Starity

Történelmet írt Amerika – egyenlőség lépett érvénybe

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 02. 18:18 #221
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Idézet (fanni_györfi @ 2015.07.02. 17:40)
a facebookon MINDENKI átváltoztatta a profilképét!!! grrr.gif 
és nem annyira értem h a heterok ezen miért örülnek, őket nem érinti...
és Amerika szempontjából ez most emelte a színvonalat??? blink.gif 
én csak nem értem h a melegeken kívűl más ennek méér örül!!

Na látjátok, ez hiányzik belőletek, egy cseppnyi empátia. Már miért ne örülhetnénk a boldogságuknak heteróként is? Ez nekem magas... blink.gif Attól még, hogy ránk nem vonatkozik, még ugyanúgy örülhetünk velük, sőt kell is. Ha nem is azért, mert engedélyezték a dolgot, hanem azért, mert egy embertársad számára ez boldogságot okoz... vagy annyira nehéz mással együtt örülni? Ha teszem azt az egyik barátnőd babát vár, akkor nem örülsz vele, csak mert téged nem érint? Egyébként meg közel sem változtatta mindenki szivárvány színűvé a profilképét.
4 felhasználónak tetszik: Jody, Wyrd, Phaedra, Jolie_77
2015. július 03. 21:19 #222
- törölt felhasználó -    
Végre egy jó hír smileeee.gif
"A szeretet az szeretet"-Harry És igaza van.Ettől a döntéstől szabadon szerethet végre az összes ember Amerikában.
Ettől a döntéstől emberek tízezreinek lesz jobb életük.És itt is tök sok utálkozó komment van...bár nem annyi,amennyit vártam.Meg érdektelen kommentek,hogy őket ugyan nem érdekli a dolog.Ez tényleg nagy lépés az egyenlőség érdekében,nem értem,hogy valakik miért nem tudnak örülni mások boldogságának?Értem én,hogy nekik nem lesz jobb az életük,de magukon túlnézve azért örülhetnének,hogy valakiknek igen is jobb lesz.Nem kell szivárványos profilt kitenni,meg konfettit szórni és ünnepelni,de azért be lehetne látni,hogy ez igenis jó és szép dolog.A magyarok általában véve úgyis tele vannak keserűséggel...Amerikában legalább megtörtént az,ami Magyarországon sosem fog.
A képek jók lettek,a sztárok hozzáállása pedig empatikus.
2015. július 03. 21:30 #223
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Engem az ilyen nem tud érdekelni.
2015. július 04. 11:54 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (starity girl2000 @ 2015.07.03. 21:30)
Engem az ilyen nem tud érdekelni.

Én is így vagyok vele.smileeee.gif
2015. július 04. 15:04 #225
liar99
liar99
visszatérő vendég

StátuszIf I lose myself,I lose it all.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 36
Azonosító: 245836
Ezzel nincs bajom,hogy engedélyezték,de hogy ekkora nagy ceremóniát rendeztek ezért,ez nem tetszik..
2015. július 04. 21:06 #226
- törölt felhasználó -    
Én személy szerint azzal nem értek egyet, amikor azt hangoztatják, hogy ez teljesen normális és természetes dolog, vagy ha lehurrogják azokat, akik szerint természet ellenes/ nem normális. A "nem normális" és "természetellenes" szavak nem feltétlenül bántó szándékúak, csak határvonalnak szolgálnának bizonyos jelenségek között. Márpedig az utódnemzéshez egy férfi és egy nő szükséges. Ahogy azt az egész emberiségen és az állatvilág tagjain megfigyelhetjük. Így hagyományos esetben az ellentétes nemű emberek és állatok lobbannak szerelemre egymás iránt. Ezért ez a normális. Persze vannak olyanok, akik azonos nembe tartózóba szerelmesek, és ez szerintem valóban nem jelent problémát, semmi baj nincs vele. De attól még nem lehet azt mondani, hogy teljesen természetes, szerintem ez egy speciális eset. De az is igaz lehet, hogy nem ettől fog drasztikusabban csökkenni Európa és persze elsősorban Amerika népessége, hiszen ezen kívül számos egyéb tényező, köztük nagyon súlyos problémák is csökkentik a népességet. Tehát messze nem ők a ludasok. Az viszont szerintem nagyon rossz példa, amikor valaki az ókori Rómát hozza fel példának, hogy lám, már a történelem elején sem volt ezzel semmi baj. Ugyanis az ókori Rómában ez főleg a nemességben volt tapasztalható ahol- főleg vérfertőzés, tehát családtagok közti házasodás miatt- sajnos számos probléma jelentkezett mind szellemileg, mind testileg náluk. Tehát ez pont inkább a betegség voltát támasztja alá. Most "meg lehet kövezni", hogy betegségnek neveztem, de igen, szerintem az. Az orvostudomány nem szabhat ugyan határt neki, hiszen a szívnek nem lehet parancsolni. És nem is kell. Csal vannak még problémák ezzel kapcsolatban, amik megoldásra várnak, és a megfelelő, igazságos eljárás érdekében nem szabad sem az ellenzők, sem a támogatók körében túl elfogultnak lenni, mert egyik véglet sem vezet előre.

Nem tartom magam tévedhetetlennek, és kíváncsi vagyok mások véleményére, így szívesen meghallgatom, ha valakinek ellenvéleménye van, akkor is! Mindenképpen csal tanulhatok belőle. Ugyanakkor nem szeretem a túl heves, támadó jellegű vitákat. ( Sajnos olvastam, hogy valakit egyenesen gerinctelennek neveztek egy vita során itt a cikk alatt .) Szóval ha valakinek nem tetszik a véleményem, előre is kérem, hogy ne sértegessen, mert azzal csak veszítene a mondanivalójából.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Timisi
2015. július 05. 12:51 #227
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Csatolások: 0
Azonosító: 171800
hurrá, éljenek a melegeg... pffff
na és akkor mi van? legyen az egész világ meleg. ez a biztos út a fajunk kihalásához.
de most komolyan! mi a f*szomnak kell ennyire nagy dobra verni, meg ünnepelni, hogy "hurrá, a b*zik is házasodhatnak"
meg "melegfelvonulás"... ennyi erővel mi, HETERÓK is felvonulhatnánk, hogy "nézzétek, vannak még normális szexuális életet élő emberek is"
félreértés ne essék, nincs bajom velük. de azért nem kéne ekkora felhajtást reklámokat csinálni maguknak. utána meg csodálkoznak, hogy szétverik őket.
2015. július 05. 12:56 #228
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (draculina @ 2015.07.05. 12:51)
hurrá, éljenek a melegeg... pffff
na és akkor mi van? legyen az egész világ meleg. ez a biztos út a fajunk kihalásához. 
de most komolyan! mi a f*szomnak kell ennyire nagy dobra verni, meg ünnepelni, hogy "hurrá, a b*zik is házasodhatnak"
meg "melegfelvonulás"... ennyi erővel mi, HETERÓK is felvonulhatnánk, hogy "nézzétek, vannak még normális szexuális életet élő emberek is"
félreértés ne essék, nincs bajom velük. de azért nem kéne ekkora felhajtást reklámokat csinálni maguknak. utána meg csodálkoznak, hogy szétverik őket.

Az egész világ egy nagy hetero-fevonulás, nem vetted még észre? smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Szandi0820, Jolie_77, taylex, Phaedra
2015. július 05. 18:20 #229
Tinibálvány
Tinibálvány
visszatérő vendég

StátuszNever give up on something you love !♥ ---->Ariana Grande♥
Hozzászólás: 491
Azonosító: 206119
Hát tudni lehetett hogy egyszer America ilyen nagy dolgot tessz!! smileeee.gif Ariana nagyon érzékeny posztot posztolt!!! Imádom öt!!♡♡♡ *O*
2015. július 05. 18:53 #230
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Wyrd @ 2015.07.05. 12:56)
Az egész világ egy nagy hetero-fevonulás, nem vetted még észre? smileeee.gif

Nem veszi észre, mert leköti az emberiség sorsa iránti hatalmas aggodalom.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, Phaedra, Wyrd
2015. július 07. 09:07 #231
paska
paska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 1
Azonosító: 241226
Egyszerűen fantasztikus ez az egész! Jó tudni, hogy vannak a világon haladó államok és nem mindenhol olyan visszamaradott a helyzet, mint itt nálunk, a homofób politikusokkal...
2015. július 07. 13:56 #232
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
Szerintem tök jó.Nekem ehez semmi közöm,de örülök neki.És pont a szülinapomon.Én csak annyit nem értek,hogy nézem itt a kommenteket és azt látom,hogy,DE MOST MINEK KELL EKKORA FELHAJTÁS?MINDEN SZIVÁRVÁNYOS A FACEBOOK,INSTAGRAM MINDEN.Akkor bazdmeg nem kell felmenni arra az oldalra.És én még olyat is láttam,hogy néztem egy videót a Maristól.És csinált egy olyan vidit,aminek a címe:DRAW MY LIFE.És abba az volt hogy azt mondta Maris,hogy aztán beleszerettem egy lányba és csókolóztunk is.És nézem a kommenteket és szinte majd nem mindenki azt írta:ÚRISTEN TE LEZBI VAGY?MÁRIS LEIRATKOZTAM.És ezzel szekálták.De szerintem Maris pontosan tudta,hogy ez lesz.De én büszke vagyok rá,hogy ezt ország-világ szeme láttára elmondta nekünk.
Nincs abban semmi furcsa,ha valaki meleg.Képzeljétek ők is emberek.Semmennyivel sem különböztnek mint mi.
2015. július 08. 05:41 #233
I-love-dog
I-love-dog
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 200868
Végre... Valami jó dolog is történik biggrin.gif
2015. július 08. 12:17 #234
Sz.Petra
Sz.Petra
visszatérő vendég

Státusz"The Best That I Can" Time can not tear us apart we're stronger , than yesterday
Hozzászólás: 486
Azonosító: 229971
Örülök neki !!!!
CSAK az ő dolguk , hogy kit szeretnek ! smileeee.gif
2015. július 10. 15:31 #235
- törölt felhasználó -    
grat végre ráébredtek
2015. július 18. 16:04 #236
FAMEgaga
FAMEgaga
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Azonosító: 192296
Drága Lady Gaga mindenem Nagyon Boldog vagyok itt az ideje élnünk Köszönöm azt a rengeteg harcot és erőfeszítést amit értünk tettél :')!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. július 20. 23:11 #237
- törölt felhasználó -    
Örülök neki smileeee.gif
2015. július 24. 21:39 #238
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
Végre ráébredtek hogy ők is emberek. Ha melegek vagy lezbikusak azért nem kell elitélni őket. ŐK IS EMBEREK! nem emberek. Végre ráébredtek. Azért mert mások azért miért itélik el? ők nem ufók vagy valami ehez hasonló. Ők emberek istenem! Végre ráébredtek erre. Ás FŐLEG AZ AMERIKAIKAT SZOKTÁK EZT CSINÁLNI HOGY FÚJ EZ BUZI, MEGYEK IS A KÖZELÉBŐL . hát kedves barátom, bazdmeg nincs igazad.
2015. július 26. 12:12 #239
- törölt felhasználó -    
Végre! biggrin.gif

2015. augusztus 08. 14:54 #240
- törölt felhasználó -    
Végre smileeee.gif beer.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!