Starity

Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 27. 21:14 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (vecaxx @ 2015.06.27. 20:45)
[Hosszú leszek.]
Itt a cikk alatt nem is. De nekem már nem egy ember mondta hogy "De ő meleg. Tudod, milyen cuki. A légynek sem ártana. Csak boldog akar lenni. Ő nem bánt senkit."
Az utolsó előtti mondattal egyedül nincs bajom. 
A filmek erre jó példák. A meleg srácok a törékeny lelkű, sírós fiú, akiket pátyolgatni kell. Mindig.
Egyébként egyik oldal se magyarázza meg különösebben hogy miért gondolja azt amit. Szerintem ez az ősidőkre vezethető vissza [és elmesélem nézőpontom]
A Nagy Természet (lehet felőlem az evolúciótól Istenig most bármi) úgy alakította ki az emberi nemet, mint férfi és nő.
Férfi és nő, akik elsősorban szaporodás szempontjából vonzódnak egymáshoz. Ez nem "kinek mi van az alsónadrágjában" téma, hanem "a faj fennmaradása" téma. 
Így alakult ki. Ez lenne a normális a legfontosabb, a fennmaradás szempontjából.
De ez az ember fejlődésével, a környezetünk fejlődésével átfordult valami olyanba, ami fennmaradás szempontjából közel sem kedvező. Homoszexualitás. Ez a jelenség mindig is volt, mindig is lesz. 
De ennek nem szabadna normálissá válnia. Eredetileg nem így vagyunk kódolva. Csak a DNS-ünk roncsolódik, és azt adjuk át az utódoknak (nem szakszerű, elnézést). Szóval ez nem az ő hibájuk végül is....
De mint mondtam: ez azért nevezhető ("maradi" szempontból) abnormálisnak, mert a homoszexualitás a természet rendjével szembemenő dolog.
És az abnormálisnál lyukadtunk ki.
"Dehát ennek nem szabadna abnormálisnak lennie! És nem is az! Ugyanolyan joguk van szeretni!"
Akkor legyen teljesen hétköznapi? Nem lehet az, mert mindig lesznek olyanok, akik az alapra, a múlt berendezkedésére, minden faj eredeti, kódolt hivatottságára támaszkodnak.
Én erre alapozom a véleményem. Aki meg nem, az valami másra. Toleranciára, ilyesmik.
Nem feltétlen voltam szakszerű, abba nem kérek belekötést. Köszönöm.

Csak tudod, az van, hogy az ember szexualitása már az evolúció kezdetében is megvolt. Régen is voltak homo-, bi-, pán-, aszexuális stb. emberek, most is vannak, ezután is lesznek. Mert nem vagyunk egyformák. A szex terén is mindenkinek más az úm. ízlése. Van akinek ez jön be, van akinek az. Van aki férfivel szereti csinálni, van aki nővel, van aki mindkettővel. És ez mindig is így volt. Az, hogy manapság már többet mutatnak pl. a filmekben is a nem hetero emberekből, az sem az elkorcsosulást jelenti, sőt.

A fajfenntartásról pedig csak annyit, hogy a világ lakosságának körülbelül a 90-93 %-a heteroszexuális, a maradék 7-10 %-ba pedig beletartoznak azok a bi- és pánszexuális emberek is, akik már megtalálták a boldogságot egy ellenkező nemű partner oldalán, és esetleg családot is alapítottak. Amúgy az ember egy olyan faj, amely nem csak a szaporodás miatt él nemi életet, hanem azért is, mert élvezi. Egyébként uyganezen a logikán haladva, legyenek társadalmilag kitaszítottak a meddők, vagy azok, akik nem akarnak gyereket, illetve azok a férfiak is, akik képtelenek az utódnemzésre. Elvégre ők is akadályozzák a fajfenntartást. biggrin.gif
10 felhasználónak tetszik: Ria1997, Phaedra, Jody, Wyrd, Glamster, Bátor Ventillátor, menthol, Szandi0820, frigónyuszi, hayley4
2015. június 27. 21:39 #122
vecaxx
vecaxx
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 212954
Idézet (heyitshanna @ 2015.06.27. 21:14)
Csak tudod, az van, hogy az ember szexualitása már az evolúció kezdetében is megvolt. Régen is voltak homo-, bi-, pán-, aszexuális stb. emberek, most is vannak, ezután is lesznek. Mert nem vagyunk egyformák. A szex terén is mindenkinek más az úm. ízlése. Van akinek ez jön be, van akinek az. Van aki férfivel szereti csinálni, van aki nővel, van aki mindkettővel. És ez mindig is így volt. Az, hogy manapság már többet mutatnak pl. a filmekben is a nem hetero emberekből, az sem az elkorcsosulást jelenti, sőt.
A fajfenntartásról pedig csak annyit, hogy a világ lakosságának körülbelül a 90-93 %-a heteroszexuális, a maradék 7-10 %-ba pedig beletartoznak azok a bi- és pánszexuális emberek is, akik már megtalálták a boldogságot egy ellenkező nemű partner oldalán, és esetleg családot is alapítottak. Amúgy az ember egy olyan faj, amely nem csak a szaporodás miatt él nemi életet, hanem azért is, mert élvezi. Egyébként uyganezen a logikán haladva, legyenek társadalmilag kitaszítottak a meddők, vagy azok, akik nem akarnak gyereket, illetve azok a férfiak is, akik képtelenek az utódnemzésre. Elvégre ők is akadályozzák a fajfenntartást. biggrin.gif

Az volt az első, hogy NÉZŐPONTOMAT, VÉLEMÉNYEM ALAPJÁT írom le...nem azt akartam kihozni, hogy 7-10% mástól majd jól kihalunk. xd
Csak annyi, hogy én innen közelítettem meg a dolgot, és bocsmár hogy nem íram oda hogy "A teljesség igénye nélkül." Majd máskor ezt a hibát nem követem el.
Ez már nevetséges. Megint egy évre elég a fórumokból.
2015. június 27. 21:46 #123
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina989 @ 2015.06.27. 20:59)
Most már tudjuk. A világ megérett a pusztulásra.

Kíváncsi vagyok,hogy mit szívsz rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Glamster, Jody, Phaedra, Bátor Ventillátor, menthol, Szandi0820
2015. június 27. 21:50 #124
- törölt felhasználó -    
Igazán szívesen leállnék felnyitni pár kedves tag szemét, csak a probléma az, hogy túl nagy örömöt érzek ahhoz, hogy buta emberekkel társalogjak. acute.gif
5 felhasználónak tetszik: Jody, Phaedra, Bátor Ventillátor, menthol, Szandi0820
2015. június 27. 21:50 #125
- törölt felhasználó -    
Idézet (vecaxx @ 2015.06.27. 21:39)
Az volt az első, hogy NÉZŐPONTOMAT, VÉLEMÉNYEM ALAPJÁT írom le...

Én leírtam a nézőpontomat, attól még, hogy nem írtam oda, hogy "én ezekből indulok ki", még így van. Leírtam a kommentemben, hogy van akinek ez jön be, van akinek az, amik tények. És attól még, hogy nekem nem X dolog jön be, hanem Y, még nincs jogom elítélni a másikat, mert ő fordítva érzi, mert benne nem az van, ami bennem, arról pedig nem tehet.
4 felhasználónak tetszik: Jody, Phaedra, menthol, frigónyuszi
2015. június 27. 22:05 #126
- törölt felhasználó -    
A tegnapi napomat abszolút ez a hír dobta fel és még most is nagyon örülök neki. meghajolo.gif
Idézet
"De ő meleg. Tudod, milyen cuki. A légynek sem ártana. Csak boldog akar lenni. Ő nem bánt senkit."

Szerintem ezt amúgy félreértetted, vagy nem fogalmaztak elég egyértelműen. Ilyen formában ez nem is szokott elhangozni, legfeljebb tizenöt év alatti yaoi-fanok szájából hallani hasonlót. Az viszont, hogy az a bizonyos valaki az irányultságával nem bánt senkit és az irányultsága nem árt a légynek sem, már annál többször felhozott és maximálisan igaz állítás. Mert nem így van?
Idézet
Mondd ezt azoknak a kisfiúknak és szüleiknek, akiket ilyen papok rontanak meg. Havonta hallani ilyen híreket...

Hát ez csodálatos érv volt, köszönjünk

5 felhasználónak tetszik: Jody, Glamster, Phaedra, menthol, Szandi0820
2015. június 27. 22:16 #127
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (vecaxx @ 2015.06.27. 20:19)

Kíváncsi vagyok, mit tatogatnak még ami ekkora médiaháborút indíthat (mert ebből az lesz).

Lesz folytatása, mert minden ítéletet meg lehet támadni, akár holnap, jövő héten, jövő hónapban, egy év múlva is. És amerikánál maradva, biztos lesz olyan állam, (Georgia, Texas, stb) amelyik élni is fog ezzel a lehetőséggel. Elég egy népszavazást csinálni róla. Az ilyen mélyen vallásos államokban ez egy percig nem lesz kérdés és már lesz egy kivétel, amit majd követ a többi... Így van/volt ez a halálbüntetéssel is, van ahol eltörölték és van, ahol nem engedik eltörölni. Vége ennek sose lesz. Csak ne tolnák az arcukba azoknak, akik nem kiváncsiak erre.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 27. 22:52 #128
monster.1986
monster.1986
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 226496
Nagyon meg vagyok hatva!! Kar hogy a magyar tarsadalom soha nem lesz ilyen elfogado! Van mit tanulnunk Amerikatol!smileeee.gif
2015. június 27. 22:56 #129
- törölt felhasználó -    
Idézet (heyitshanna @ 2015.06.27. 21:14)

Mindent leírtál szépen, amit én csak ordítva bírtam volna...Köszönöm szépen! pardon.gif
2015. június 27. 23:10 #130
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Ez tényleg egy történelmi pillanat, örülök ennek a napnak.
2015. június 27. 23:17 #131
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
igazán örültem ennek a hírnek,mert tényleg azért ez egy boldog pillanat smileeee.gif mert az ember hadd szeresse már azt,akit szeret és ha házasodni akar,akkor hadd házasodjanak smileeee.gif
2015. június 27. 23:17 #132
two_Tori
two_Tori
visszatérő vendég

Státuszlook hot - be cold
Hozzászólás: 116
Csatolások: 28
Azonosító: 244962
Csodálatos! Ez egy emlékezetes és örömteli nap. Mindenkinek boldogságot kívánok aki szeret valakit az életben!! wub.gif
2015. június 27. 23:19 #133
TheSwanQueen
TheSwanQueen
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 234509
Nagyon jó hír! smileeee.gif
És akkor mi lenne, ha most minden utálkozó inkább menne a maga dolgára, és nem foglalkozna azzal ami őt "nem érdekli" ?
Hajrá mindenki! #LoveWins
2015. június 27. 23:41 #134
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Micsoda hír!!!! smileeee.gif
Nagyon megható, egyszerűen fenomenális. smileeee.gif Büszke vagyok mindenkire, hogy a saját igaza mellett kiállt. Ez egy jelentős nap!
2015. június 27. 23:42 #135
nicky21
nicky21
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj, halgass .... aztán csináld azt, amit amúgy is ku**ra csinálni akartál
Hozzászólás: 485
Csatolások: 360
Azonosító: 43540
Gyönyörű képek, gyönyörű idézetek! És a legutolsó 2 mondat, mindent visz! Meg is osztom, ha szabad. smileeee.gif Csodálatos. smileeee.gif
2015. június 27. 23:55 #136
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (N.Tailor @ 2015.06.27. 16:43)
Szuper! De barcsak mas, legalabb ennyire fontos dolgok is ekkora figyelmet kapnanak..!

Tegnap több tucat ember halt meg a világ három pontján történt terrorcselekmények során, de az nem volt ilyen fontos...

Félreértés ne essék, tényleg mérföldkő, nagy lépést tett a LGBT-közösség az irántuk való globális tolerancia, elfogadás felé, viszont engem valahogy jobban sokkolt ennél az, ami Tunéziában, Kuvaitban és Franciaországban történt.
Tegnap nem csak a szerelem/szeretet győzött, hanem az erőszak is.
2015. június 28. 00:54 #137
bidóka
bidóka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Csatolások: 238
Azonosító: 144733
Ez annyira jó és tényleg megható! smileeee.gif
Mindenkinek jár a szerelem és a boldogság, találja azt meg akár egy azonos nemű oldalán smileeee.gif Gratulálok Nekik és minden párnak sok boldogságot! smileeee.gif Szép volt Amerika smileeee.gif ♥ És az, hogy ilyen sokan, ilyen örömmel fogadták ezt arról tanúskodik számomra, hogy még van ok hinni az emberekben és az emberi jóságban smileeee.gif Mindenkinek kijár a boldogság és a Happy End...Mindenkinek smileeee.gif smileeee.gif
2015. június 28. 09:08 #138
- törölt felhasználó -    
Elmondaná valaki, hogy magyar tizenéves fiatalokat mitől dob fel annyira, hogy Amerikában egyneműek házasodhatnak?
2015. június 28. 09:22 #139
nicky21
nicky21
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj, halgass .... aztán csináld azt, amit amúgy is ku**ra csinálni akartál
Hozzászólás: 485
Csatolások: 360
Azonosító: 43540
Silence 56: Miből gondolod hogy itt mindenki tizenéves? smileeee.gif Egyébként meg tök jó hogy már tizenévesen érdekli őket a téma, nem pedig gyűlölködnek ahogy akkor, amikor én voltam tizenéves..
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. június 28. 09:36 #140
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
,,A szeretet az szeretet"-Harry
Egyetértek smileeee.gif ❤❤
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!