Rihanna véres, de szexi videoklippel jelentkezett
2015. július 02. 19:03
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Én nagyon, meg több mindenre számítottam, ahogy leírták ebben a cikkben. "Horrorisztikus" hát ez közel sem volt az. Amúgy jó volt, ahhoz képest...a zene is eléggé elviselhető volt.
Igen..csak a valóságban ne legyen ilyen.
Igen..csak a valóságban ne legyen ilyen.
2015. július 02. 19:10
Idézet (szivárvány007 @ 2015.07.02. 18:24)
fúj már! nem elég hogy dallamtalan és undorító,de aki megnézi(sok lesz),nagy részük le fog iratkozni,mert megszokták már Rihanna stílusát.Senki nem gondolná róla,hogy olyan klipet készít-és dalt ír,amiben ilyen mocskos és undorító dolog szerepelne. és a tizenéves lányok(,akik példaképként tekintenek(-tettek) rá) és úgy mindenki egyre jobban tudja azt,hogy ha valaki(lásd Rihanna) eddig hatalmas 'sztár" volt,de valami oknál fogva mára már nem sokan ismerik -és hallgatják,akkor valami mást kell nézni. tehát ebből következik,hogy ilyeneket kiadnak. én csak annyit mondok,hogy csalódtam benne. Ez a nő azt hiszi,hogy ezzel a klippel és zenével csak feliratkozókat fog gyűjteni,de egyáltalán nincs így. a feliratkozók azért iratkoznak fel,mert érdekli őket az,amit az előadó csinál. Rihanna ezzel a számmal sok őt tisztelő feliratkozót vesztett el,de még annál is több rosszakaró perverz embert gyűjtött. *taps*.-.-
Respect
2015. július 02. 19:16
|
|
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 offline
|
Idézet (szivárvány007 @ 2015.07.02. 18:24)
fúj már! nem elég hogy dallamtalan és undorító,de aki megnézi(sok lesz),nagy részük le fog iratkozni,mert megszokták már Rihanna stílusát.Senki nem gondolná róla,hogy olyan klipet készít-és dalt ír,amiben ilyen mocskos és undorító dolog szerepelne. és a tizenéves lányok(,akik példaképként tekintenek(-tettek) rá) és úgy mindenki egyre jobban tudja azt,hogy ha valaki(lásd Rihanna) eddig hatalmas 'sztár" volt,de valami oknál fogva mára már nem sokan ismerik -és hallgatják,akkor valami mást kell nézni. tehát ebből következik,hogy ilyeneket kiadnak. én csak annyit mondok,hogy csalódtam benne. Ez a nő azt hiszi,hogy ezzel a klippel és zenével csak feliratkozókat fog gyűjteni,de egyáltalán nincs így. a feliratkozók azért iratkoznak fel,mert érdekli őket az,amit az előadó csinál. Rihanna ezzel a számmal sok őt tisztelő feliratkozót vesztett el,de még annál is több rosszakaró perverz embert gyűjtött. *taps*.-.-
Már pár éve ilyen Riri stílusa így nem kéne hogy ez meglepetésként érjen
Egyébként meg a klip nekem sem tetszik, a dal "mondanivalója" meg pont annyira értelmes mint a mai pop dalok nagy része. Viszont mindenképpen fülbemászó
2015. július 02. 19:37
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
erre én sem számítottam, de a lelki világomat nem sikerült összerombolnia:D
egyébként továbbra is várok Rihannától olyan dalokat, melyekben kiengedi a hangját. hanyagolhatná néhány szám erejéig ezt a badass stílust:)
egyébként továbbra is várok Rihannától olyan dalokat, melyekben kiengedi a hangját. hanyagolhatná néhány szám erejéig ezt a badass stílust:)
2015. július 02. 19:39
Nem tetszik sem a szám, sem a klip. Egyszerűen rossz értékeket közvetít.
2015. július 02. 19:53
a számot nagyon szeretem, de a videoklipet nem annyira.
2015. július 02. 20:01
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Lehet én vagyok fura, de nekem tetszik.
Szeretem, hogy Rihanna mer és mindig valamiért megbotránkoztatja az embereket. A klip érdekes lett, ez az egész történet is. A dalt szeretem alapból, nagyon fülbemászó.
2015. július 02. 20:27
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Mads Mikkelsen neve volt az egyetlen ok, amiért rákattintottam a lejátszásra, és végignéztem ezt a valamit... bármennyire is szeretem, nem érte meg...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. július 02. 20:35
|
|
smileyxD12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 230804 offline
|
Ez enyhén sdzólva borzalmas főleg h még a dalt is lopta...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.