|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Én személy szerint azzal nem értek egyet, amikor azt hangoztatják, hogy ez teljesen normális és természetes dolog, vagy ha lehurrogják azokat, akik szerint természet ellenes/ nem normális. A "nem normális" és "természetellenes" szavak nem feltétlenül bántó szándékúak, csak határvonalnak szolgálnának bizonyos jelenségek között. Márpedig az utódnemzéshez egy férfi és egy nő szükséges. Ahogy azt az egész emberiségen és az állatvilág tagjain megfigyelhetjük. Így hagyományos esetben az ellentétes nemű emberek és állatok lobbannak szerelemre egymás iránt. Ezért ez a normális. Persze vannak olyanok, akik azonos nembe tartózóba szerelmesek, és ez szerintem valóban nem jelent problémát, semmi baj nincs vele. De attól még nem lehet azt mondani, hogy teljesen természetes, szerintem ez egy speciális eset. De az is igaz lehet, hogy nem ettől fog drasztikusabban csökkenni Európa és persze elsősorban Amerika népessége, hiszen ezen kívül számos egyéb tényező, köztük nagyon súlyos problémák is csökkentik a népességet. Tehát messze nem ők a ludasok. Az viszont szerintem nagyon rossz példa, amikor valaki az ókori Rómát hozza fel példának, hogy lám, már a történelem elején sem volt ezzel semmi baj. Ugyanis az ókori Rómában ez főleg a nemességben volt tapasztalható ahol- főleg vérfertőzés, tehát családtagok közti házasodás miatt- sajnos számos probléma jelentkezett mind szellemileg, mind testileg náluk. Tehát ez pont inkább a betegség voltát támasztja alá. Most "meg lehet kövezni", hogy betegségnek neveztem, de igen, szerintem az. Az orvostudomány nem szabhat ugyan határt neki, hiszen a szívnek nem lehet parancsolni. És nem is kell. Csal vannak még problémák ezzel kapcsolatban, amik megoldásra várnak, és a megfelelő, igazságos eljárás érdekében nem szabad sem az ellenzők, sem a támogatók körében túl elfogultnak lenni, mert egyik véglet sem vezet előre.
Nem tartom magam tévedhetetlennek, és kíváncsi vagyok mások véleményére, így szívesen meghallgatom, ha valakinek ellenvéleménye van, akkor is! Mindenképpen csal tanulhatok belőle. Ugyanakkor nem szeretem a túl heves, támadó jellegű vitákat. ( Sajnos olvastam, hogy valakit egyenesen gerinctelennek neveztek egy vita során itt a cikk alatt .) Szóval ha valakinek nem tetszik a véleményem, előre is kérem, hogy ne sértegessen, mert azzal csak veszítene a mondanivalójából.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Timisi