Biszexuális a népszerű YouTuber
2015. július 17. 18:06
Miért nincs olyan cikk, hogy 'hetero a népszerű youtuber, xy'? Miért kell a heterotól eltérő indentitást másságnak nevezni?
2015. július 17. 18:39
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez undorító!
Leginkább a biszexuálisokat nem lehet megérteni!
2015. július 30. 18:15
|
|
Hemmolover21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 245010 offline
|
Sokan undorítónak tartják őket,pedig szerintem bámulatos,hogy ezek az emberek teljesen felvállalják magukat!(Mellesleg a homofób embereket sem értem,felük sem teljesen biztos a szexualításában.)
2015. december 12. 11:30
Uhh... Azt hiszem, mindjárt hányok...
Mi is erősen vallásosak vagyunk - főleg a mamám, fuhh -, pedig szerintem Isten nem teljesít nekünk semmit, csak nekünk kell mindent megtenni az ő számára.
Példa: Egy kis ideig imádkoztam, hogy 4 alá legyen a fizikám, de csak kettes lett, közben pedig hittanon muszáj ajándékot készíteni Istennek.
Mi is erősen vallásosak vagyunk - főleg a mamám, fuhh -, pedig szerintem Isten nem teljesít nekünk semmit, csak nekünk kell mindent megtenni az ő számára.
Példa: Egy kis ideig imádkoztam, hogy 4 alá legyen a fizikám, de csak kettes lett, közben pedig hittanon muszáj ajándékot készíteni Istennek.
2015. december 12. 15:31
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Betti20021222 @ 2015.12.12. 11:30)
Sose értettem a dolgozat jegyéért való fohászt. Ha nem tanultál eleget vagy nem értesz egy anyagot, ergo tisztában vagy azzal, hogy mire nem válaszoltál vagy épp nem jól. Ha földhöz vágod magad se lesz jobb. Köze nincs ehhez a vallásossághoz.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. július 15. 19:39
|
|
potoresztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 266719 offline
|
Most így 2018-ban furcsa visszagondolni ezekre az időkre. Imádom őket Rylanddel.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.