Lady Gaga rémisztően zseniális az American Horror Storyban
2015. augusztus 20. 20:05
Szerintem Lady Gaga remekül beleillik a sorozatba, egyszerűen ilyen a kisugárzása. Ryan kijelentésének köszönhetően a színészi játékától se tartok már túlzottan. Nagyon várom az ötödik évadot!
2015. augusztus 20. 22:03
|
|
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline
|
Akik kíváncsiak, azok ezen a linken megnézhetik az első forgatási képeket a Grófnőről:
http://www.creepyshake.com/2015/08/20/ahs-hotel-elso-forgatasi-kepek
http://www.creepyshake.com/2015/08/20/ahs-hotel-elso-forgatasi-kepek
2015. augusztus 20. 22:44
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Ezek alapján már mindenki borzasztó sokat vár ettől az évadtól és remélem nem okoz csalódást! Ez az ősz fantasztikus lesz: jön az új AHS és SNK évad, az új BMTH album, és ezzel még nem biztos, hogy vége van a listának...
2015. augusztus 21. 00:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Érdekes lesz az biztos. Én a kezdetektől nézem, és emlékszem akkoriban nagy volt a felháborodás a sorozat miatt. Szókimondó, nyers, véres, teljesen más, amit eddig láttunk. Aki látta vagy utálta, vagy imádta.
Az első két évad nagyon jól kezdett, de sajnos a harmadik, negyedik évad nem volt annyira jó, habár néhány sztár még így is kitűnt közülük. Ha jó lesz Gaga, tutira visszavárják a következő évadra is, ebben biztos vagyok. Jöhetne már több előzetes is. Mint általában
2015. augusztus 21. 08:09
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
OOhh én már nagyon várom
Biztos kegyetlenüljóó lesz *-*
2015. augusztus 21. 10:25
Nem nézem ezt a sorozatot, de azért Gagának gartulálok!
2015. augusztus 23. 16:49
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Azt hiszem, ezt hívják kellemes csalódásnak...először féltékeny voltam rá, amiért kiszorítja a sorozat királynőjét, Jessica-t, de most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy mit alkot majd.
A kép, pedig nagyon tetszik.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: