15 érdekesség, amit nem tudtál a sminkelésről
2015. augusztus 07. 14:50
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Nagyon jó kis cikk lett, vannak benne érdekes tények.
2015. augusztus 07. 14:52
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
martilovas írta:
Pár pontot elég hülyeségnek találok, de biztos így volt az akkori időkben! smileeee.gif A mi " világunkba " ma már a sminkelés több vélémyen alapszik, van aki szerint felesleges, mert természetesen szép valaki, van aki vakolatot tesz magára, hogy mindenféle archibát eltüntessen, van aki szolidan sminkeli magát. Én személy szerint szeretem magam sminkelni, ezen belül a szemöldök a kedvencem, de itt is megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyire viszi túlzásba
Ott a pont! Mondjuk én az "utcai" sminkeléshez elég fiatal vagyok, de emellett amikor otthon "játékból" (Na ezt jól elmagyaráztam) a rúzs a kedvencem. Bár most hogy belegondolok néha az utcára felteszek egy kis nude szájfényt
Pár pontot elég hülyeségnek találok, de biztos így volt az akkori időkben! smileeee.gif A mi " világunkba " ma már a sminkelés több vélémyen alapszik, van aki szerint felesleges, mert természetesen szép valaki, van aki vakolatot tesz magára, hogy mindenféle archibát eltüntessen, van aki szolidan sminkeli magát. Én személy szerint szeretem magam sminkelni, ezen belül a szemöldök a kedvencem, de itt is megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyire viszi túlzásba
Ott a pont! Mondjuk én az "utcai" sminkeléshez elég fiatal vagyok, de emellett amikor otthon "játékból" (Na ezt jól elmagyaráztam) a rúzs a kedvencem. Bár most hogy belegondolok néha az utcára felteszek egy kis nude szájfényt
2015. augusztus 07. 14:53
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Egyébként jó cikk lett!
2015. augusztus 07. 15:06
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Jó giffek
és elég jó cikk
2015. augusztus 07. 15:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ezen nehogy vitázzatok. Mindenki úgy sminkeli magát ahogy akarja. Egy kis szempillaspirál vagy egy kis rúzs (ami lehet nude is), nem em árt, csak használ. Azért találták ki, hogy szebbé tegye az embereket. Csak tudni kell használni. Vakolatot használni minden nap sosem egészséges. Nyáron pl elég hülyeség az alapozó + púder kombó. Ha valaki mégis színezni akarja magát ott a BB, CC, stb... krémek. Színeznek és ápolnak. Lényeg hogy mindent ésszel csináljunk
2015. augusztus 07. 15:19
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
2015. augusztus 07. 15:56
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
A hetediket tudtam
Nagyon érdekes cikk lett
2015. augusztus 07. 17:41
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ez a cikk feldobta a napomat, imádok sminkelni :3
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: