Azealia Banks a Twitteren fakadt ki! Vajon ez is csak ausztrál származású riválisának, Iggy Azaleának szólt?
A teljes cikkhez kattints ide!
Ausztráliának is beszólt Azealia Banks
2015. július 28. 15:20
2015. július 28. 15:29
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
"Srácok, ti aztán borzalmas közönség vagytok. Erőszakosak, harciasak, és én nem vagyok hajlandó kockára tenni az épségemet értetek. Ha lesétáltam volna a színpadról, tuti megdobáltok valamivel. Iszonyú messze vagytok és nem is érte meg odautaznom. De azért nagyon szeretem a rajongóimat és bármire hajlandó vagyok a boldogságukért.
Akkora ellentmondások vannak ebbe a pár mondatba, hogy már fáj XDDDD
Akkora ellentmondások vannak ebbe a pár mondatba, hogy már fáj XDDDD
2015. július 28. 15:41
Én nem ismerem,de ez a viselkedés önmagában is "enyhén" bunkó...
2015. július 28. 15:51
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet
. Erőszakosak, harciasak, és én nem vagyok hajlandó kockára tenni az épségemet értetek. Ha lesétáltam volna a színpadról, tuti megdobáltok valamivel. Iszonyú messze vagytok és nem is érte meg odautaznom. De azért nagyon szeretem a rajongóimat és bármire hajlandó vagyok a boldogságukért.
Nem igazán értem,most ez lett a divat? Ariana beszól az Amerikaiaknak,most Azealia meg az Ausztráloknak. Istenem,haggyátok már abba!! Ez egy olyan gyerekes viselkedés,hogy mindent posztolunk a Twittere. Ez mióta menő??
Amúgy a csaj enyhén szólva bunkó....
2015. július 28. 16:09
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Szereti a rajongóit és mindent megtesz a boldogságukért, de azért elmondja, hogy nem is érte meg odautazni értük. F*ck logic.
2015. július 28. 16:13
eszter05 kivetted a számból a szót! Ez nagyon bunkó viselkedés...
2015. július 28. 16:58
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Ez nem teljesen százas...
2015. július 28. 17:14
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Egy kicsit csalóka a cím, mert hát.. áá nincs kedvem kifejteni.
Amúgy tök vicces amit írt, ennyi erővel ezt is írhatta volna :" srácok agresszív p..asztok vagytok akinek két értelmes mondtad összerakás is nehézkesen megy, de attól ha legközelebb jövök majd ide,akkor megint gyertek el mert kell a pénzetek"
. Utálom ha egy elődadó ennyire nem mutat alázatot/tiszteletet a rajongói irányában.
Amúgy tök vicces amit írt, ennyi erővel ezt is írhatta volna :" srácok agresszív p..asztok vagytok akinek két értelmes mondtad összerakás is nehézkesen megy, de attól ha legközelebb jövök majd ide,akkor megint gyertek el mert kell a pénzetek"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: