélem soha nem látom őket többé.
2015. augusztus 29. 22:31
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezek nem normálisak!!!
2015. augusztus 29. 22:35
Ezek betegek...
Hol vannak ilyenkor a pszichológusok és a rendőrök?
Hol vannak ilyenkor a pszichológusok és a rendőrök?
2015. augusztus 29. 22:35
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Undorító! Milyen anya az, aki örül annak, hogy a lánya már 11 évesen eldöntötte, hogy ő bizony egy r****cként fog élni, majd átműtteti magát?! Miért állt sztriptíztáncosnak 17 évesen ez a lány? Nem volt pénze, éhezett? Mert én megértem azokat a prostituáltakat, akik emiatt állnak annak, de ez a lány csak saját maga és az elmebeteg anyja kárára volt! Rettentő csúnyák, az egész testük mű lett! Már tényleg nem értékelik az emberek a természetet? Hogy nem hiába vagyunk mindannyian különbözőek? Hogy nem hiába vagyunk tökéletlenek? Ezek ketten megszégyenítik az emberiséget, az egész világot. Ezek szívják el a levegőt. Ezek b*sznak ki 23 millió forintot az ablakon egy undorító, hányingerkeltő külsőért, míg a világ másik felén éheznek meg háború van? Az ilyen embereknek nem szabadna ennyi pénzt adni! Mások annyit dolgoznak, hogy eltartsák magukat és a családjukat, ez a kis k*rva pedig megrázza a fenekét, és jön is a "cukrosbácsi", aki ad neki "egy kis pénzt". Milyen emberek ők, ha emberek is (már) egyáltalán? Szörnyű!
Sajnálom, hogy így kifakadtam, de már nem bírtam magamban tartani. Egyszerűen felháborít, hogy mi zajlik ezen a világon...
Sajnálom, hogy így kifakadtam, de már nem bírtam magamban tartani. Egyszerűen felháborít, hogy mi zajlik ezen a világon...
2015. augusztus 29. 22:36
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ezek az emberek egyszerűen betegek, nagyon sajnálom őket.. Szétplasztikáztatja, árulja magát és aztán nem csak hogy nem szégyelli, még a lányát is erre biztatja. És az a szomorú, hogy az ilyeneknek lesz sok pénzük, nem annak aki becsületesen tanul és dolgozik. Undorítóak ezek az emberek és már fáj, hogy mennyire hülyék.
2015. augusztus 29. 22:38
|
|
alien_483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 247009 offline
|
Ez a nő is csak azért szereti a lányát,mert "elkényezteti és fizeti a műtéteit".... És vajon a lánya honna szed annyi pénzt? Főállásban sztriptízel,mellékállásban áll a sarkon az anyjával... Én nem akarom őket bántani,ha ők jól érzik magukat,csak tessék,de ezek betegek.......
2015. augusztus 29. 22:39
|
|
Prettylittle9876visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 249079 offline
|
ez undorító!!! erre kell költeni pénzt komolyan?
2015. augusztus 29. 22:41
|
|
Titi Stichúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 247740 offline
|
Hát nem is tudom...ha ők így jól érzik magukat?
2015. augusztus 29. 22:51
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nem tudok az ilyen beteg emberekkel mit kezdeni... Egyik nagyobb hulye, mint a masik, es pszichologusra lenne szukseguk. De a szep mindenkinek mas, negha ennnnnnyire mas is. XD
2015. augusztus 29. 23:01
rosszakat fogok álmodni
miez??? undorító. és az anyja még büszke rá, és támogatja?? olyan a szájuk, mint akik most sz....ptak le egy csalánt
nem értem ezek mire jók
nem normálisak
2015. augusztus 29. 23:09
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Úgy nézünk ki, ahogy akarunk, és jól érezzük magunkat – mondta Kayla, aki úgy érzi, hogy már hasonlítanak egy kicsit Katie-re, de még közel sem annyira, amennyire szeretnének (...)
Hasonlítanak egy kicsit? Hát én még nagyítóval keresve sem találok hangyaszrnyi hasonlóságot sem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: