Durva! Milliókat költött plasztikára az anya-lánya páros, hogy hasonlítsanak Katie Price-ra
2015. augusztus 29. 21:53
A szájuk nem sikerült valami jól, Olyan, mintha bevertek volna nekik és feldagadt.
2015. augusztus 29. 21:53
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Eszméletlen!
Mintha valami más világban élnének. Ez viszont 100%-ban az anyuka hibája. Mert itt nem arról van szó, hogy nem szabadna támogatnia abban, hogy 11 évesen nagyobb melleket akar... hanem arról, hogy úgy nevelte, hogy ez egy ilyenkorú kislányban felmerüljön! És még nem elégedettek a szájukkal!
Igazuk van, olyan vékony, alig látni, ha nem nézi meg jól az ember az arcukat.
2015. augusztus 29. 21:56
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
És ettől most miért lettek jobbak?Le lehet vonni h nincs egyéniségük,mivel egy sztárra akarnak hasonlítani,ráadásul a végeredmény visszataszító lett.Gratulálok.De ha nekik ez kell,akkor tessék,10 év múlva a csaj úgy fog kinézni mint egy 50 éves
2015. augusztus 29. 21:56
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Jéé, én azt hittem, hogy az ilyen magukat nőnek nevező undormányok csak a filmekben léteznek...tévedtem! xd 100% plasztika, 0% ész.
2015. augusztus 29. 21:59
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Kiég a retinám
Két dolgot utálok nagyon. Az egyik ha valaki beleszik más kajájába, a másik, ha valaki más ember arcába kérődzik (ezt minden nap el kell viselnem a főnökasszonyomtól). Na csak arra akarok kilyukadni, hogy amikor megláttam a fiatalabbikat, hogy végigrágózza az interjút, az jutott eszembe, hogy de jól mutatna az arcába egy szívlapát. Attól még az az undorító hurkaszája is úgy megdagadna, hogy meg se kéne műttetnie.
Nem akarom elkeseríteni őket, de ha beletörölhették volna a s.ggüket 23 millió forintba, az is jobb lett volna, mert rettentő randa mindkettő.
Lehet tudatlan vagyok, de mi az a rettentő undorító piros körvonal a szájuk körül? Valami sminktetoválás lenne szájkontúr helyett?
Két dolgot utálok nagyon. Az egyik ha valaki beleszik más kajájába, a másik, ha valaki más ember arcába kérődzik (ezt minden nap el kell viselnem a főnökasszonyomtól). Na csak arra akarok kilyukadni, hogy amikor megláttam a fiatalabbikat, hogy végigrágózza az interjút, az jutott eszembe, hogy de jól mutatna az arcába egy szívlapát. Attól még az az undorító hurkaszája is úgy megdagadna, hogy meg se kéne műttetnie.
Nem akarom elkeseríteni őket, de ha beletörölhették volna a s.ggüket 23 millió forintba, az is jobb lett volna, mert rettentő randa mindkettő.
Lehet tudatlan vagyok, de mi az a rettentő undorító piros körvonal a szájuk körül? Valami sminktetoválás lenne szájkontúr helyett?
2015. augusztus 29. 22:01
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
ezek sem nem szépek, sem nem okosak...undorító! és erre büszkék? jesszusom.
2015. augusztus 29. 22:02
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
na jo , ez nem nagyképüségből de arra nem méltoak hogy idekommenteljek. Hogy néznek ki ? te jo isten. Erre elbaszni a pénzt, amilyennek isten megteremtett olyan vagy és kész. Ettől a személyiségük kurvára nem fog a példaképükre hasonlitani, sőt saját magukat égetik be. De ez már durva hogy a mai világba mikre nem képesek a pláza picsák.pffff
2015. augusztus 29. 22:07
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
"Amikor 17 éves voltam, elkezdtem sztriptízelni" valamint a "Örültem neki, hogy Kayla műtétet és mellimplantátumot akart. Méghozzá azért, mert azt akartam, hogy ilyen ember legyen belőle" mondatoknál enyhén kiakadtam de igazából úgy teszik tönkre a testüket, arcukat ahogyan akarják.
Az viszont hihetetlen hogy plasztikai sebészek valamint kozmetikusok képesek ilyen szörnyűséges munkát végezni ennyi pénzért. Nevetséges. Milyen undorítóan igénytelen és természetellenes az a szemöldök és száj uram atyám
Az viszont hihetetlen hogy plasztikai sebészek valamint kozmetikusok képesek ilyen szörnyűséges munkát végezni ennyi pénzért. Nevetséges. Milyen undorítóan igénytelen és természetellenes az a szemöldök és száj uram atyám
2015. augusztus 29. 22:08
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Egy moszatban is több értelmet találnék, mint ebben a kettőben együttvéve. Felelősségteljes szülő, de még mennyire.
2015. augusztus 29. 22:11
Mindketten rondák, az egész arcuk egy baleset...
2015. augusztus 29. 22:12
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
te jóságos úristen, ezek az emberek röhejesen rondán
valószínűleg az anyuka hibája, hogy a gyerek ennyire ostoba, de hogy neki mitől van faksznija... nagyon para, hogy léteznek ilyen emberek, úgy értem
"Örültem neki, hogy Kayla műtétet és mellimplantátumot akart. Méghozzá azért, mert azt akartam, hogy ilyen ember legyen belőle"
valószínűleg az anyuka hibája, hogy a gyerek ennyire ostoba, de hogy neki mitől van faksznija... nagyon para, hogy léteznek ilyen emberek, úgy értem
"Örültem neki, hogy Kayla műtétet és mellimplantátumot akart. Méghozzá azért, mert azt akartam, hogy ilyen ember legyen belőle"
2015. augusztus 29. 22:15
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Szomorú volt látni a kiskorukból származó képet, majd ránézni a mostani énjükre. És ami még szomorúbb, hogy ennyi pénzt képesek voltak költeni valójában a semmire, mert olyan rondák, mint a bűn
El se merem képzelni, vajon mit gondolnak magukról, amikor tükörbe néznek.
De ami igazán lesokkolt, az a lány szemében csillogó értelem
Egyenesen kínos volt végignézni a videót. Borzalmas lehet ilyen szintű intelligenciával és külsővel leélni az életet; a kiskoruk se lehetett valami szép, ha már ez az értékrend alakult ki bennük.
Én személy szerint sajnálom őket. Hülyék is, rondák is, de úgy látom egójuk van bőven. Ilyen körülmények között pedig kevés az esélye annak, hogy egy szép és boldog életet fognak leélni. Ha őket viszont ez teszi boldoggá, áldásom rájuk, csak ne az én szememet rontsák azzal az izével az arcuk helyén
De ami igazán lesokkolt, az a lány szemében csillogó értelem
Én személy szerint sajnálom őket. Hülyék is, rondák is, de úgy látom egójuk van bőven. Ilyen körülmények között pedig kevés az esélye annak, hogy egy szép és boldog életet fognak leélni. Ha őket viszont ez teszi boldoggá, áldásom rájuk, csak ne az én szememet rontsák azzal az izével az arcuk helyén
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: