Vicces szituációba került a Little Mix fellépés közben
2015. augusztus 14. 15:24
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Jó isten, biztos leharapja a fejüket, ha hozzájuk ér.
Ez az egész nekem nagyon egy színészi affektálásnak tűnt.
Azért a bogarak rendje és a rovarok osztálya messze áll egymástól. Ez nagyon úgy nézett ki, mint egy fadongó, ami a hártyászárnyúak rendjébe tartozik.
Azért a bogarak rendje és a rovarok osztálya messze áll egymástól. Ez nagyon úgy nézett ki, mint egy fadongó, ami a hártyászárnyúak rendjébe tartozik.
2015. augusztus 14. 15:54
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Szerintem ez nem vicces,hanem komolytalan.Ha profi énekesek lennének,akkor fel kellett volna készülniük erre is.
2015. augusztus 14. 18:20
jaj ne, micsoda csapás. még jó, hogy nem érte őket komolyabb baleset.
2015. augusztus 14. 18:34
Idézet (jawbreaker @ 2015.08.14. 18:20)
jaj ne, micsoda csapás. még jó, hogy nem érte őket komolyabb baleset. 
Szerintem pedig igenis nagy csapás volt. Csak nézz Rájuk, hogy megijedtek; azóta biztos megjártak már 1-2 elvonót, esetleg pszichiátriát ekkora lelki törésből kifolyólag.
Mindenesetre roppant tragikus végkifejlet.
Mi volt ez, gyerekek? Mikor a szomszéd Jolika néni kergeti kerti slaggal a házi tikjait', az szokott ekkorát szólni.
Hozzászólásom nyomokban tartalmaz gúnyt, iróniát, egyéb jóságokat. A felhasználónak agyi kapacitására & mentális egészségére (vagy éppen annak hiányára) hivatkozva nincs baja a Litlö' Mix formáció tagjaival.
2015. augusztus 14. 18:44
Jó,megértem,hogy elsőre megijedtek,én is megijedtem volna,ahogy mindenki.De az,hogy az egész dalt végigsikítozták nem vicces.Ha profik lennének nem szaladgáltak volna összevissza sikoltozva,hanem folytattak volna mindent a koreográfia szerint,ha van bogár,ha nincs.A profik nem ilyednek meg egy bogártóé,hanem a rajongóikra gondolnak,és végigcsinálják a showt.Profin,és nem ötéves kislányok szintjén.
2015. augusztus 14. 19:15
Sajnálom a lányokat a bogár miatt, de a videó vicces lett. És tényleg gratu Jade-nek, hogy nem esett kétségbe, és a bogarat kiszedték a hajából.
2015. augusztus 14. 19:28
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
szegény de vicces volt
és ahhoz hogy Jade kibírta és végigénekelte taps jár neki
és ahhoz hogy Jade kibírta és végigénekelte taps jár neki
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: