Ha hormonok ingadozásra gondolunk, legtöbbször a menstruációs ciklusra vagy a nők változékony hangulatára asszociálunk, pedig újra kéne gondolni ezt az egyoldalú tévhitet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tudtad, hogy a férfiaknak is van hormonális ciklusuk?
2015. július 02. 16:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Igazából nem értem, hogy ez miért meglepő. Ha valaki kicsit részletesebben utána néz, vagy csak elolvassa a középiskolás biológia tankönyvét, akkor abban benne van a hormonrendszer. Miért ne lenne a férfiaknak hormonjaik általi ingadozás? A hormonális rendszer egy instabil dolog, kamaszkorban ezért okoz mindkét nemnél problémákat - aknés bőr, zsíros haj stb. A férfiaknak is ugyanúgy termel hormonokat a mellékvese és annak a kérge, illetve az agyalapimirigy és a prosztata. Ezer éve tudjuk, hogy a reggeli merevedést mi okozza, ahogyan azt is, hogy a nap kezdő szakában miért is szeretnek a legjobban szexelni. Az ellenkező nemnél is ugyanúgy van kapuzárási pánik stb. stb. stb. Az meg megint csak normális dolog, hogy a kor előrehaladtával a szervezet elöregedik, így képtelen pl. a tesztoszteront olyan szinten tartani, mint mondjuk húsz éves korban. Hát szerintem ez a cikk nem sok újdonságot nyújt...
2015. július 02. 16:50
Már nem azért de engem 6 évesen felvilágosítottak.
De azért az a cikk is érdekes volt.
De azért az a cikk is érdekes volt.
2015. július 03. 10:47
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Érdekes cikk, bár én eddig is tudtam.
2015. július 03. 12:51
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hallottam már róla,hogy azért a hapsiknak is van ilyen hormon változásaik
2015. július 03. 15:34
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hát azt mondja a férfiak reggel a nők este szeretnek jobban..
Biztos ezért.
2015. július 03. 15:34
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
azt mondják*
2015. július 04. 19:48
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez egy remek cikk volt,de mivel én férfi vagyok,így tisztában vagyok vele.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: