Hatalmas csillagzápor lesz látható augusztus 12-én
2015. augusztus 13. 16:00
Nyugi! Még ma este is megnézheted. wink.gif
Hú az tök jó! Akkor még van esélyem
Hú az tök jó! Akkor még van esélyem
2015. augusztus 13. 22:17
Most voltam kint és én csak egyet láttam, meg vagy 50 repülőt
2015. augusztus 14. 10:31
életemben először láttam akkor hullócsillagot! igaz, alig látszott, mert már hajnalodott, de annyira örültem!!
2015. augusztus 14. 21:55
Nagyon szépek voltak, kifogytam a kívánságokból
2015. augusztus 15. 02:16
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Lehet hogy csak itt Érden a dombtetőn volt ez,de:Én nem még sima csillagot se láttam az égen,nemhogy hullót.
2015. augusztus 15. 17:56
Mi vidéken lakunk és rengeteket láttam!negy tűzgojót is
2015. augusztus 15. 18:48
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Niky egyetértek veled, itthon és nem sem láttam egyet sem, szóval máshol is volt így nem csak Érden
1 felhasználónak tetszik:
Niky_Love Taylor L.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.